System X
Üye
telefonun içinde tek bir işletim sistemi tek bir işlemci tek bir ram var.mhl kullanmadığınız belli çünkü mhl teknolojisinde de monitöre bir video yansıtıp tabletinizde başka bir iş yapabiliyorsunuz. kaldık i mhl ve ya hdmı zaten continiuma engel şeyler değil.bence sizin araştırmanız daha yerinde olur.microsoft sizi adeta büyülemiş teknolojik konularda oldukça geri kalmışsınız.siz daha continium ekranda ayrı olarak bir pc gibi (evrensel uygulamalarla) ve telefonu da ayrı olarak kullanıldığını ya bilmiyorsunuz yada kabullenmek istemiyorsunuz. continium u araştırın bence.
" ... " bölümüne tıklarsanız ve ayarları açarsanız oradan arama motorunun değiştiğini görebilrsiniz...
hayır tabletimde mhl var. kullanmasam haklısınız diyicem de neyse beni yine de hiç kullanmamış varsayalım. siz haklısınız. continium u bulan da ne halt yemişse zaten . çok gereksiz bişey. size güzel bi Android lazım. tabii ki mhl destekli . umarım ona sahip olursunuz. zaten valide de 820 ye hayır demiyecekti. bu ms size göre değil. bırakın benim gibi geri kafalıolar burada takılsın dursuntelefonun içinde tek bir işletim sistemi tek bir işlemci tek bir ram var.mhl kullanmadığınız belli çünkü mhl teknolojisinde de monitöre bir video yansıtıp tabletinizde başka bir iş yapabiliyorsunuz. kaldık i mhl ve ya hdmı zaten continiuma engel şeyler değil.bence sizin araştırmanız daha yerinde olur.microsoft sizi adeta büyülemiş teknolojik konularda oldukça geri kalmışsınız.
Dostum aldığım tv 1.300 tl civarında full özellikli ve bu tvler mirecast destekliyor. ekstra aparat falan almaya gerek yok. Çoğu gezdiğim yerlerde bakıyorum tvlerinde hep Widi Özelliği bulunuyor.evet docka para vereceksiniz diye birşey yok haklısın. mirecast adaptörü veya miracast destekleyen monitöre de para verebilirsiniz...
tv ile monitör arasında fark var.tvlerde normal kablo bağlatısıyla lag oluyorken kablosuz halini düşünemiyorum.zaten pc gibi kullanılacaksa monitör ve kablo bağlantısı en ideali olur.ayıca şimdiki hiç bir lumia cihazları widi özelliği bulunan tvye yayın yapamaz. widiyi sadece intel işlemcili bilgisayarlar ile kullanabilirsin.Dostum aldığım tv 1.300 tl civarında fu ll özellikli ve bu tvler mirecast destekliyor. ekstra aparat falan almaya gerek yok. Çoğu gezdiğim yerlerde bakıyorum tvlerinde hep Widi Özelliği bulunuyor.
yalan söylediğimi mü düşünüyorsun? peki.. şu meşhur tab 3den bir kare...1080p video + internet tarayıcı.hayır tabletimde mhl var. kullanmasam haklısınız diyicem de neyse beni yine de hiç kullanmamış varsayalım. siz haklısınız. continium u bulan da ne halt yemişse zaten . çok gereksiz bişey. size güzel bi Android lazım. tabii ki mhl destekli . umarım ona sahip olursunuz. zaten valide de 820 ye hayır demiyecekti. bu ms size göre değil. bırakın benim gibi geri kafalıolar burada takılsın dursun
hayır öyle düşünmüyorum . sadece continuum ile bunu kıyaslayamazsınız. birinde sadece video izliyorsunuz diğerinde ise istediğinizi yapıyorsunuz ...tv ile monitör arasında fark var.tvlerde normal kablo bağlatısıyla lag oluyorken kablosuz halini düşünemiyorum.zaten pc gibi kullanılacaksa monitör ve kablo bağlantısı en ideali olur.ayıca şimdiki hiç bir lumia cihazları widi özelliği bulunan tvye yayın yapamaz. widiyi sadece intel işlemcili bilgisayarlar ile kullanabilirsin.
yalan söylediğimi mü düşünüyorsun? peki.. şu meşhur tab 3den bir kare...1080p video + internet tarayıcı.
