Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

4MaGuS

Üye
iyice b.ka sardı.uygulamalardan atmalar.kameranın flaşı kapanmıyor.telin yarısı inglizce.şarj 3 saat dayanıyor.glance screen kaç aydır çalışmıyor.
Dün sana o kadar dedim bu gun başıma geldi kamerada çekim tuşunu sola çekip detaylı ayarlara bakayım derken video bölüme geçip detaylı ayar kısmı geldi nasıl oldu bende anlamadım neyse bu olduktan sonra senin dediğin fotoğraftan video geçerken boyna flash yanıyor telefona ne haptıysam düzelmedi kapa aç uygulama baştan başlat falan aradan 2-3 saat geçti soft reset attım baktım sorunum çözülmüş

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yenilenmiş İşlem Merkezi. Artık bulutla senkronize olarak çalışıyor yani örneğin bir cihazda temizlediğiniz bildirim diğer cihazda da temizleniyor. Widgetler, kutucuklar ve fazlası geliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Tepkiler: flutewoddy, suyunsesi, OnurYurdakul ve 5 diğerleri
Gelsin bakalım kaç yılda.

YkPkY

Üye
bu uygulama telefonunuzda desteklenmiyor :/
bende halen aynı..format atacağım artık 64bit kurayım bakayım
hayırlı olsun,darısı benim başıma 7s

Tepkiler: ErturkSahin
O değil yeni gelen güncelleme slowdamı ben baktım yok ?

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bimekste 640,640 xl,950 ve 950 xl satışa sunulmuş . w10 deneyimi yaşamak isteyip de cihazları nerden temin edeceğini bilmeyenler için iyi bir haber .

Son düzenleme:

braayn

Üye
hayırlı olsun en iyisini yapmışsın ..

Tepkiler: System X ve ErturkSahin

4MaGuS

Üye
bu uygulama telefonunuzda desteklenmiyor :/

bende halen aynı..format atacağım artık 64bit kurayım bakayım

hayırlı olsun,darısı benim başıma 7s
dün sorun çözüldü dedim nasıl oluyor anlamıyorum bu gün tekrar oldu ama kısmen kapatmanın yolunu buldum ilk olarak fotoğraf bölümünde flash kapalı iken geçişlerde sorun olmuyor ama flash açık iken kullanmak isterseniz de kamera ayarlar bölümünde odaklama ışığı daima kapalı derseniz sorununuz kısmen çözülüyor
Bimekste 640,640 xl,950 ve 950 xl satışa sunulmuş . w10 deneyimi yaşamak isteyip de cihazları nerden temin edeceğini bilmeyenler için iyi bir haber .

media markette de 950xl serisi var diye biliyorum diğer modellerden emin değilim

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap

Aynen mediamarkette de var . Vatan bilgisayarı kontrol ettim oraya daha gelmemiş.

950 serisine o parayı verenin aklında sorun vardır

Tepkiler: n000k
Maalesef Turkcell ne kadar uygulaması varsa tek tek kaldırıyor mağazadan.

4MaGuS

Üye
Maalesef Turkcell ne kadar uygulaması varsa tek tek kaldırıyor mağazadan.
biraz zor oldu ama buldum uygulamayı bunu da ancak arama motoruna yazınca çıktı indirmek isteyenler varsa buradan indire bilirler bu arada bence turkcell uygulamaları kaldırmıyor bunun gibi mağazadan bulamıyoruz burada mağazanın sorunlu olduğu anlaşılıyor bakalım bunu ne zaman düzeltecekler

Maalesef uygulama cihazınızda kullanılamıyor hatası veriyor.