oktayceylan26
Üye
arkadaşlar toplu güncelleştirmelerde yenilik olmayacağı söylenmişti zaten. O yüzden beklemeyin. Yeni özellikler Redstone'un ikinci veya üçüncü yapısından sonra gelmeye başlayacak.
Edge'de adres çubuğunda arama yapınca mı?Bende de arama varsayılan istemciyi Google yapmama bing yapmama rağmen hep yandex açılıyor. Bunun bir çaresi yokmu?
Puahahahaaaa boşuna demiyorum Wp 10 betanın tadını alan kolay kolay rahat durmaz.Haydaaaaaa yine şeytan dürtüyor geç geç diye ama hadi bakalım
Edge'de adres çubuğunda arama yapınca mı?
Öyle bir ayar yok. Herkeste Yandex açılıyor. Ana sayfayı ayarlama özelliği yok. Yandex'e bağımlıyızHayır arama tuşuna basınca açılıyor ya edge de orada Google açılması lazımken yandex açılıyor. Ama normal adres çubuğunda arama yapınca sorun yok.
Öyle bir ayar yok. Herkeste Yandex açılıyor. Ana sayfayı ayarlama özelliği yok. Yandex'e bağımlıyız
bir nokta değişiklik yok güncelleme diye vermişler ... İnsanların aklıyla oynamasınlar final bekliyoruz ne yapısı bu !!! Ocak final dediler şubat 1 bakalım final ne zaman gelecek...
17 yapı olmuş her yapıda 1 tane özellik getirseler bile yeter ama biz konseptlere bakıp hayal kurarken adamlar saçma sapan yapılar veriyorlar ... Ekstra ozelliğide geçtim bari finali verip stabil bir sistem verin.Anlamıyorum oturmamış bir sistem de nasıl olurda 950 ve 950 XL'yi satıyorlar bu hiç mi hiç etik değil !!!
Bende ie çok atıyor ya kıl oldum iyice. Özellikle Facebook web sürümünde atıyorBen 8.1de kalıyorum bu sefer. Tam 5 sayfa oldu maxicepte ve hala ie atmadı. Edge olsa daha ilk sayfada 2 kere yenileyip sonra da çökmüştü.
NE gelecek onunla? Bu niye geldi?Boşuna batarya bitirip şarj ölçmeye çalışmayın. Çünkü bugün yarın Insider Fast Konfigürasyon güncellemesi gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?