4MaGuS
Üye
Mağaza(2015.23.23.0 > 2015.25.5.0) güncellendi.
- Açılış çok hızlanmış.
- Kitaplığım kısmındaki liste daha hızlı yükleniyor. Hızlı kaydırmadaki sıkıntı devam ediyor.
- Dikeyde "Güncellemeleri denetleyin" kısmı yukarı alınmış.
- Uygulama ekranındaki yayımcı adı daha belirgin hale getirilmiş.
- Yatayda profil resmi tıklandıktan sonra gelen menüdeki kaydıramama düzelmiş.
Varsayılan DPI'de kullanıyorum bu da düzelmiş. Açılışı çoğu Microsoft uygulamasından da hızlı hale gelmiş.Dpi oynanan tellerde mağazada çıkan giriş ekran kayması da düzelmiş
Birde şu tum uygulamalardaki arka plan sorununu çözseler iyi olacak direk göze batan bir sorun
mTalk'tan gönderildi
İndirilebilir hale geldi.Mağazada Windows 10 Mobile Evrensel Uygulama Platformu (UWP) uygulamalarını hızla artmaya devam ediyor. Son zamanlarda yayınlanan güzel uygulamalardan biri de Garmin Connect Mobile UWP uygulaması oldu.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows 10 Mobile Evrensel Uygulamaların hızla artması platform için önemli.
Ben de WhatsApp için ana ekran arka plan istedim. WhatsApp a mesaj yolladım siyah ekrandan bıktık artık...Hayallar
Hayatlar
10586 geleydi de önce
Bu ay başlar mı peki abi bu güncellemeler? "tahminin nedir yani".Bu toplu güncelleştirmeler final güncellemesine dahil edilecektir. O yüzden final yayınlanana kadar bu güncellemelerle giderilen hatalar daha sorunsuz bir final güncellemesi almanızı sağlayacaktır.
mTalk'tan gönderildi
Bu ay başlar mı peki abi bu güncellemeler? "tahminin nedir yani".
1520 kullananlar için Windows 10 un son hali ne durum da?
muhtemelen 15. Yapı olmayacak. Mevcut Yapı 10586.29 derlemesi için güncelleme yayınlanacak.15. yapı bu hafta gelmez mi
Bu arada Accuweather da Windows 10 Mobile destekli olarak güncellendi. Deneyin derim.
Bende indi uygulamamuhtemelen 15. Yapı olmayacak. Mevcut Yapı 10586.29 derlemesi için güncelleme yayınlanacak.
bu arada American Express Kullananlar için Windows 10 mobile uygulaması da geldi. Tabi şu anda indirilemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?