Öneri Windows 10 mobile hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

can1516

can1516

Üye
    Konu Sahibi
Windows 10 mobile hakkında
Arkadaşlar merhaba windows 10 mobile kullanan arkadaşlardan bir kaç öneri almak istiyorum inseder artık kullanılabilir mi whatsapp Facebook twitter 6tag vine en çok kullandığım uygulamalar bu uygulamalarda sorun yaşar mıyım pil durumu nasıl şuan 8.1 denim var durmadan oynarsam 5 saat gidiyor w10 mobilede nasıl gider yardımcı olabilirseniz sevinirim

Rygebin

Rygebin

Üye
lumia 520 kullanan biri olarak 7.ci yapı gayet iyi cihaz. Biraz kasma donmada olsa. Tam randımlanlı kullandım ama cihazdan cihaza değişir tabi.

can1516

can1516

Üye
    Konu Sahibi
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Pil durumu denime oranla iyi değil belliki çok yoğun kullanıyorsun cihazı yükleme sana tavsiyem.

• Beğen
Tepkiler: can1516
can1516

can1516

Üye
    Konu Sahibi
Pil işi sakat en iyisi daha da beklemek

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
phasan

phasan

Üye
en iyi pil performansı hangi sürümlerde arkadaşlar

Rygebin

Rygebin

Üye
en iyi pil performansı hangi sürümlerde arkadaşlar
Şu an 8.1 iyi sayılır ama preiw versiyonlarda yani yapı 8 e kadar pil performansı daha da berbattı gittikçe iyi oluyor ama yine de berbat.

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
Windows 10 mobile 1 aydır kullanıyorum bugün 8.1 döndüm telefon kendine geldi diyebilirim.Windows 10 çok kasıyor daha bir ton hatası ve eksiği var bu hızla çalışmaya devam ederlerse 2 seneye anca adam olur heryerinde bir sorun bir hata bir eksik buluyorsun kesinlikle bide android gibi kullandıkça telefon hantallaşıyor 8.1 gerçekten çok akıcı ve hızlı böyle giderse güncelleme geldiğinde geçmeyi düşünmüyorum

• Beğen
Tepkiler: can1516, kaankulahli ve phasan
phasan

phasan

Üye
en iyi sürüm anlaşılan 8.0 ve 8.1
Şu an 8.1 iyi sayılır ama preiw versiyonlarda yani yapı 8 e kadar pil performansı daha da berbattı gittikçe iyi oluyor ama yine de berbat.
çok zaman gerek demekkı wındows 10 gecmek ıcın alırsam telefon surum 8.1 de durur 10 gecmem duzelmeden

Rygebin

Rygebin

Üye
Windows 10 mobile 1 aydır kullanıyorum bugün 8.1 döndüm telefon kendine geldi diyebilirim.Windows 10 çok kasıyor daha bir ton hatası ve eksiği var bu hızla çalışmaya devam ederlerse 2 seneye anca adam olur heryerinde bir sorun bir hata bir eksik buluyorsun kesinlikle bide android gibi kullandıkça telefon hantallaşıyor 8.1 gerçekten çok akıcı ve hızlı böyle giderse güncelleme geldiğinde geçmeyi düşünmüyorum
android aşırı hantal, aşırı ram yiyor. 4GB ram varsa hepsini yiyor fakat wp telefonları stabil ve az tüketiyor 512 mb lık ram bile yetiyor :)

phasan

phasan

Üye
can1516

can1516

Üye
    Konu Sahibi
Windows 10 mobile çok stabil oldu diye duymuştum demekki Windows daha ilerleyemedi 8.1 gerçekten çoğu android telefondan çok daha akıcı Windows 10 mobile tamamen olmadan geçmek saçma olur

Takipçi Satın Al

Üst Alt