ersncak42
Üye
Öyle bisey yok lumia cameranın ayarları burası telefonum lumia 925 desteklemiyor mu acabaKamerayı açtığınızda, kamera ayarlarına gidin (sanırım üç nokta) orada fotoğraf ayarlarındaki canlı görüntüler seçeneğini açın
İlk nesil Lumialarda bu özellik yok. Şuradan bakabilirsiniz: Karşılaştırma - Tüm Detaylarıyla LumialarÖyle bisey yok lumia cameranın ayarları burası telefonum lumia 925 desteklemiyor mu acaba
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Biz bir şeyler beklerken elimizde olanlarda bir bir gidiyor, umarım bu işin sonu iyi olur.Windows 10 Mobile için HERE uygulamaları:
29 martta mağazadan kaldırılacak.
30 haziranda kullanıma kapanacak.
şu cümle önemli aslındaWindows 10 Mobile için HERE uygulamaları:
For maps, routes and navigation, we recommend using the preinstalledLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızapplication. The Windows Maps appLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsince Microsoft has developed it using the HERE Platform and withLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız. Based on your comments on HERE 360 and elsewhere, we know many of you are already having a good experience using Windows Maps.
Windows 10 Mobile için HERE uygulamaları:
Here Maps navigasyonda olmayacak mı artık bizde ?Windows 10 Mobile için HERE uygulamaları:
Evet. Az önce güncellemelerini yükledim. Açılışında uyarı yazısı vardı. Haziran 2016 tarihinden itibaren artık Windows işletim sistemli cihazlarda çalışmayacağı, yolumuzu bulmamız için ise artık cihazın kendi haritalarını kullanmamız gerekeceği yazıyordu.Here Maps navigasyonda olmayacak mı artık bizde ?
Mix radyo : gittiDiğer iki sisteme karşı övünebileceğimiz ne kaldı
evrensel uygulamalar , kameralar , continium , usb type c , sd kart girişi , pc ile senkronizasyon , microsoft edge , değiştirilebilir kapaklar , dayanıklılıkDiğer iki sisteme karşı övünebileceğimiz ne kaldı
Cortana nereye gitti ki? MixRadio tüm platformlarda gitti. HERE haritaları ise Harita uygulamasında başından beri kullanılabiliyor.Mix radyo : gitti
Cortana : gitti
Klavye : Yolda
Here servisleri : Gitti
Eee bizim bu platformda durmamız için ne kaldı geriye?
Az daha gayret ederlerse komple Windows Phone işletim sistemini kaldıracaklar resmen !!!
Cortana diğer platformlara da gitti. Elimizde ki en iyi silahları kaybediyoruz.Cortana nereye gitti ki? MixRadio tüm platformlarda gitti. HERE haritaları ise Harita uygulamasında başından beri kullanılabiliyor.
Şimdi otomatik güncellemeyi de kapattım. Kazayla günceller falan elimiz de patlar sonraHere uygulamalarına güncelleme geldi ama yüklemiyeceğim şimdi oda Mixradio gibi üzgünüz dükkanı kapattık demesin
windows haritalar var ama o here maps kadar etkili değil pc de olsun mobilde olsun gelişmesi lazım gelişirse güzel olur aslında ama onumu bekliyeceğiz birde, mesela şuan windows haritalarda berber, ziraat bankası yazıyorum bulmuyor ama here meps hemen buluyor burda bazen buluyor konum dışında başka bir yerde buluyor çok saçma hataları var şuanCortana nereye gitti ki? MixRadio tüm platformlarda gitti. HERE haritaları ise Harita uygulamasında başından beri kullanılabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?