Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

dakamon

Üye

Orijinal win7 sahipleri de mi kısıtlı surumu kullanacak? Bence dediğiniz gibi bir şey korsanlar için olur. Bende win7 home premium var win10 home premium olur diye düşünüyorum

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Malesef öncelikle Windows 8 ile birlikte home premium gibi sürümler kalktı. Windows 8.1 ve 8.1 Pro versiyonlar var. Neredeyse Mevcut tüm cihazlar Windows 8.1 ile satılıyor. Çünkü bu yazılım ücretsiz. Cihazı satın aldıktan sonra online ya da mağaza üzerinden Pro sürüme ücretli yükseltiliyor.

dakamon

Üye
bizimkisi de düz 8.1 gibi mi olacak?

orian

Üye
Microsoft bu yolla lisanssız kullanıcıları mimleme taktiği de yapıyor olabilir

Tepkiler: ON9 ve ceza87

alaca61

Üye
Gelmesin wp10 beklesin. Bende General mobile alırım.
Hem ucuzda lumia ya göre özellikleri de l620iyi

dakamon

Üye
Aynen. Zira şu anda Windows 7'de 8'e ücretsiz yükseltme yok.
Zamanında win8 ilk çıktığında win7 den 8 e geçmek 30 tl idi almadım ya. Hıyarlık ettim kendimce ama şimdi win7 yede ücretsiz olacağı çok iyi oldu çokta güzel oldu Umarım böyle dandik bi win10 vermezler win7 sahiplerine.

zbahadir

Üye

Güncelleme durumunda orada çok bekliyor. Benim bilgisayar çok hızlı bir bilgisayar olmasına rağmen orada çok bekledi normal bir durumdur.

Büyük ihtimalle 8.1ler ne alacaksa 7ler de onu alacak

zbahadir

Üye
O değilde yakın zamanda 500TL'ye yakın para verip işletim sistemi alanlar ne düşünmüyor?
Microsoft'un bedava güncelleme fırsatını ben çok olumlu bir adım ve tarihi bir fırsat olarak görüyorum. Lisanslı işletim sistemi kullanmanın konforunu ve güvenliğini müşterilerine hissettirmek istiyor. Bu güne kadar bütün bilgisayarlarımda hep lisanslı ürün kullandım ve bunun rahatlığını çok hissettim. Bir kere virüs gibi şeyler lisanslı ürünlere bulaşmıyor çünkü ilk virüs daha sistemi kırarken bulaştırılıyor.

KenanK

Üye
Windows 8 kullanılacaksa, Embedded Industri Pro kullanılır. Öğrencilere beleştir. Çıktığından beri kullanıyorum Tek şikayetim olmadı ve diğer sürümlere göre oldukça stabil olduğunu düşünmekteyim.

Size kesinlikte katılmıyorum. Virüs olayında özellikle. Win7 yi korsanda kullandım lisanslıda arada gram fark yok. ikisinde de asla anti-virüs kullanmadım. Hala dahada kullanmıyorum. Virüs tamamen kişiye kalmış bir durum. Sen arka plan çalışanlarını takip edersen neyin ne olduğunu bilirsen sıkıntı yaşamazsın. çok nadir 3-4 ayda bir tarama yaptırıyorum. onda da tracker lar çıkıyor. normal.

zbahadir

Üye

Korsanla lisanslı arasındaki farkı anlayamadıysanız size söyleyecek sözüm yok.

KenanK

Üye
Korsanla lisanslı arasındaki farkı anlayamadıysanız size söyleyecek sözüm yok.

haktan başka farkı varsa anlatınız bilelim.

sizde biliyorsunuz ki Microsoft korsana zaten göz yumuyor. yummasaydı şuanda durumu daha vahimdi.

Tepkiler: zbahadir
dün indirip kendiliğinden windows 10 kurmuş ve ses sorunu var ses kartını yüklemiyor hata veriyor güncellemenin bi önceki sürümüne dönme şansımız var mı ilk w10 tp sanırsam

papakudioflu

Emekli Yönetici
dün indirip kendiliğinden windows 10 kurmuş ve ses sorunu var ses kartını yüklemiyor hata veriyor güncellemenin bi önceki sürümüne dönme şansımız var mı ilk w10 tp sanırsam
Dönsen de bir şey değişmez. Çünkü otomatik güncelleme kapatılamıyor.

Dönsen de bir şey değişmez. Çünkü otomatik güncelleme kapatılamıyor.
Aslında dönsem bu sefer güncellemeyi hızlı al yerine yavaş yaparım sorunsuz gelir diye düşündüm bide sistem geri yüklemeye baktım ama güncellemeden önce tarih yok yüklemek için

zbahadir

Üye
Önemli çalışmalarım olduğu için her güncelleme öncesi Acronis ile disk yedeği alıyorum. Kendi yedekleme sistemi henüz hazır değil. Yeni sürüm 10041 ile pek çok sorun giderilmiş ama hala geriye dönük bazı uyumsuzluklar var.

Bay H

Üye
WinHec iyice WinHack oldu

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

papakudioflu

Emekli Yönetici
"Profile" Ne ola ki?
WinHec iyice WinHack oldu

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yeni kamera özellikleri , Windows 10 :
  • 4k video kaydı
  • Bağımsız flaş kontrolü
  • Genişletilmiş değişken Fotoğraf dizisi
  • Yüz algılama
  • Değişken kare hızı
  • Video çekimi sırasında zoom
  • Video HDR
  • En - boy oranı çözünürlükleri

skynet

Üye
Bu yüz algılama giriş seviyesi içinde aktif olurmu acaba ?