haklısınız. gereksiz bildirimler gönderdiğim özür dilerim herkesden...Konu amacından çok uzaklaşmaya başladı
ben artık bişey demiyorum gerçekten. soğuttuğum çayıma yanıyorum sadece... iyi günler...hayır öyle düşünmüyorum . sadece continuum ile bunu kıyaslayamazsınız. birinde sadece video izliyorsunuz diğerinde ise istediğinizi yapıyorsunuz ...
haklısınız. gereksiz bildirimler gönderdiğim özür dilerim herkesden...
ciddi manada henüz edge deneyimini yaşamamızsınız. ekranı yan çevir. masaüstü , dikey konumda normal . ie den kat kat daha hızlı ve güncel. benim en çok işime yarayan gelişme edge olmuştu. w8.1 de maxicepte sizin kulandığınız cihazı bile göremiyorum...
*continium sadece görüntü aktarmıyor. sistemi ikiye bölüyor. continium ayrı cihaz ayrı çalışabiliyor.
klavye tahminleri hala tr için güncellenmedi. saçma bing tahminlerini kullanıyor. pil % si konusunda haklısınız nedense herkes istiyor...
Bir kaç şey söyleme gereği duyuyorum bende dediğin bir noktada halısın, mesela şuan pc den edge ile herhangi bir video'yu akıllı bir tv ye dnla veya miracest ile aktarabilirsin, ben mesela max. 720p videoları aktarabiliyorum yayın hiç donmadan izliyorum, ama ben evdeki moderm'e pc ve tv yi wifi ile bağlandığım için bu şekilde yavaş ama siz her ikisini de kablolu yaparsanız 1080p izleyebilirsiniz belki ama yine yetmez bence.tv ile monitör arasında fark var.tvlerde normal kablo bağlatısıyla lag oluyorken kablosuz halini düşünemiyorum.zaten pc gibi kullanılacaksa monitör ve kablo bağlantısı en ideali olur.ayıca şimdiki hiç bir lumia cihazları widi özelliği bulunan tvye yayın yapamaz. widiyi sadece intel işlemcili bilgisayarlar ile kullanabilirsin.
yalan söylediğimi mü düşünüyorsun? peki.. şu meşhur tab 3den bir kare...1080p video + internet tarayıcı.
hayır ben lag derken inputlag değerinden bahsettim ve zaten dlna sadece aynı ağdaki cihazlarda çalışan modem olmadan çalışmayan bir teknoloji...evet modem felan tabiki önemli sonuçta çalıştığı teknoloji belli. ancak benim bahsettim şey televizyonun görüntüyü işlemesi için geçen süre.bilindiği gibi televizyonun içerinde çeşit çeşit resim işlemcisi var ve hatta bunları devre dışı bırakan oyun modu koyarlar.ancak ben kablolu bağlantıda bile sıfır olduğunu görmedim.film için sorun olmaz ama diğer şeyler için monitör şart.mirecastın avantajı hem cihazın ekranını verebilmesi hemde modem ihtiyacının olmaması...ama sonuçta kablosuz bir teknoloji ve sıkıntıları olabiliyor.Bir kaç şey söyleme gereği duyuyorum bende dediğin bir noktada halısın, mesela şuan pc den edge ile herhangi bir video'yu akıllı bir tv ye dnla veya miracest ile aktarabilirsin, ben mesela max. 720p videoları aktarabiliyorum yayın hiç donmadan izliyorum, ama ben evdeki moderm'e pc ve tv yi wifi ile bağlandığım için bu şekilde yavaş ama siz her ikisini de kablolu yaparsanız 1080p izleyebilirsiniz belki ama yine yetmez bence.
Burada asıl önemli olan moderm, ben birebir bir çok deneme yaptım turkcell super online nın son çıkan huwai modermleri mesela baya hızlı onda masaüstü pc sinden kablolu tv wifiden bağlı şekilde 25gb mkv 1080p bir videoyu pc den tv ye dnla ile sorunsuz aktarıyordum (hatta işi iyice abarttım 3d 1080p lerde de sorun olmuyordu) veya direk internetten anlık paylaşımda sorunsuz yapıyorum 1080plerde bunun bir çok kriteri var.
