Sensation
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Windows Device Recovery Tool deneyiniz.Arkadaşlar biraz konu dışı olacak ama en aktif konu burası,lumia soft.rec.tool her denememde ağ bağlantısı hatası veriyor.kaldırıp tekrar yükledim yine aynı,bu sorunu yaşayan yada çözümünü bilen var mı acaba?
Birkaç güncelleme önce geldi. Bazı müzikleri paylaşmaya izin veriyor, bazılarını vermiyor.müzik çalara paylaş seçeneği yeni geldi sanırım ya da daha önce bilmiyorum ama paylaş deyince link atıyor ve link mağazaya yönlendirdiği için sadece wp telefonlar arasında gibi bir şey oluyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu durum neye göre değişiyor acaba? kaynağına göre olabilir mi ?Birkaç güncelleme önce geldi. Bazı müzikleri paylaşmaya izin veriyor, bazılarını vermiyor.
Groove Müzik kütüphanesine göre olduğunu düşünüyorum, yani kendi arşivlerine.bu durum neye göre değişiyor acaba? kaynağına göre olabilir mi ?
o zaman mantıken albüm kapaklarını otomatik bulduğu tüm müzikleri gönderir ?Groove Müzik kütüphanesine göre olduğunu düşünüyorum, yani kendi arşivlerine.
Tüm müziklerim albüm kapaklı olduğu için bu konuda bir şey diyemeyeceğim.o zaman mantıken albüm kapaklarını otomatik bulduğu tüm müzikleri gönderir ?
Windows Device Recovery Tool deneyiniz.
Arkadaşlar biraz konu dışı olacak ama en aktif konu burası,lumia soft.rec.tool her denememde ağ bağlantısı hatası veriyor.kaldırıp tekrar yükledim yine aynı,bu sorunu yaşayan yada çözümünü bilen var mı acaba?
süperonline hatası devam. bü yüzden dediğiniz gibi operatör yada komşu interneti denenebilir...Bazı arkadaşlar süperonline'da sorun yaşadıklarını söylemişlerdi, farklı bir hatta deneyin, yada Sensation'un dediği gibi denemeli ...
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
Teşekkürler,sorun @Sensation un dediği uygulama ile çözülmüştür.Bazı arkadaşlar süperonline'da sorun yaşadıklarını söylemişlerdi, farklı bir hatta deneyin, yada Sensation'un dediği gibi denemeli ...
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
Dnsleri değiştir olur.Arkadaşlar biraz konu dışı olacak ama en aktif konu burası,lumia soft.rec.tool her denememde ağ bağlantısı hatası veriyor.kaldırıp tekrar yükledim yine aynı,bu sorunu yaşayan yada çözümünü bilen var mı acaba?
Ben denediğimde 8.1 deki gibi tam algılama yok bazen algılıyor bazen algılamıyor. ona da tuş açıkken elimizde eldivenle windows tuşuna 4 5 kere basmaya çalışın algıladığı zaman ekranda işlemeye başlıyortelefonumda yaşadığım farklı bi sorunu paylaşmak istiyorum. Youtube üzerinden indirdiğim doğukan medetoğlu-sevemiyorum adlı şarkıyı media player aracılığıtla çalma listesi olarak senkronize ettiğimde bu şarkıyı çalmıyor. elle aratıp bulduğunda çalıyor. Diğer bi sorunda Eldivenle kullanma olayı win 10 mobile çalışmıyor heralde 1520 de deneyen var mı?
mobil veri kısa yoluna basılı tut oradan ilgili ayara gidecek "hücresel ve sim" buradan "sim ayarları" en yüksek bant hızı 2g-3g-4g seçebilirsinizLumia 820 aldım ve wp 10 kurulu şuan. Mobil veriyi açınca e yazıyor yukarıda. Onu nasıl 3g, h yapabilirim ?
şuan 920 üzerinde deniyorum kalem arkası ile biraz algılaması zor gibi geldi ama bir kaç deneme sonra alıştım şuan ekranda sorunsuz ama geri tuşu ve arama tuşu çalışıyor ama ana menü tuşuna kaç defa bastıysam da algılamıyor onutelefonumda yaşadığım farklı bi sorunu paylaşmak istiyorum. Youtube üzerinden indirdiğim doğukan medetoğlu-sevemiyorum adlı şarkıyı media player aracılığıtla çalma listesi olarak senkronize ettiğimde bu şarkıyı çalmıyor. elle aratıp bulduğunda çalıyor. Diğer bi sorunda Eldivenle kullanma olayı win 10 mobile çalışmıyor heralde 1520 de deneyen var mı?
Hocam teşekkürler. E den kurtuldummobil veri kısa yoluna basılı tut oradan ilgili ayara gidecek "hücresel ve sim" buradan "sim ayarları" en yüksek bant hızı 2g-3g-4g seçebilirsiniz
şuan 920 üzerinde deniyorum kalem arkası ile biraz algılaması zor gibi geldi ama bir kaç deneme sonra alıştım şuan ekranda sorunsuz ama geri tuşu ve arama tuşu çalışıyor ama ana menü tuşuna kaç defa bastıysam da algılamıyor onu
İlk Redstone da yenilik olmayacağı konuşuluyordu ama inşallah bu sayılanlar verilirse çok güzel olur. Sistemin biraz daha yeniliğe ve heyecana ihtiyacı var.Redstone güncellemesi ile birlikte
Ana ekranı yatay kullanabilme
Geliştirilmiş bildirim merkezi; müzik oynatıcıyı kontrol etme vs. gibi özelliklerin eklenmesi
Daha iyi Windows 10 - Windows 10 Mobile entegrasyonu
Daha fazla karo boyutu ve özelleştirme seçeneği
İnteraktif canlı karolar ve
Yerleşik uygulamaların güncellenmesi gibi yeniliklerin bizleri beklediği belirtilmiş.
Bu kadarcık mı ?Redstone güncellemesi ile birlikte
Ana ekranı yatay kullanabilme
Geliştirilmiş bildirim merkezi; müzik oynatıcıyı kontrol etme vs. gibi özelliklerin eklenmesi
Daha iyi Windows 10 - Windows 10 Mobile entegrasyonu
Daha fazla karo boyutu ve özelleştirme seçeneği
İnteraktif canlı karolar ve
Yerleşik uygulamaların güncellenmesi gibi yeniliklerin bizleri beklediği belirtilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?