Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İşte karşınızda iOS port Facebook:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: dark_13

thoak

Üye
Twitter çok iyi olmuş

Abi daha .txt dosyayı açamazken .rtf'yi kim ne yapsın. MS iyice saçmalamaya başladı bu aralar

Tepkiler: .BlueTR
Uygulamayı az önce güncelledim ama bendeki arayüz bundan farklı
Bendeki arayüz de farklı muhtemelen microsoftun uygulamaları gibi ekran boyutuna göre değişiyor

youtube videolarını da uygulama üzerinde açsa çok iyi olacakmış.

dakamon

Üye
@papakudioflu @Sensation Excel e win10 mobile de gireyim bi dedim. Bide ne göreyim belge oluşturmaya düzenlemeye izin vermiyor office 365 üyeliği istiyor. Diğer platformlarda böyle olduğunu biliyordum ama bizde de böylemiydi? WP varken yoktu böyle bir şey.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Twitter uygulaması Evrensel olduğu için ekran çözünürlüğüne göre ara yüz değişiyor. Bir nevi responsive ara yüz yapmışlar. Gerçekten hoş olmuş tasarımı. Bazı eksik özellikler var ama bunu yapan o özellikleri de getirir.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Buna ne sebep oluyor bilmiyorum ama bazı kullanıcılarda abonelik istemezken bazılarında istemesi garip bir durum.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet PC görünümü bu Instagram görüntüleri ve Youtube videolarını açamaz. 3. parti uygulamalar yapabiliyor ancak
Ayrıca sizde bölge farkından dolayı "Moments" özelliği de açık. Biz de ise "Şu anda olanlar" açık.
Silip tekrar kurmayı deneyin.

Tepkiler: Rock Ve Roll

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
T-Mobile Hırvatistan güncellemenin yarın başlayacağını söylüyor.

Tepkiler: Dexter Morgan

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Tepkiler: Murat Alper

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hatırlayan var mı bilmem ama Twitter, Windows 10 PC çıktığı gün yayınlanmıştı.
Ve artık yarın güncelleme başlıyor.

"After months of anticipation and a mix of official and internally-communicated delays, Microsoft's long-awaited Windows 10 Mobile upgrade is on the eve of being deployed. Playing its cards incredibly close to the chest, the company will announce its same-day availability on March 17, according to a person familiar with the company's plans."

Tepkiler: flutewoddy, sfgnrl, Krnl386 ve 1 kişi daha

mp2934

Üye
Sendeki şimşek sembolü yerine bende alev sembolü var

versino2

Üye
Hadi bakalım İnşallahuteala bizdede başlar Mart bitmeden

Tepkiler: dücane