System X
Üye
windows phone 8de sorun yok.windows 10dayken bende de aynı sorun vardıYok hocam pc'de ki sürüm normal sürüm uygulama değil + O bahsettiğiniz uygulamadan atma olayını biliyorum ama bu dediğim o tür bir sorun değil. 8.1-Win10 iki sistem de de telefonda aynı olay devam ediyor yani pc'yi görmüyor tabi sadece benim pc için geçerli bu görmeme olayıNiye böyle oluyor anlamış değilim
Kararlı sürümde olmayacak anlamında. Mesela şu anda Windows 10 Mobile kararlı sürümünü kullanan Lumia 950, Lumia 950 XL ve Lumia 550 henüz Yapı 10586.63 güncellemesini almadı. Bu cihazlar için de yayınlanmayacak ve muhtemelen önümüzdeki hafta Yapı 10586.71 sürümü yayınlanacak.p
Pas geçilecek olan yazılım bende nasıl yüklü peki
Şu da şöyle köşede dursun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows işletim sistemi android gibi değil, onun için arada çok büyük bir fark olmaz. Kaldı ki 532 bile çok güzel. Tasarım olarak söyleyecek bir şey yok ancak malzeme kalitesi berbat. Önceki sayfalarda bir video vardı 950 XL ile ilgili. Bir de MS nin bir özellik verip başka bir yerden kısma politikasından nefret ediyorum. İyice nefret ettirdi kendinden.şimdi bi baktım da orda donanım sıralaması var. en iyi donanıma sahip cihazlar da yine Microsoft da , 950 lerin sıkıntısı da sadece yazılımsaldır bence. 950 ninki aşırı iyi olmasa da xl in tasarımı da bence gayet hoş, çok da küçük görmemek lazım cihazları
Şu da şöyle köşede dursun
Şu kutucukların yarısı şeffaf yarısı olmayınca sinirlerim bozuluyor yahu
MS yapsa daha güzel olur, sistemle bütünleşir. Ayrıca MS nin uygulamaları şeffaf değil sıkıntı orada. Önceki sayfalarda vardı bir tasarım, orada çok güzel duruyordu.Hepsini şeffaf yapmak istersen mağazada uygulamalar mevcut.
bizdekiyle aynı neden hep böyle onlarınki daha iyi oluyorsunuz anlamıyorumMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızBide bu var. Bizimkinden baha iyi çalışıyorlar vallahi. Tek farkı onlarda düzenleme için Office 365 gerekiyor, bi zahmet bize ücretsiz olsun.
Hepsi için olmuyor ama. Mesela az önce kamera uygulamasıda sapıttı (yakında hepsi gidecek diye korkuyorum inşallah yarın yeni build gelirde düzelir belki) bende lumia camera 5 yükledim appx ile ama hiçbir uygulama desteklemediği için saydam yapamadım. Kendisinden saydam zaten ama eski sürüm olduğu için mor renkli yeni sürümler deploy olmuyor donanım uyumsuzHepsini şeffaf yapmak istersen mağazada uygulamalar mevcut.
Şuan excel uygulamasını açtığımda sistem sapıtıyor ve ekran 16ya bölünüyor sonrada telefon resetliyor kendini. Ms her uygulamayı diğer sistemlere daha iyi olarak sunduğu için psikolojik olarak bizim uygulamalar kötü gibi gelmeye başladı artık.bizdekiyle aynı neden hep böyle onlarınki daha iyi oluyorsunuz anlamıyorum
skype konusunda şunu açık ve net söyleyebilirim ki IOS --> WM skype ile aradığımda hemen ararken WM--> IOS skype ile aradığımda ise bayağı bekliyor.Bu durumda açıkca gösteriyorki bizim sistemlerde daha iy çalışması gerekirken diğer sistemlerde bu uygulamalar daha iyi çalışıyor.MS bir an önce silkelenmesi lazım... Yoksa kafasını çok duvara,taşlara ve kapılara vuracak ...Şu da şöyle köşede dursun
Hepsini şeffaf yapmak istersen mağazada uygulamalar mevcut.
Şu ses dalgalarının olduğu kısım 8 pikselli resim havası veriyor. Ya azıcık daha görselliğe önem verin daha renkli bir şey yapın. Çubukların uzunluğuna göre bi renk skalası olsun. yemin ederim olsun diye yapılan şeylerin ötesine geçmiyor. Estetik 0Evrensel "Zil Sesi Yaratıcı" uygulaması yolda:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Rudy Huyn da evrensel 6tag uygulaması çalışmasına başladı. Yaklaşık 2 ayda tamamlanacak. Daha önceden beta yayınlanacak.
2 ayda adamlar bina dikiyor ya vay arkadaş Windows Mobile uygulama yazmak ne kadar zormuşEvrensel "Zil Sesi Yaratıcı" uygulaması yolda:
Rudy Huyn da evrensel 6tag uygulaması çalışmasına başladı. Yaklaşık 2 ayda tamamlanacak. Daha önceden beta yayınlanacak.
Ne bilim şuna benzer bir şey yapsa görsellik adınaEvrensel "Zil Sesi Yaratıcı" uygulaması yolda:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?