Bu biraz uzun konu aslında kısaca evdeki internet markası ve modermin türü birde kablolu veya kablosuz şekilde bağlantı durumlarına göre performans değişir. Yani genel olarak herkez de sorunlu demek yanlış olur bazı kişiler sorunsuz şekilde miracest ile kullanabilir
Dostum Vestel tvlerde wi-di (wirlessdisplay) diye geçiyor sen galiba hiç kullanmadın galiba ekranımı yansıtı. Ben kullanıyorum uzun zamandır 1520 de ve bi sıkıntı verdiğini görmedim. bi wm10 6 yada 7 yapı da çalışmıyordu onuda düzelttiler. şuan sıkıntı vermiyor dediğim gibi çoğu TVlerde mevcut olduğu için rahatça kullanım sağlıyor. Ve dediğim vestel tvye S4 le yansıtma yapamadık bağlanırken bağlantıyı kesiyor.tv ile monitör arasında fark var.tvlerde normal kablo bağlatısıyla lag oluyorken kablosuz halini düşünemiyorum.zaten pc gibi kullanılacaksa monitör ve kablo bağlantısı en ideali olur.ayıca şimdiki hiç bir lumia cihazları widi özelliği bulunan tvye yayın yapamaz. widiyi sadece intel işlemcili bilgisayarlar ile kullanabilirsin.
bazı televizyonlar hem widi hem miracast destekliyor. televizyonun modelini yazarsan bi bakayım. mirecast ile widi aslında birbirinden çok uzak teknolojiler değil ama lisans ücreti vermeleri gerekiyor televizyon üreticileri...Dostum Vestel tvlerde wi-di (wirlessdisplay) diye geçiyor sen galiba hiç kullanmadın galiba ekranımı yansıtı. Ben kullanıyorum uzun zamandır 1520 de ve bi sıkıntı verdiğini görmedim. bi wm10 6 yada 7 yapı da çalışmıyordu onuda düzelttiler. şuan sıkıntı vermiyor dediğim gibi çoğu TVlerde mevcut olduğu için rahatça kullanım sağlıyor. Ve dediğim vestel tvye S4 le yansıtma yapamadık bağlanırken bağlantıyı kesiyor.
Vestel 42PF8575 Samsung UE40H6270 Bu 2 tv'yi kullanıyorum ve şunuda söyleyim vestel'de Wifi ağına bağlı olmadan ekran yansıtmayı kullanamıyorsun yani wifi gerekli.bazı televizyonlar hem widi hem miracast destekliyor. televizyonun modelini yazarsan bi bakayım. mirecast ile widi aslında birbirinden çok uzak teknolojiler değil ama lisans ücreti vermeleri gerekiyor televizyon üreticileri...
vestel ile ilgili ne widi ne de mirecast ile ilgili bir bilgi yok. varsa da kaçak köçek koymuşlardır.Vestel 42PF8575 Samsung UE40H6270 Bu 2 tv'yi kullanıyorum ve şunuda söyleyim vestel'de Wifi ağına bağlı olmadan ekran yansıtmayı kullanamıyorsun yani wifi gerekli.
dediğin gibi tv lerde 1080p ve 1080i modları vardır biri film için diğeri oyun için ben oyun moduna alıp hdim ile oyun oynadım sorunsuz yani benim aldığım tv 3 yıl önceki tv bunların dediğin gibi belir işlemci ve ekrana görüntü aktarma süreleri değişiyor mesela şuan benim tv 800hz işlemcisi var 3d full için yeterli ama dışarıda bir sürü 200hz veya 300hz tv ler onlarda dediğin geçerli olur ama bilinçli kullanıcılarında bunu yapacağını sanmıyorumhayır ben lag derken inputlag değerinden bahsettim ve zaten dlna sadece aynı ağdaki cihazlarda çalışan modem olmadan çalışmayan bir teknoloji...evet modem felan tabiki önemli sonuçta çalıştığı teknoloji belli. ancak benim bahsettim şey televizyonun görüntüyü işlemesi için geçen süre.bilindiği gibi televizyonun içerinde çeşit çeşit resim işlemcisi var ve hatta bunları devre dışı bırakan oyun modu koyarlar.ancak ben kablolu bağlantıda bile sıfır olduğunu görmedim.film için sorun olmaz ama diğer şeyler için monitör şart.mirecastın avantajı hem cihazın ekranını verebilmesi hemde modem ihtiyacının olmaması...ama sonuçta kablosuz bir teknoloji ve sıkıntıları olabiliyor.
appleın haritalarına dönmüş. Zamanında çok kınamışsınız sanırım. Ya da Microsoft kınamış. Başına gelmiş.Microsoft senin Allah belanı vermesin. Ne oldu lan bu Boğaziçi Köprüsüne
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?