.BlueTR
Üye
Skype evrensel birşey ama ona ver buna verme yapması microsoftun çok büyük kullanıcı kaybetmesine sebep olur. Snapchat ve instagram wp için uygulama yapmasa da kaybedeceği birşey yok %2lik wp kullanıcısını önemsemek için bi sebebi yok kaldı ki bu uygulamaları gelsede kullanmayacak olan bi kitle var şahsen ben instagram ve snap kullanmıyorum gelse bile kullanmayacağım.müşteri çekmenin en iyi yolu getirmemek onların yaptığı gibi, ms nin truva atı işe yaramıyor en azından kısa vadede, uzununa da katlanılır mı! bilinmez...
Bence gördüğüm en yanlış politika zaten bu. Sen koskoca şirket, evrensel diye tabir edilen bir platform yapıyorum diye bağıra bağıra reklam yapıyorsun, sonra "benim platformum evrensel ama ben ona değil öbürüne önce yapıcam" diyorsun. E o zaman senin platforma beklediğin müşterilerin de önce öbür platformlara giderGelecek tabii ki. 750 milyondan fazla mobil cihaz indirmiş durumda.
çaktık formatı düzeldi bir şarj aleti tüm verilerimin silinmesine sebep oldu diyecek bir şey bulamıyorum
Mağaza düzeldi gibi.
Facebook Beta(10.1.101.0 > 10.1.102.0), Windows Kamera(2015.1215.41.0 > 2016.107.11.0), mTalk güncellendi.
Lumia 1520'nin şarjı rezalet durumda 8.1'in yanından bile geçemez şarj konusunda
Sizle alakalı değil, genel sorun. Yavaştan çözülmeye başladı.Bugün ne oldu bilmiyorum ilk defa telefonum güncellemeleri bulmuyor neden acaba.L820
mTalk'tan gönderildi
İyi heveslenmiştimO iş bir süreliğine yalan oldu. Uzunca bir süre de yalan olacak gibi. Şu an için İos uygulamalarına yönelmişler sanırım.
YaptımSıfırlama yapmışmıydın ?
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
Bahsettiğin uygulamaları telefon hafızasına taşı eğer microsd de ise düzeliyorcihazım geçen çökmüştü tekrardan w10 mobil yükledim fakat mağazadaki dokunma ses mağaza güncellemeleri gelmiyor? sorunu yaşayan var mı?
Arkadaşlar, W10M 16. yapıyı kurduktan sonra sıfırlamış ve yeni başlangıç yapmıştım. Çalışmayan ve atan MS uygulamaları yüzünden mecburen 8.1 e dönüp tekrar temiz temiz dün itibari ile 16. yapıya çıkmıştım. Ama az önce yeni bir konfigürasyon güncellemesi aldım. Şu an her şey düzgün çalışıyor. Hatta mağazanın en takılan kitaplığım bölümünün tüm uygulamalar kısmı dahi yağ gibi akıyor, kilit ekranı devreye girse dahi atmadan kaldığı yerden devam edebiliyor. Şaşırmış durumdayım. Gayet pozitif yüklenmiş durumdayım, her şey ağırda olsa iyiye gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?