Esendağlı
Üye
Basit bir yapı için bu saatte 53 kişi bu konuyu takip ediyorsa bu w10m çok tutacak arkadaşlar .demedi demeyiniyice gitmiş ümitler.eskiden yeni yapı geldiğinde en az 5 sayfa atlardı bugün sayfa tek tük ilerliyor.gerçi ben daha bitiremedim güncellemeyi biraz sonra söverim şey yani değerlendiririm
Yeter artık her gün güncelleme mi olurBoşuna batarya bitirip şarj ölçmeye çalışmayın. Çünkü bugün yarın Insider Fast Konfigürasyon güncellemesi gelecek.
telefonunu satamayanlar klübüne hoş geldiniz. menümüz tek çeşittir buyrun en alırdınız?Basit bir yapı için bu saatte 53 kişi bu konuyu takip ediyorsa bu w10m çok tutacak arkadaşlar .demedi demeyin
O olay bendede var ie ile facebookta gezinmek işkence. Ama Edge nerseyse her sitede sorun çıkartıyordu. 512Mb ram için kesinlikle uygun değil. En basitinden Maxicep nerdeyse açılmıyordu. Bazen sayfayı 1 kere yenileyip kendine geliyordu bazen 2-3 kere yenileyip en sonunda atıyordu.Bende ie çok atıyor ya kıl oldum iyice. Özellikle Facebook web sürümünde atıyor
Sana redstone falan yokO olay bendede var ie ile facebookta gezinmek işkence. Ama Edge nerseyse her sitede sorun çıkartıyordu. 512Mb ram için kesinlikle uygun değil. En basitinden Maxicep nerdeyse açılmıyordu. Bazen sayfayı 1 kere yenileyip kendine geliyordu bazen 2-3 kere yenileyip en sonunda atıyordu.
Bu arada az önce fark ettim 8.1de ses ve titreşim daha fazla. Ses 8. seviyede wpden mesaj geldi resmen masa sallandı ve bayağı ses çıkardı 10da ttireşimi hissetmiyordum sanki, yada 8.1 daha iyi gibisinden alıştırdım kendimi psikolojik.
Yok yok az önce yine wpden mesaj geldi ses daha yüksek 8.1de
Bu arada şuraya yazıyorum Redstone buildleri o kadar kötü olacakki 6-7ay boyunca adam akıllı çalışan bi yapı göremeyeceğiz.
512 mbler için işkence olacak... Hayırdır nedir bu yarın ki güncelleme?O olay bendede var ie ile facebookta gezinmek işkence. Ama Edge nerseyse her sitede sorun çıkartıyordu. 512Mb ram için kesinlikle uygun değil. En basitinden Maxicep nerdeyse açılmıyordu. Bazen sayfayı 1 kere yenileyip kendine geliyordu bazen 2-3 kere yenileyip en sonunda atıyordu.
Bu arada az önce fark ettim 8.1de ses ve titreşim daha fazla. Ses 8. seviyede wpden mesaj geldi resmen masa sallandı ve bayağı ses çıkardı 10da ttireşimi hissetmiyordum sanki, yada 8.1 daha iyi gibisinden alıştırdım kendimi psikolojik.
Yok yok az önce yine wpden mesaj geldi ses daha yüksek 8.1de
Bu arada şuraya yazıyorum Redstone buildleri o kadar kötü olacakki 6-7ay boyunca adam akıllı çalışan bi yapı göremeyeceğiz.
Zaten umutlu değilim 512lere geleceğindenSana redstone falan yok
950 yemi verdi sadece arkadaşımMicrosoft, bugün yeni bir güncelleme daha verdi. Şimdi klavye kullanımı hakkında test yapıyorum. Klavye tahminleri çok iyi çalışmıyor. Daha doğrusu klavye tahminleri tam olarak doğru ama yazım hatalarını doğru tahmin etmesine rağmen bazen düzeltmiyor.
yukarıdaki yazıyı çok çok hızlı bir şekilde wordpress mesaj editöründe yazdım. Çünkü klavyeyi test etmenin en iyi yolu orası. Buna rağmen bir önceki sürüme göre oldukça başarılı diyebilirim.
Boşuna batarya bitirip şarj ölçmeye çalışmayın. Çünkü bugün yarın Insider Fast Konfigürasyon güncellemesi gelecek.
Benim gitmemi bekledi herhaldeGabe şimdi de güncelleme manyağı mı yapacak hepimizi
Acele etmişsin ☺Benim gitmemi bekledi herhalde16. Yapı geldiği gün l820 aldım. Geçen Note 4 e geçtim 17. Yapı gelmiş
insanların akıllaToplu güncelleştirme bilmem nesi bu bak bende bilmiyorumboşver kasma bu kadar ya gelmiyosa gelmiyo yani. Benim bakış açımı biliyosun ben bile illâllah ettim yani
Benim kastığım felan yok telefon kasıyor o nedenle full gelsin diyorum para verdik aldık karşılığı bu olmamalıydı TP sürümüdür normal klişesini bunca yapıdan sonra duymak istemiyorum.İşin kötü yanı iphone sipariş ettik oda yarın elimde olacakmış ...Toplu güncelleştirme bilmem nesi bu bak bende bilmiyorumboşver kasma bu kadar ya gelmiyosa gelmiyo yani. Benim bakış açımı biliyosun ben bile illâllah ettim yani
MaalesefMobil veriden yükleyebilir miyiz
4. madde bir önceki yapıda var mıydı? En son WP8.1'de vardı diye hatırlıyorum.Şuan benim farlettiklerim
1.ekran netliği baya artmış neredeyse fullhd
2.fotoğraf uygulaması hala berbat zoom yapamıyor adam akıllı
3.edge uygulamasında sık kullanılanlara tek tık'la ulaşamıyoruz hala
4.pil tasarruf modu'nu ana ekrana attığımızda pil yüzdesi yok
5.ekrandaki dalgalanma hala giderilememiş
Şimdilik bu kadar en çok lumia cameram yok oldu ona üzülüyorum
Yoktu ve hala yok bu arada bataryayı su gibi içiyor meret lumia 9254. madde bir önceki yapıda var mıydı? En son WP8.1'de vardı diye hatırlıyorum.
Sıkma canını bu kadar dostum alsanda pek sevineceğini sanmıyorumBen de güncelleme yok diyor hala sonu 63 ile biten yapı. Kırk yılın başı bi güncelleme zevkimiz var o da bana vurmadı
Win.insideri tekrar çalıştırıp denedin mi.Ben de güncelleme yok diyor hala sonu 63 ile biten yapı. Kırk yılın başı bi güncelleme zevkimiz var o da bana vurmadı
Win.insideri tekrar çalıştırıp denedin mi.[/QUOTE
Ben de kurulu değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?