Sensation
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Böyle dediniz, şimdi bunun üstüne "alan var mı da satalım" diyenler geliryav arkadaş tp sürümünü kurmuşsun yok şu hatalı bu hatalı adamlar oraya yazmış demi herkes kurmasın bu sürümde hatalar vardır diye.windows 10 resmi olarak yayınlansın ondan sonra wp öldü dirildi yamuldu diye yorum yaparsınız daha gelmemiş sistemi öldürdünüz ayıp ya.ayrıca kimse zorla aldırmadı o telefonları size wp nin tutulmayan bir sistem olduğunu bile bile gidip aldınız yok nokia için aldım yok ms için aldım yok stabil olduğu için aldım diye yakınmanın anlamı yok satın gidin ayfon mu alıyonuz android mi alıyonuz ne alırsanız alın sizde kurtulun bizde yeter ya
Çalıştığım şirkette İnsan Kaynakları sorumlusu arkadaş bir aydır kafamı ütülüyor. Takmış kafaya bana Lumia 535 bul diyor. İşin aslı sonradan ortaya çıktı. Meğer oğlu Windows 10 Mobile için ille de Lumia istemiş en uygunu da o olduğu için Lumia 535 almak istiyordu. Dün gitmiş Lumia 640 almış. Böyleleri de var yani.Böyle dediniz, şimdi bunun üstüne "alan var mı da satalım" diyenler gelir
face berbat.hangi bir anormalliğini anlatayım yada normalliğini.Slow ringde gdr2 geliyor mu hala?
Facebook uygulamasının bayağı bi eski 8.1.3.14 sürümünde haber kaynağı düzgün olarak çalışıyor. Windows 10 uygulamasında bile sorunlu yani ne diyeyim. Bu adamlar bu platformu cidden takmıyor Facebook uygulaması ya bu en büyük sosyal medya uygulaması.
ah ulen zaanında babama bi nokia 7610 aldıramamıştım kendi kullandığı halde.Çalıştığım şirkette İnsan Kaynakları sorumlusu arkadaş bir aydır kafamı ütülüyor. Takmış kafaya bana Lumia 535 bul diyor. İşin aslı sonradan ortaya çıktı. Meğer oğlu Windows 10 Mobile için ille de Lumia istemiş en uygunu da o olduğu için Lumia 535 almak istiyordu. Dün gitmiş Lumia 640 almış. Böyleleri de var yani.
fazla kaptırmayalım derim bence.Biraz önce işlem yapmış olduğum mesajınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ve hala bu sayfa içerisinde gösterimde bulunan mesajınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bir mesaja işlem yaparken herhangi bir kişiye özel bir ilgi alaka göstermiyorum, forum yönetici ve adminleri de dahil olmak üzere bu konu ve diğer konular üzerinde 2 gün içerisinde çok mesaj taşıdım, gösterimden kaldırdım/kaldırıyorum.
Concept te olsa çok güzel... Gör bunları Microsoft gör...Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şeffaf bildirim merkezi (Konsept)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Concept te olsa çok güzel... Gör bunları Microsoft gör...
konsept de sayılmaz sonuçta adam uygulama yazmış ve hayata geçmiş sayılır.prototip felan denilebilirMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Abi çocuk iki gün sonra android kullanan arkadaşlarında ki oyunları görünce babasının başının etini yiyecekÇalıştığım şirkette İnsan Kaynakları sorumlusu arkadaş bir aydır kafamı ütülüyor. Takmış kafaya bana Lumia 535 bul diyor. İşin aslı sonradan ortaya çıktı. Meğer oğlu Windows 10 Mobile için ille de Lumia istemiş en uygunu da o olduğu için Lumia 535 almak istiyordu. Dün gitmiş Lumia 640 almış. Böyleleri de var yani.
Çok karışık geldi bana. Sadenin güzelliği daha çekiciMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sakin ol şampiyon, herkes durumun farkında. Marifet tp sürümü verip de susturmak değil, Herkes içi boş, daha basit özelliklerden yoksun telefona o kadar para verdi, o kadar ağır ilerliyor ki MS, 1 seneyi geçti bir türlü veremediler RTM'yi. Telefonlar resmen eskidi!yav arkadaş tp sürümünü kurmuşsun yok şu hatalı bu hatalı adamlar oraya yazmış demi herkes kurmasın bu sürümde hatalar vardır diye.windows 10 resmi olarak yayınlansın ondan sonra wp öldü dirildi yamuldu diye yorum yaparsınız daha gelmemiş sistemi öldürdünüz ayıp ya.ayrıca kimse zorla aldırmadı o telefonları size wp nin tutulmayan bir sistem olduğunu bile bile gidip aldınız yok nokia için aldım yok ms için aldım yok stabil olduğu için aldım diye yakınmanın anlamı yok satın gidin ayfon mu alıyonuz android mi alıyonuz ne alırsanız alın sizde kurtulun bizde yeter ya
Benim tahminim yarın gelir çünkü genelde perşembe-salı geliyorbugün gelecek gibime geliyor ya hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?