DenizhaNq
Üye
telefonu sıfırladınız mı?Video çektikten sonra izlerken 1 dakikayı geçtikten sonra ekranın ortasında bir çizgi oluyor kırılma-yansıma gibi var mı böyle bir sorunu olan. Bir de Whatsapp'ta gönderilen fotoğrafı açıp geri dedikten sonra siyah ekranda 4-5 saniye kadar bekliyor bazen daha da uzun son bir haftadır başladı bu problem de.
Bende ise tam tersi oldu. Sıfırlama sonrası cihaz daha akıcı oldu. Edge desen hiç teklemiyor.Bu arada lazım olur diye belirteyim son güncellemeyi cihazıma(1520)yükledikten sonra çok iyiydi yalnız dün akşam şeytan dürttücihazı sıfırladım şimdi ise edgede bir tutarsızlık, takılmalar ve yavaşlamalar var.
Bu akşam ise 8.1 e geri gönüp sonra tekrar w10m yükseltmesi yapacağım(bir aksilik olmaz ise)
o kadar daha kullanmayı düşünüyorsun demekBende ise tam tersi oldu. Sıfırlama sonrası cihaz daha akıcı oldu. Edge desen hiç teklemiyor.
Tek sorunum pil miadını doldurmuş. Bi ara servise yollayıp pili değiştireceğim. Beni en az 2 -3 sene götürür. O zamana kadar kim öle , kim kala.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız·
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızfor PCs build 14279 is now available toLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızin the Fast ring!
Please read:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gene mi geldi güncelleme ?güncellemenin boyutunu bilmiyorum ancak biraz yavaş iniyor. sağlam birşeydir umarım...
274 mb idi 1520 de. Güncelleme sağlam diyebilirim. Edge sıkıntısız çalışıyor. Cihaz yağ gibi akıyor. Ve üzerine bir de sıfırladım fıstık gibi oldu..güncellemenin boyutunu bilmiyorum ancak biraz yavaş iniyor. sağlam birşeydir umarım...
Gene mi geldi güncelleme ?
kusura bakmayın kendimi kaptırmışım. PC güncellemesi gelmiş ya ondan bahsediyordum274 mb idi 1520 de. Güncelleme sağlam diyebilirim. Edge sıkıntısız çalışıyor. Cihaz yağ gibi akıyor. Ve üzerine bir de sıfırladım fıstık gibi oldu..
Abi yapma böyle şakalarkusura bakmayın kendimi kaptırmışım. PC güncellemesi gelmiş ya ondan bahsediyordum
Windows insider I mağazadan İndiremiyorum yardımcı olur musunuz
microsoft bu kafayla hep başarısız olacaktır.nato kafa nota mermer. geribildirim yapmaktan ciğerimiz soldu adamlar hala temel seviyeye bile gelememiş bir işletim sisteminin animasyonları ile uğraşıyorlar...aynısını windows 10 pc ile de yapmışlardı.durmadan icon pencere animasyonları değiştirip durdular.daha tamamlanmamış bir işletim sistemini 29temmuzda çıkardılar.kısaca microsoft gerçekten beceriksiz bir firma.android uygulama port işini de yapamadılar. kendi yayınladıkları kilit uygulamasını düzeltemediler... vs vs ..bunların başarılı olmaları tamamen rekabetsizlik...Edge bildiğimiz gibi arkadaşlar pek bir değişme yok sadece başta hızlı gibi geliyor sözlüklerde forumlarda diğer sitelerde aynı görüntü parçalanması meydana geliyor beyaz ekranda takılmalar devam ediyor. Ben telefonu kapatıp açmayı sevmem, soft reset atsam düzeleceğini ben de biliyorum ama 24 saat sonra tekrar aynı şekle gelecek. Bu microsoft'un tarayıcıdaki başarısızlığını gösterir.
Ne sorunu var ki? Sıkıntısız kullanıyorum.Groove yine güncellenmiş, yine aynı sorunlar, yine hiçbir şey değiştirmeyen boş bir güncelleme!
Valla sıktın artık Microsoft! Telefonun en temel özelliklerinden birini bile kullanamıyoruz. Akşam işten dönerken 30-40 dakika müzik dinleyelim diyoruz, kafayı yedirtiyor!
Beğendiğim Perfect Music vardı. 8.1'de iyi çalışıyordu ama 10'da müzikleri görmüyor, telefonunuzu bilgisayara bağlayın diyor. Var mı kullanabilen Perfect Music'i arkadaşlar?
Bende saymakla bitmiyor sorunlar. Telefon 920. Playlist'e basıyorum, bekliyorum bekliyorum, aşağıdan noktalar gidip gidip geliyor ama müzik başlamıyor. Kapatıp yeniden açıyorum mecburen. Çalmaya başladıktan sonra ana ekrana gelince yukarıdan inen barda parça değiştirmek tam bir zulüm, şarkı ismi defalarca gelip gidiyor, bu nedenle hızlı değiştiremiyorsun, bu sefer yukarı gidiyor, hızlı yapmaya çalıştığında da kafayı yiyip kapanıyor. Yeniden açmak gerekiyor yine.Ne sorunu var ki? Sıkıntısız kullanıyorum.
sonunda sekme nin adı ve kapatma işaretleri büyümüş iyi olmuş genelde kapatmak çok zor oluyorduMicrosoft edge de sekmeler büyümüş mü yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?