KırmızıBeyaz60
Üye
Bende diyorum ayarlar nerede meğer Setting olmuşBaktım sıkıntı yok.
Bu arada yükleyeceklere şimdiden söyleyeyim ayarlar tamamen ingilizce olmuş. Hatta adı da Settings olmuş. Böylesi daha iyi olmuş. Çok çeviri hatası vardı. Tekrardan çevirmek iyidir.
onu düzelttilerse iyi olur. Bu ses olayı baya rahatsız ediyorBaktım sıkıntı yok.
Bu arada yükleyeceklere şimdiden söyleyeyim ayarlar tamamen ingilizce olmuş. Hatta adı da Settings olmuş. Böylesi daha iyi olmuş. Çok çeviri hatası vardı. Tekrardan çevirmek iyidir.
Bakalım bana da aynısı olacak mı,olmadıYapının performansı iyi kullanılır gayet akıcı tıpkı final gibi. Bu 3. Kez yorum yazmaya çalışışımSilerken PC'deki gibi backspace algıladı heralde beni önceki sayfaya gönderdi. Şuan 4.denemem bu
Yanlış yazmaya korkuyorum yine aynısı olacak diye :
14295 ile bu yapıdaki Edge performansı arasında uçurum var. Aşırı hızlanmış.Bende şuana kadar çalışmayan bir uygulama yok. Sadece Edge de yazı yazarken sıkıntı var .
Tam anlayamadım? Ama şu ana kadar güncellenen uygulama yok.Mağaza uygulaması ve diğer uygulamalar güncellenip yazıların yanına simge özelliği geldi mi ?
L920 ile gönderildi
Ayarların tamamında yazıların yanında simge gösterimi geldi ya acaba bunu tüm sisteme uyarladır mı, yani ms nin kendi uygulamaları mağaza film tv, grove vb.. merak ettim de, geçen bir konsept vardı çok hoş durmuştu oradaTam anlayamadım? Ama şu ana kadar güncellenen uygulama yok.
Hayır. Görsel olarak fark ettiğim tüm yenilikleri ekran görüntüleriyle paylaştım, başka olursa yazarım.Ayarların tamamında yazıların yanında simge gösterimi geldi ya acaba bunu tüm sisteme uyarladır mı, yani ms nin kendi uygulamaları mağaza film tv, grove vb.. merak ettim de, geçen bir konsept vardı çok hoş durmuştu orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?