DenizhaNq
Üye
Her ikisinide yapan yok abi bir iki kişi çalışıyor heralde. tam sürümde bunları yapmış olsalar çok iyi olurO tornavidayı yanından ayırma. Sorun olursa bir göster yeterli
Bu uyumsuzluk aslında uygulamaların güncellenmesi ile düzeleceği gibi Microsoft'un "geriye dönük uyumluluk" üzerinde yapacağı düzeltmelerle de çözülebilir. Gabriel Aul da zaten "geriye dönük uyumluluk" için Onecore çekirdeği üzerinde çalışmalar yaptıklarını açıklamıştı.
Burayı okurlarsa onu da bozarlar.haklısın kardeşimgrove müzik telefon sürümüde çok sıkıntılı. Şöyle düzgün çalışan bir uygulaması var mı diye düşünüyorum da en sorunsuz hava durumu galiba
bende şuan bluetooth kulaklık grove müzik veya diğerlerinde sorunsuz çalışıyor, bağlantı kesilmeden saatlerde denliyorum hatta en son dün kullandım 2 saat falanYa bu sistemi gerçekten düzelttiler mi de tam sürümü veriyorlar hiç inandırıcı gelmiyor. Telefonun bluetoothu bildiğin kızıl ötesi mantığında çalışıyor. Benim kadar bluetooth kullanan yoktur. Bi anda kulaklıktan müzik kesilmeye başlıyor kesik kesik geliyor. Bugün telefonu yere çarpmamak için kendimi zor tuttum. !500 tl ver bluetoothla müzik dinleyeme. Sürekli yaşanan bi sorun. Böyle bi imkanı olan varsa deneyebilir mi günde beş altı saat. ( Windows phone 8.1 de yoktu bu sorun )
ilk defa görüyorum bu mesajı ne yaparken çıkıyor ?Böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İlk defa görüyorum, kimsenin gördüğünü de sanmıyorum.Böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu?
Böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu?
sadece gülüyorumGelmesi beklenen resmi uygulama Dropbox imiş.
https://www.maxicep.com/forum/konu/tapatalk-gecici-sure-tekrar-devre-disi.967694/tapatalk,ı artık kullanamıyor,muyuz hep hata veriyor ..şifre yanlış diyip duruyor, ama kendi tarayıcısından giriyorum sorun yok.
şef bu uygulama iki platformda da yokmuydu zaten ?Gelmesi beklenen resmi uygulama Dropbox imiş.
Vardı, yeni özelliklerle güncellendi:şef bu uygulama iki platformda da yokmuydu zaten ?
Şaka gibi yaGelmesi beklenen resmi uygulama Dropbox imiş.
iki gözüm sanki yarın gelecekmiş gibi tıkırdamalarını duyuyorumYapı 11105 yakında diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?