dilmenibrahim
Üye
Bozulsa da geçsem ama valla dayanıklı abiBu kadar kan kaybederke bu sistem neden WP ' Lu Microsoft cihazlarda kalalım ?
bizi bu sistemde tutmak için bir gerekçeleri var mı ?
Microsoftla devam edeceğimiz somut elle tutulur bir neden var mı ?
bence yok diyebiliriz adamlar sistem çöksün diğer firmalar kazansın diye çabalıyor sanki
bana komplo teorisi geliyor Nokia'yı bitirme operasyonumu taptılar acaba
Aynısını enpara da yaşadım, adamların sistem normalde sadece online olarak dönüyor, WP uygulaması gelecek mi dedim, o konu da herhangi bir çalışmamız bulunmuyor dediler.İninal kart'a mail attım 2-3 ay önce de atmıştım ininal cüzdanı yayınlamaları için . Android ve ios ta var bize de sunulması gerektiğini söyledim . Sosyal medyadan takip edebilirsiniz tarzı bişey söylediler . En son yayınlama niyetiniz yoksa bunu bildirin ki ben de kartlarımı iptal ettireyim uygulama sunan başka hizmetlere yöneleyim diye mail attım . Bana kartımı ve hesabımı iptal edebilmem için bağlantı ve telefon numarası yolladılar direkt . Bu kadar umursanmayan bir sistemdeyiz şu anda . O kadar az sayıda kullanıcısı var ki bir banka kolayca isterseniz iptal edebilirsiniz kartınızı , hesabınızı diyebiliyor . Cevaba çok canım sıkıldı .
Aynısını enpara da yaşadım, adamların sistem normalde sadece online olarak dönüyor, WP uygulaması gelecek mi dedim, o konu da herhangi bir çalışmamız bulunmuyor dediler.
artı olaraktan da ios 10 da yolda zaten 3 yıldır 920 kullanıyorum ben bi otobüsü bile bu kadar beklediğimi hatırlamıyorum sabır sabır bi yere kadar 3 yıldır microsoft'un kaplumbağa gibi gittiğini iddaa ettim ama gürünen belli nokia ilk microsoft satın aldıgında bir yandan sevindim bi yandan üzüldüm microsoft güncellemeleri daha iyi daha hızlı sekilde verir dedik ama oralı bile olmadı mağazası gelismezse kimse durmaz zatn sistem de dogru düzgün bişi de kalmadı olanları da kaybediyoruz artıkGoogle Android N çıkış tarihini duyurdu bizimkiler hala sessiz. Valla win 10 lm820 ye gelene kadar 2 android sürümü geçmiş olacak. Yazık.
Sonunda bee.Evrensel Twitter mobile de geldi:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Henüz telefondakini güncellemedim. "Tweet bildirimleri" özelliği PC'de yok. Telefondan bakma şansınız var mı?Sonunda bee.
3 tane gördüm ama ?Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızBu videoda Facebook'un İostan portlanmış uygulaması mı var bana mı öyle geldi.
Arkadaşla denedik bildirimler geliyor, Tek sıkıntı bildirim merkezine bakıyorsun uygulamadan çıkıyorsun tekrar girdiğinde bildirim var gözüküyor.Henüz telefondakini güncellemedim. "Tweet bildirimleri" özelliği PC'de yok. Telefondan bakma şansınız var mı?
Siyah logolu olan Facebook(Beta) yazan İostan portlamaymış3 tane gördüm ama ?
Sonunda yaaaEvrensel Twitter(3.2.3.0 > 5.0.0.0) mobile de geldi:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Muhtemelen bu oMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızBu videoda Facebook'un İostan portlanmış uygulaması mı var bana mı öyle geldi.
Evet o sorun var bayağıdır. Dediğim özellik bahsetme değil. Bir kişinin herhangi bir tweet atması. Maalesef kaldırılmış. Benim için önemliydi. Şimdilik güncellemeyeyim.Arkadaşla denedik bildirimler geliyor, Tek sıkıntı bildirim merkezine bakıyorsun uygulamadan çıkıyorsun tekrar girdiğinde bildirim var gözüküyor.
Ufak tefek takılmalar var verileri çekerken onuda düzeltirler.
Evet birebir aynı. GIF oynatma var. Anket gösterme&yapma ve GIF paylaşma eksiği var. Kişiler entegrasyonu ve tweet bildirimleri ise kaldırıldı. Bir de arama ve @ kısımlarını tamamlama sıkıntısı var.Pc de gif ve video desteği vardı mobile de geldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?