onursarii
Üye
Görüntü parçalanıyor mesela bir kare 20-30 tane görünüyor ekranda sonrasında beyaza dönüyor. Sekme düğmesine basıp tekrar aynı sekmeye dönünce düzeliyor ancak tekrar aşağı veya yukarı kaydırınca aynı problem oluyor. O anda ekran görüntüsü aldığımda sadece beyaz ekran görünüyor. Yani bunu size göstermem için video çekmem gerek başka bir cihazla.Bende bir sorun olmuyor. Parçalanma dediğiniz nedir?
O beyazlanma bende de oluyor ama diğer dedikleriniz olmuyor.Görüntü parçalanıyor mesela bir kare 20-30 tane görünüyor ekranda sonrasında beyaza dönüyor. Sekme düğmesine basıp tekrar aynı sekmeye dönünce düzeliyor ancak tekrar aşağı veya yukarı kaydırınca aynı problem oluyor. O anda ekran görüntüsü aldığımda sadece beyaz ekran görünüyor. Yani bunu size göstermem için video çekmem gerek başka bir cihazla.
sanmıyorum çunku baya memnun kalan arkadaşlarım var telefonu değiştirmek istesem ben de u an 950 xl alırdım ama telefondan memnunum bi 2 yıl daha götürür950/XL için yapılan şu yorumların hiç birinin normal kullanıcı tarafından yazıldığını sanmıyorum! Ulan adamlar amma da övmüşler he. Bunların hepsi H.B. çalışanlarına aittir kesin. Müşteri çekmek için fark bir strateji oynuyorlar çakallar
Line music ile birleşecek.Mix radio kapatılacak haberleri doğru mu
950/XL için yapılan şu yorumların hiç birinin normal kullanıcı tarafından yazıldığını sanmıyorum! Ulan adamlar amma da övmüşler he. Bunların hepsi H.B. çalışanlarına aittir kesin. Müşteri çekmek için fark bir strateji oynuyorlar çakallar
Line music ile birleşecek.
Yayımlamazlar ama gene de şöyle bir kıyıda köşede dursun.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Onda ne var ki o olsunInstagram betada dm yok mu Geçenlerde 6tag den giriş yaptım bi arkadaş mesaj atmış orada gördüm tabi 206 gün sonra
gelen giden bir sey yok emin misin63. Yapı geldi arkadaşlar yumulun
@papakudioflu konu başlığını halledersin sen
gelen giden bir sey yok emin misin
Arkadaş takılıyor ya, görmüyor musun Yapı kaçı söylüyor. MS bu yavaşlıkla anca o Yapı'ları görürüz demek istemiş arkadaş
Bu arada, fark eden oldu mu bilmiyorum, alın size son Yapı'yla gelen büyük değişiklik:
İyi görememişsinBu özellik en başından beri var
İnteroo unlock yapınca tweakle wifi kısımları wlan oluyorArkadaş takılıyor ya, görmüyor musun Yapı kaçı söylüyor. MS bu yavaşlıkla anca o Yapı'ları görürüz demek istemiş arkadaş
Bu arada, fark eden oldu mu bilmiyorum, alın size son Yapı'yla gelen büyük değişiklik:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?