papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Kim bilir belki de buralardan birYetkililere mi ulaştırılacak? Ayrıca bu konuyu bazı yetkililer mi takip edecek? Keşke öyle olsa.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Bu sürümü çok beğendim.Keşke Benim OlsaYetkililere mi ulaştırılacak? Ayrıca bu konuyu bazı yetkililer mi takip edecek? Keşke öyle olsa.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Ya en azından bi android bi ios kadar özellikli olsa da herkes bi rahat etse. Şİmdi insanların sürekli dilinde ve aklında neden bizim şu özelliğimiz yok bu özelliğimiz yok meselesi. Dışarıda ki insanlarda o gözle bakıyor. Şu sizde yok bu sizde yok. Bunları engelleyecek özelliklerin tamamına yakını gelse iyi olur. Bununla birlikte hiçkimsede olmayan ses getirecek özelliklerinde getirilmesi lazım.Ben biraz daha profesyonel bir bakış açısıyla olaya yaklaşıyorum. Şu anda olan sorunların hiç biri benim için önemli değil. benim için önemli olan yapılan değişiklikler, bu değişikliklerin tasarımı, özellikler ve entegrasyon. Bu konuda da tasarım olarak neredeyse bütün yenilikler çok iyi tasarıma ve kullanım kolaylığına sahip.
Uygulama entegrasyonları da oldukça geniş çerçevede düşünülmüş. Mesela yeni özelliklerden etkileşimli bildirimler tüm uygulamalara açılmış. Bunu Whatsapp veya Telegram Messenger mesaj bildirimlerinde fark edebilirsiniz. Sadece uygulamaların yeni SDK ile güncellenmesi gerekiyor.
Diğer konuda da belirttiğim gibi bir sonraki yapı Slow ring için de verilecekse çok daha stabil bir sürüm bizi bekliyor demektir.
Arkadaşlar, adı üzerinde TP sürümü.çıkan her deneme sürümünü biraz olsun test etmeye çalıştım evet bazı eksiklikler gideriliyor ama bu kadarda yavaş olmasaydı daha iyiydi hani bence şuana kadar 4 adet deneme sürümü çıktı ama sanki 1.verilen deneme sürümündeki bazı düzeltmeler ve eklemeler yapılarak 2.deneme sürümü vermiş gibiler ben 8.1 güncellemesine geri döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?