Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
HERE zaten olmayan yeni uygulamasına yönlendiriyor
Göz atma ekranı falan W10 görünümüne geçti mi?

Here Maps güncellendikten sonra açtığında dediğin ekran geliyor @Sensation

Ancak tamam deyince hiçbirşey yapmayıp uygulamadan çıkıyor.
Yeni Here Maps diye birşey indirmiyor.

Lumia 920'den gönderildi

Tepkiler: Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Ses Kaydedicisi(10.1510.13120.0 > 10.1511.17120.0) güncellendi.

Tepkiler: kamil5028347

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu karambolde Windows ses kaydedicisi de güncellendi

4MaGuS

Üye

fark eden olmadı galiba bu 12. yapıda yoktu

Ayrıca depolama da uygulamalar a girince uygulama yapımcısıda yazıyor artık + mesaj ve Skype da ... da ya tıklayınca skype kurulumu yada telefon rehberinde ki arkadaşlardan kullann varsa ekleme yoksa mail le davet etme de var

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

fark eden olmadı galiba bu 12. yapıda yoktu
Yapı ile alakalı değil. Dün gelen mağaza güncellemesi ile oldu. Ayrıca TeamViewer'i görmüşken söyleyiyim artık evrensel oldu
12. yapıda vardı bunlar

4MaGuS

Üye
Yapı ile alakalı değil. Dün gelen mağaza güncellemesi ile oldu. Ayrıca TeamViewer'i görmüşken söyleyiyim artık evrensel oldu
ben belki yeni yapı ile gelmiştir sandım, bende o haberi görünce kontrol edeyim dedim, bu arada pc de de aynı şekilde bu özellik çalışıyor şuan

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben belki yeni yapı ile gelmiştir sandım, bende o haberi görünce kontrol edeyim dedim, bu arada pc de de aynı şekilde bu özellik çalışıyor şuan
Evrensel PC mağazasını yanlardan küçültün mobil oluyor

Tepkiler: 4MaGuS

Ben dün 8.1'den 13. yapıya geçirdim telefonu, sadece şu 4 uygulamayı güncelleyemedim bi türlü

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Ben dün 8.1'den 13. yapıya geçirdim telefonu, sadece şu 4 uygulamayı güncelleyemedim bi türlü
Bende bu sorun için sıfırlama yapıyorum. Birazdan dönüş yaparım ama artık hepsi inmeye başlamış. Yabancı siteden:

Bende bu sorun için sıfırlama yapıyorum. Birazdan dönüş yaparım ama artık hepsi inmeye başlamış. Yabancı siteden:

Az önce demiştim.
Bizzat deneyip gördüm, yabancı kaynağa gerek yoktu
Akşam saatlerinde sorunu düzeltmişler.
Artık inmeyenlerin hepsi iniyor sorunsuz.

Lumia 920'den gönderildi

Tepkiler: Sensation

papakudioflu

Emekli Yönetici
Allah rızası için şu geri bildirim uygulamasını bir açıp gönderilen geri bildirimleri bir okuyun. Öyle şeyler ki kimisi resmen; bırak ulan o telefonu elinden git telsiz kullan dedirtecek cinsten.

Tepkiler: YkPkY, emz, Rock Ve Roll ve 3 diğerleri

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Az önce demiştim.
Bizzat deneyip gördüm, yabancı kaynağa gerek yoktu
Akşam saatlerinde sorunu düzeltmişler.
Artık inmeyenlerin hepsi iniyor sorunsuz.

Lumia 920'den gönderildi
Ondan değil Görüntülü olsun diye

papakudioflu

Emekli Yönetici
bunların arasında sadece hareket verisi ve HERE maps için güncelleme geldi bende. Diğerlerine niye güncelleme gelmedi.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Allah rızası için şu geri bildirim uygulamasını bir açıp gönderilen geri bildirimleri bir okuyun. Öyle şeyler ki kimisi resmen; bırak ulan o telefonu elinden git telsiz kullan dedirtecek cinsten.
Önüne gelen kurunca maalesef böyle oluyor.
bunların arasında sadece hareket verisi ve HERE maps için güncelleme geldi bende. Diğerlerine niye güncelleme gelmedi.
Güncelleme gelmedi bunlara. İnmiyormuş ve inmiş.

Adamlar geri bildirim yapın ki bakalım diyorlar ama geri bildirimlerin ne kadarına baktılar, sorunların ne kadarını giderebildiler yada isteklerin ne kadarını ne kadar sürede yerine getirebildiler o konuda kendilerini sorgulamıyorlar.

Lumia 920'den gönderildi

Edit: Bilmeyenler için söyleyeyim, twitimi cevaplayan eleman MS'de kıdemli teknik elemanlardan biri. Aynı zamanda MS Answers sitesinde gerek masaüstü gerekse mobil windows10la ilgili soru ve sorunlara teknik cevapları veren eleman.

Son düzenleme:
Tepkiler: papakudioflu ve Sensation