Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Kardeşime verdim, şu an o kullanıyor.

Heralde W10 final öncesi verecekleri "Firmware" güncellemesi ile düzeltilecek.
Yoksa şimdiye kadar düzeltmeleri lazımdı

Hocam belki de 2 - 3 yıllık olmuş eski nesil cihazların kullanıcıları artık boş verdiler de geri bildirim falan yollamıyorlardır. Hem zaten Microsoft'unda bu cihazları adam gibi test ettiğini sanmıyorum. Bence Finalde de düzelmez. Galiba sadece yeni cihazlardan gelen geri bildirimler ve şikayetlere öncelik verdiler. Hızlıca onları düzeltmeye toparlamaya çalışıyorlar gibi algılıyorum ben. Yani o konuda eski cihazlardan şikayet veya geri bildirim ya pek gitmiyor adamlara, ya da eski cihazları toparlama işini final sonrasına attılar.

dakamon

Üye

G5 yerine S7 edge almanı tavsiye ederim

papakudioflu

Emekli Yönetici
G5 yerine S7 edge almanı tavsiye ederim
Aradaki bin lira'cık farkı ben karşılarım diyorsun yani

Windows Phone 8.1 cihazların ilk nesillerinde görülen kilit ekranında internet paylaşımı sorunu, muhtemelen bu cihazlara güncellemenin ikinci grupta verilmesi nedeni ile şimdilik arka planda tutuluyor. Öncelik birinci gruptaki cihazlara en sorunsuz hali ile güncelleme verebilmek gibime geliyor.

farkında değiller abi

farkında değiller abi

Gabe sözde "farkındayız" demişti ama hala ses yok.
Mesajımda da belirttiğim gibi ve Ali Kemal'in de söylediği gibi, ilk nesil cihazları ve sorunlarını sanırım sonraya bıraktılar.
Zaten bazı cihazların W10 Final güncellemesini almadan önce Firmware güncellemesi alması gerektiği belirtilmişti.
Sözün özü, bizim ilk nesil cihazların W10'u sorunsuz olarak alması ve kullanması ancak Nisan ayında olacak gibi duruyor.

dakamon

Üye

Nisan mı? Çok iyimsersin abi.

Tepkiler: suyunsesi, skynet, KırmızıBeyaz60 ve 1 kişi daha

dücane

Üye

Dr.Windows Admin´in edindigi bilgilere göre, ilk nesil lumia cihazlarin birkaci resmi güncellemeyi alamayacak. Alacak olan ilk nesil lumialarin da tüm hatalari giderilmeyecek. Onlara fazla önem verilmeyecek. Ikinci nesil ve X50 serili cihazlar önplan da tutulacak. Yani ilk nesil cihazlar daima performans, stabilite ve sarj problemleri yasayaca bilecek. Simdi olmasa da ileride büyük ihtimal resmi güncellemeyi alamayan telefonlar da Insider´dan cikartilacaklar. Ama dedigim gibi simdi degil, ileride. Daha zamani var

Kaynak:

0MG90

Üye
1320 kaçıncı nesil oluyor?

Olaya oldukça kötümser yaklaşmış
O derece olacağını sanmıyorum.

Tepkiler: n000k

dücane

Üye

Ama durum su an bunu gösteriyor. Ilk nesil cihazlarda taa bastan beri olan hatalar halen giderilmedi, oysa ki ikinci nesil cihazlar neredeyse hic hata ile karsilasmiyor. Ama yinede umudu yitirmemek lazim

papakudioflu

Emekli Yönetici
1320 kaçıncı nesil oluyor?
Birinci nesil.

Ama durum su an bunu gösteriyor. Ilk nesil cihazlarda taa bastan beri olan hatalar halen giderilmedi, oysa ki ikinci nesil cihazlar neredeyse hic hata ile karsilasmiyor. Ama yinede umudu yitirmemek lazim
Ben de o yönde bazı duyumlar almıştım. Özellikle Nokia'nın yaptığı iki tane Lumia cihazdaki donanım uyumluluk sorununu çözememişler. Bunlardan birinin Lumia 820 olduğunu biliyorum, diğeri de -yanlış hatırlamıyorsam- Lumia 1320 diye hatırlıyorum.

dücane

Üye

Umarim hepimizi sasirtirlar, fakat dedigim gibi, simdilik hersey tersini gösteriyor

skynet

Üye
Edge yine mala bağladı ve yine telefon donup kalıyor özellikle kamera,fotoğraflar ve mağazadan çıkarken

Bay H

Üye
AutoCad360 evrensel olarak mağazaya gelmiş

Tepkiler: BLasTeaR ve Aybin.Kilic

skynet

Üye
Pil tasarrufunu açtığımda tuşların ışığı artık kapanmıyor