papakudioflu
Emekli Yönetici
Bu yazıyı kel kafalıya da gönder bari anlasın ne çektiğimizi ve neler beklediğimizi. Aslında beklediğimiz şeyler diğer platformların senelerdir kullandığı özellikler aman aman birşey istemiyoruz Microsoft'tanBunu şuraya bırakayım, sonra vay ben görmedim duymadım durumları olmasın canlar
Microsoft ve Windows 10 Mobile için 2016 Beklentileri - MaxiCep
Aynen Windows 10 previewları saysalar bile ancak bu kadar çıkar mı ki? Ayrıca şu WP 7 kullananları da merak etmiyor değilimArkadaş bu nedir yahu? Windows 10 Mobile yayınlandı da bizim mi haberimiz yok. Windows 10 Mobile kullanım oranı %9'a ulaştı
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
En son açıklanan rakamlara gore Windows Insider kullanıcıları 7 milyonu aşmıştı. E haliyle son yapılarda kararlılık arttıkça yükleyenler de doğru orantılı olarak artmıştır.Aynen Windows 10 previewları saysalar bile ancak bu kadar çıkar mı ki? Ayrıca şu WP 7 kullananları da merak etmiyor değilim
Hangi cihaz o WP 7En son açıklanan rakamlara gore Windows Insider kullanıcıları 7 milyonu aşmıştı. E haliyle son yapılarda kararlılık arttıkça yükleyenler de doğru orantılı olarak artmıştır.
Ben hala WP7 Kullanıyorum
hassssTelefonda C: bölümünde ki dosyalara ulaşmak isteyen arkadaşlara kolay bi yöntem.
-Bilgisayarımdan C: Bölümüne sağ tıklayıp kısayol oluştur diyoruz ve bu kısayolu telefonumuza atıyoruz.
Tıkladığınızda sisteme girebiliyoruz
iddialı bir cümle olmuş bu , dün bi yarım saat wp 8 kullanma fırsatım oldu da dağlar kadar fark vardı.anasaydaki yazıyı okdum.çok iyimser olmuş.windows mobile 6dan beri adamlar bir gelişme gösterememişken ilerisi için artık tümevarım yapabilirsiniz.
Görsel olarak evet ama hız ve batarya olarak dağlar var ama eksi yöndeiddialı bir cümle olmuş bu , dün bi yarım saat wp 8 kullanma fırsatım oldu da dağlar kadar fark vardı.
Bu yılın bitmesine ortalama 11 gün var ve en son yapıyıda aldık ocağın ilk 10 günü içerisinde bir güncelleme gelse ortalama 21 gün daha telefonu bu yapısı ile kullanacağız demektir.Yaz aylarında kasımın 2 haftası win 10M'nin fu ll sürümünü alırız diye düşünüyordum ilk parti cihazlar için düşüncem böyleydi ama görüyoruz ki MS zamanlama konusunda bizi hep yanılttı . Şahsım adına Redstone güncellemelerinden de birşey beklemiyorum bu nedenle ilk fırsatta ben sistemden uzaklaşma kararı aldım .
Valla benim de imkanım olsa 1520 yi çekmeceye kaldırıp mümkünse ios a olmadı androide geçerim, ms wp kullanıcılarının tahammül sınırlarını çok zorladı diyebiliriz.Bu yılın bitmesine ortalama 11 gün var ve en son yapıyıda aldık ocağın ilk 10 günü içerisinde bir güncelleme gelse ortalama 21 gün daha telefonu bu yapısı ile kullanacağız demektir.Yaz aylarında kasımın 2 haftası win 10M'nin fu ll sürümünü alırız diye düşünüyordum ilk parti cihazlar için düşüncem böyleydi ama görüyoruz ki MS zamanlama konusunda bizi hep yanılttı . Şahsım adına Redstone güncellemelerinden de birşey beklemiyorum bu nedenle ilk fırsatta ben sistemden uzaklaşma kararı aldım .
Eposta ve takvim uygulamlarını satın aldıkları geliştiriciler ile yapmışlar. Bir ara kilit ekranı yapımcısı da satın almışlardı, onu da ekleseler artık sisteme.Acaba kendilerine rakip gördükleri firmaları alarak mı piyasada başarı sağlamayı düşünüyorlar. Alsınlar alsınlar da sisteme yarar sağlasın dişe dokunur şekilde bu satın almalar.
bende de otomatik bağlanmamaya başladı...Batarya olayından sonra şimdide wifi sapıtmaya başladı kendi kendine bağlantıyı kesip kullanılamaz oluyor wifiyi kapatıp açıyorum kullanılabilir oluyor ama benim modem hariç hepsini buluyor ağı unut diyorum bağlanıyor 15-20dk bağlı kalıp yine kullanılamaz oluyor şu 36lı güncelleme içine etti telefonun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?