Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

braayn

Üye
Şeytan dürtüyo. Kurcam galiba.
L1520 için teknik önizleme bu hafta gelsede kuranlardan ss alsak prv sürümü isterse sıfır sorunlar gelsin ki ihtimal vermiyorum ama yinede full illede full sürüm diyorum.Haziran ,Temmuz veya Ağustos fark etmez ne zaman gelirse başımın üzerinde yeri var

Tepkiler: saynesim
Telefon zaten kobay oldu olacağı kadar hiç kaçarı yok kurarım arkadaş gelsin yeter

Tepkiler: saynesim, suyunsesi ve Aybin.Kilic
Alet kurcalandıkça zevk veriyo kardeşim.
Şimdi telefon bu, onu kurcan, bunu kurcan deniycen. Boş boş bekletmenin zevki yok .

Tepkiler: pirenuri, symbianbelle, saynesim ve 3 diğerleri
Denim güncelleme sayfası kapandığı için buraya yazayım Nawifirm'e Denim son sürümler düşmüş indirip bilgisayarında bulundurmak isteyenlere duyurulur..

Tepkiler: YkPkY ve skynet

ErenMSC

Üye
Bilgi için

Yarın ki build de Türkçe cortana olma ihtimali kaç ?

Yarın gelip gelmeyeceği net değil. Biz yine doğru şekliyle "bu hafta" olarak bahsedelim.
Bu haftaki sürümde Türkçe Cortana'nın gelme ihtimali var diye düşünüyordum ama masaüstü önizlemesinde hareketlenme olmayınca, umutları Mayıs'ın ilk haftası (Build Etkinliği sonrası) verilecek olan sürüme bıraktım.

zbahadir

Üye
Alet kurcalandıkça zevk veriyo kardeşim.
Şimdi telefon bu, onu kurcan, bunu kurcan deniycen. Boş boş bekletmenin zevki yok .

Bende öyle düşünüyorum ama tamda telefonumu zevkle kullanabiliyorken bozmakta istemiyorum. Yedek bir telefona verecek paramda yok ama bakalım yorumlara göre karar veririm artık.

alaca61

Üye
Yine balon çıkmasın haftaya perşembe olmasında

dakamon

Üye

Umarım verirler ama ben daha çok bu yılın sonu diye düşünüyorum

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

zbahadir

Üye
Cortana konusundan bence çok acele etmeyin. Ben yıl sonundan evvel gelebileceğine ihtimal vermiyorum. Öncelikle Windows 10''u bitirmeye odaklanıyor olacaklar.

braayn

Üye
konsept çalışma ama sizce yatay uzun karo ve büyük karo olayı olsa çok iyi duracak gibi

Tepkiler: zaakaan, saynesim ve sfgnrl

saynesim

Üye
lumia 1020 her türlü kurarım yeterki gelsin

Tepkiler: BomberMAn_01