Sensation
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
HERE zaten olmayan yeni uygulamasına yönlendiriyorSorun falan olduğunu sanmıyorum.
Nokia ile MS'nin arası iyice soğudu.
Nokia'nın Here sitesinde windows phone'u arka plana atarak ötekileştirmesi ve ardından güncelleme sıklığını azaltması bunun ipuçlarıydı.
Yakında Windows Haritalar uygulamasına mahkum kalırsak şaşırmayın.
Yapı ile alakalı değil. Dün gelen mağaza güncellemesi ile oldu. Ayrıca TeamViewer'i görmüşken söyleyiyim artık evrensel oldu
fark eden olmadı galiba bu 12. yapıda yoktu
12. yapıda vardı bunlarAyrıca depolama da uygulamalar a girince uygulama yapımcısıda yazıyor artık + mesaj ve Skype da ... da ya tıklayınca skype kurulumu yada telefon rehberinde ki arkadaşlardan kullann varsa ekleme yoksa mail le davet etme de var
ben belki yeni yapı ile gelmiştir sandım, bende o haberi görünce kontrol edeyim dedim, bu arada pc de de aynı şekilde bu özellik çalışıyor şuanYapı ile alakalı değil. Dün gelen mağaza güncellemesi ile oldu. Ayrıca TeamViewer'i görmüşken söyleyiyim artık evrensel oldu
Evrenselben belki yeni yapı ile gelmiştir sandım, bende o haberi görünce kontrol edeyim dedim, bu arada pc de de aynı şekilde bu özellik çalışıyor şuan
mağaza değilde ayarları yapınca güzel oluyorEvrenselPC mağazasını yanlardan küçültün mobil oluyor
Benim 930 da yoktu bunların hiçbiri abiYapı ile alakalı değil. Dün gelen mağaza güncellemesi ile oldu. Ayrıca TeamViewer'i görmüşken söyleyiyim artık evrensel oldu
12. yapıda vardı bunlar
11. yapıda gelmiş. Bu da o zamanki yorumumBenim 930 da yoktu bunların hiçbiri abi
Bende bu sorun için sıfırlama yapıyorum. Birazdan dönüş yaparım ama artık hepsi inmeye başlamış. Yabancı siteden:
Ben dün 8.1'den 13. yapıya geçirdim telefonu, sadece şu 4 uygulamayı güncelleyemedim bi türlü
Bende bu sorun için sıfırlama yapıyorum. Birazdan dönüş yaparım ama artık hepsi inmeye başlamış. Yabancı siteden:
Ondan değilAz önce demiştim.
Bizzat deneyip gördüm, yabancı kaynağa gerek yoktu
Akşam saatlerinde sorunu düzeltmişler.
Artık inmeyenlerin hepsi iniyor sorunsuz.
Lumia 920'den gönderildi
bunların arasında sadece hareket verisi ve HERE maps için güncelleme geldi bende. Diğerlerine niye güncelleme gelmedi.Bende bu sorun için sıfırlama yapıyorum. Birazdan dönüş yaparım ama artık hepsi inmeye başlamış. Yabancı siteden:
Önüne gelen kurunca maalesef böyle oluyor.Allah rızası için şu geri bildirim uygulamasını bir açıp gönderilen geri bildirimleri bir okuyun. Öyle şeyler ki kimisi resmen; bırak ulan o telefonu elinden git telsiz kullan dedirtecek cinsten.
Güncelleme gelmedi bunlara. İnmiyormuş ve inmiş.bunların arasında sadece hareket verisi ve HERE maps için güncelleme geldi bende. Diğerlerine niye güncelleme gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?