rainman3545
Üye
Kayıt defterinde gerekli değişikliği yap işlem tamam. Benim 735te çok iyi çalışıyor. 1520de de iyi çalışacağından şüphem yok.1520'de alaydı iyiydi![]()
Kayıt defterinde gerekli değişikliği yap işlem tamam. Benim 735te çok iyi çalışıyor. 1520de de iyi çalışacağından şüphem yok.1520'de alaydı iyiydi![]()
Nasıl yapıldığını anlatan bir konu var mı acaba.Birkaç değişiklik ile alabilirsiniz güncellemeyi, gayet iyi çalışıyor ...
@og1907Güncellemeyi indirdikten sonra çarkların sonunda şu hatayı alıyorum ve güncelleme yüklenmiyor. hata 0x80070057 neden olabilir acaba.
Sorunun cevabını bilen varmı aynı yerde takıldık kaldık.
@rainman3545Edgeyi ilk açtığımda ve sık kullanılanlardan herhangi birini tıkladığımda site önce masaüstü görüntüleniyor. Daha sonra geri tuşuna basıp tekrar aynı siteyi tıkladığımda mobil olarak görüntüleniyor ve bu olay hem lumia 950 de hem de kayıt defteriyle oynayıp 950ye çevirdiğim 735 te aynı.
yardım eder misiniz?Birkaç değişiklik ile alabilirsiniz güncellemeyi, gayet iyi çalışıyor ...

hangi programla? bir de kayıt defterini kurcalamam telefonu brick yapmasından korkuyorumKayıt defterinde gerekli değişikliği yap işlem tamam. Benim 735te çok iyi çalışıyor. 1520de de iyi çalışacağından şüphem yok.

@og1907
Bu sorun ile ilgili bir kaç sayfaya baktım. Cihaza Hard Reset atınız ya da fabrika ayarlarına donderin diye seçenekler belirtmişler... (Yabancı kaynaklı siteler)
@rainman3545
Edge deki bu sorunun halen devam ediyor mu?
Arkadaşlar ;
* Edge herhangi bir sayfayı ilk açılışta Masaüstü görünümde açıp, daha sonra tekrar sayfayı yenilediğimde mobil sürümde açma sorunu,
* Telefonu her açılışta hızlı işlemlere gelen "Mesajlaşma+ uygulamasına hoşgeldiniz" şeklinde bildirim gelme sorunu,
Bu yaşadığım sorunları yaşayan arkadaşlar düzeltilmesi adına nasıl bir yol izlediniz? Ya da telefonu sıfırlayalım mı sizce?
Arkadaş telefonu sıfırlaman yararlı olur benim sorunum çarkların sonunda yüklenmemesiydi telefonu sıfırlayıp o şekilde yükledim sendeki sorunlar bende yok gayet iyi bir şekilde telefon çalışıyor.@og1907
Bu sorun ile ilgili bir kaç sayfaya baktım. Cihaza Hard Reset atınız ya da fabrika ayarlarına donderin diye seçenekler belirtmişler... (Yabancı kaynaklı siteler)
@rainman3545
Edge deki bu sorunun halen devam ediyor mu?
Arkadaşlar ;
* Edge herhangi bir sayfayı ilk açılışta Masaüstü görünümde açıp, daha sonra tekrar sayfayı yenilediğimde mobil sürümde açma sorunu,
* Telefonu her açılışta hızlı işlemlere gelen "Mesajlaşma+ uygulamasına hoşgeldiniz" şeklinde bildirim gelme sorunu,
Bu yaşadığım sorunları yaşayan arkadaşlar düzeltilmesi adına nasıl bir yol izlediniz? Ya da telefonu sıfırlayalım mı sizce?
Sıfırlamak iyi olur sorunlar çözülüyor.Arkadaşlar ben de şu hata kodunu alıyorum: 0x80070570. Sıfırlamak çare olur mu? Gerçi sıfırlamayı da hiç istemiyorum.
Bende HKEY_LOCAL_MACHINE'den sonra system falan gözükmüyor.neden acaba.Interop Tools uygulamasını aç
Registry Browser'a tıkla
HKEY_LOCAL_MACHINE'e tıkla
System'e tıkla
Platform
Devicetargetinfo var sadece ona da tıkla
Listeden: PhoneModelName :Lumia 950 XL, PhoneHardwareVariant: RM-1085, PhoneManufacturerModelName: RM-1085_15217
kardeşim sana zahmet linkini paylaşır mısın...?İnterop tools rc uygulamasını indirdim. Ancak yukarıda tarif edilen sekmeler yok. Regıstry-less provider diye bir sekme var. Regıstry browser diye bişe yok. Uygulama ara yüzü mü değişti acaba. Tekrar bakar mısınız uygulamaya arkadaşlar.
uygulamayı mağazadan buldum indirdim yalnız system kısmı görünmüyor bende deBende HKEY_LOCAL_MACHINE'den sonra system falan gözükmüyor.neden acaba.
Ben mağaza dışından yüklemiştim sorunsuz kullanıyorum mağazadaki uygulamaya bir kısıtlamamı getirildi acaba.kardeşim sana zahmet linkini paylaşır mısın...?
uygulamayı mağazadan buldum indirdim yalnız system kısmı görünmüyor bende de
canım çekiyo ama ben vazgeçtimBen mağaza dışından yüklemiştim sorunsuz kullanıyorum mağazadaki uygulamaya bir kısıtlamamı getirildi acaba.

Dizüstü bilgisayarımla çakma Lumia 950 XL (L735) telefonuma bağlanarak denedim, sorun yok.İnternet paylaşımı ekran kapandığında kopuyor aynı sıkınıtıyı yaşayan var mı ?