Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

braayn

Üye

zorla bana caps yap der gibi resim çektirmiş
BİR CAPS DAHA

Tepkiler: wpfurkan

wpfurkan

Üye

Tepkiler: maydinmaydin, cemil baba ve braayn

braayn

Üye

win 10 mobile final geldi kurdum beyler

Tepkiler: maydinmaydin, suyunsesi, BLasTeaR ve 1 kişi daha

BLasTeaR

Üye
Uygulama olmaz zaten Nokia satıldı mağaza kapandı symbian işletim sistemine destek kesildi falan filan Biz nasıl aldık bu cihazları , neyin kafasını yaşıyorduk o an çok merak ediyorum

Ama bazı destek veren firmalar var, uygulamalar için, WhatsApp gibi..

Bugün yeni yapı yok arkadaşlar.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ama yeni YAPI yok.

Bir de utanmadan no builds diyor ya, yüzsüz herif

Son düzenleme:

wpfurkan

Üye

Tepkiler: maydinmaydin, Rock Ve Roll, suyunsesi ve 5 diğerleri

Benim eski 620 bile 3g (h , h+) çekiyordu. Cihazdan kaynaklı olabilir bence. Aldığınız yere gidip satıcıya ekşiyiniz. Wp 10 ida şu anki cihazım 1320 3gde takır takır çalışıyor.

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arakadaşlar kardeşimin 640 xl a insider yükledim ama rehber gelmedi kişilere girdiğimde de ms hesabı görünmüyor . MS hesabını manuel olarak eklemeye çalışıyorum ; eklendi diyor bakıyorum hesap yine yok . Bunca zamandır insider yapılarını kullanıyorum böyle saçma bi hata görmedim .

Gerçekten enteresan. Acaba senkronize ettiniz mi hesabı diyeceğim ama bizim wp kendisi yapıyor du o işi.

Olmadı bi daha sıfırlayıp deneyin bence
One note kullananlar müjde!!! Hasretle özlemle beklediğiniz güncelleme geldi..

OneNote

-_SEFA_-

Üye
aynı problem 8.1 de de vardı.2 senede 3 kere karşılaştım. Outlook a gir numaraların orda gözüküyor. Kişileri dışa aktar başka Bi e postan varsa ona gir kişileri içe aktar. Sonra o epostayla da telefonda oturum aç. Formatsız tek çare olarak bunu kullanmıştım. Format atınca durum düzeliyor...

Tepkiler: technicker

papakudioflu

Emekli Yönetici

Tepkiler: braayn ve Esendağlı
One note güncellendi.
Arkadaşlar haberi yapıldımı burada bilemiyorum ama az önce yerel bir siteden MS nin akıllı kılıflar üreteceğini okudum, yazılan habere göre çok işlevsel bir şey olacağa benziyor. @papakudioflu

cadde19

Üye
Arkadaşlar twitter da bir tag başlatalım ya

Az önce telefonumu şarja takıp açtım
İnternet kapalıydı, WhatsApp ten bildirim gelmemesi için pil tasarrufu ayarlarından whatsapp in arka planda çalışmasını engelledim
İnterneti açtım
bildirim geldi

Tepkiler: maydinmaydin ve ogzhnoTr
ne mutlu sana ilk günden beri o bildirimi alamayanlar var şükret derim

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap

Bunun üzerine sıfırladım cihazı şimdi uygulamaları mağazadan indirirken bir sorun başladı . Mağazanın bağlantısı kesiliyor wifi kapatıp açıyorum kaldığı yerden devam ediyor . 0x80072efd hata kodu veriyor mağaza .

8.1 denim e dönüp tekrar baştan almanı tavsiye ederim eski 640 cihazımda da olmuştu bu sıfırladım tuş kombinasyonu ile gelmişti aslında ama yinede 8.1 e dönmüştüm

dakamon

Üye
Betalı günlere hoşgeldiniz. Çağımız modası oldu.