Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Sponsorlu Bağlantılar

rainman3545

rainman3545

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sahte_suhte

og1907

og1907

Üye
Güncellemeyi indirdikten sonra çarkların sonunda şu hatayı alıyorum ve güncelleme yüklenmiyor. hata 0x80070057 neden olabilir acaba.
Sorunun cevabını bilen varmı aynı yerde takıldık kaldık.

Krnl386

Krnl386

Üye
Güncellemeyi indirdikten sonra çarkların sonunda şu hatayı alıyorum ve güncelleme yüklenmiyor. hata 0x80070057 neden olabilir acaba.
Sorunun cevabını bilen varmı aynı yerde takıldık kaldık.
@og1907

Bu sorun ile ilgili bir kaç sayfaya baktım. Cihaza Hard Reset atınız ya da fabrika ayarlarına donderin diye seçenekler belirtmişler... (Yabancı kaynaklı siteler)
Edgeyi ilk açtığımda ve sık kullanılanlardan herhangi birini tıkladığımda site önce masaüstü görüntüleniyor. Daha sonra geri tuşuna basıp tekrar aynı siteyi tıkladığımda mobil olarak görüntüleniyor ve bu olay hem lumia 950 de hem de kayıt defteriyle oynayıp 950ye çevirdiğim 735 te aynı.
@rainman3545

Edge deki bu sorunun halen devam ediyor mu?
Arkadaşlar ;

* Edge herhangi bir sayfayı ilk açılışta Masaüstü görünümde açıp, daha sonra tekrar sayfayı yenilediğimde mobil sürümde açma sorunu,
* Telefonu her açılışta hızlı işlemlere gelen "Mesajlaşma+ uygulamasına hoşgeldiniz" şeklinde bildirim gelme sorunu,

Bu yaşadığım sorunları yaşayan arkadaşlar düzeltilmesi adına nasıl bir yol izlediniz? Ya da telefonu sıfırlayalım mı sizce?

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve og1907
rainman3545

rainman3545

Üye
Edgedeki sorun azaldı ama hala bazen yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
rainman3545

rainman3545

Üye
İnterop tools (rc sürümü) İndirme linki geçmiş sayfalarda vardı. Ben de ordan indirmiştim. Sıfırlarsanız yaptığınız değişiklik orjinaline döner, brick olmaz merak etmeyin.

og1907

og1907

Üye
@og1907

Bu sorun ile ilgili bir kaç sayfaya baktım. Cihaza Hard Reset atınız ya da fabrika ayarlarına donderin diye seçenekler belirtmişler... (Yabancı kaynaklı siteler)

@rainman3545

Arkadaşlar ;

* Edge herhangi bir sayfayı ilk açılışta Masaüstü görünümde açıp, daha sonra tekrar sayfayı yenilediğimde mobil sürümde açma sorunu,
* Telefonu her açılışta hızlı işlemlere gelen "Mesajlaşma+ uygulamasına hoşgeldiniz" şeklinde bildirim gelme sorunu,

Bu yaşadığım sorunları yaşayan arkadaşlar düzeltilmesi adına nasıl bir yol izlediniz? Ya da telefonu sıfırlayalım mı sizce?

@og1907

@rainman3545

Arkadaşlar ;

Arkadaş telefonu sıfırlaman yararlı olur benim sorunum çarkların sonunda yüklenmemesiydi telefonu sıfırlayıp o şekilde yükledim sendeki sorunlar bende yok gayet iyi bir şekilde telefon çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
Silisyaa

Silisyaa

Üye
İnterop tools rc uygulamasını indirdim. Ancak yukarıda tarif edilen sekmeler yok. Regıstry-less provider diye bir sekme var. Regıstry browser diye bişe yok. Uygulama ara yüzü mü değişti acaba. Tekrar bakar mısınız uygulamaya arkadaşlar.

Krnl386

Krnl386

Üye
@og1907

Aynen sıfırlamak daha yararlı olacak. Nerdeyse 1yıldır sıfırlamıyorum cihazı. Farklı uygulamalarda da hatalar vermeye başladı. (Bildirimler, Skype, Herhangi bir yerde yazı yazarken takılmalar, Ekran kararması)

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
cemil baba

cemil baba

Üye
Arkadaşlar ben de şu hata kodunu alıyorum: 0x80070570. Sıfırlamak çare olur mu? Gerçi sıfırlamayı da hiç istemiyorum.

og1907

og1907

Üye
  • Beğen
Tepkiler: cemil baba
afwerker

afwerker

Üye
Forumdan biraz uzaktım bi baktım Continuum ve iris tarama reklam olmuş .
Bi elimizde CarlZeiss Lens ve Profesyonel kamera programı kaldı. Yakında onlarada veda ederiz bu gidişle
Üstelik bulut depolama sisteminde kendi kullanıcılarını düşünmek yerine ortada bırakmayı tercih ediyor bugun itibariyle 40 gb one drivemi boşaltmam için uyarı geldi
@papakudioflu Abi senin düşüncelerin neler bu konuda ?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Rock Ve Roll
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Interop Tools uygulamasını aç
Registry Browser'a tıkla
HKEY_LOCAL_MACHINE'e tıkla
System'e tıkla
Platform
Devicetargetinfo var sadece ona da tıkla
Listeden: PhoneModelName :Lumia 950 XL, PhoneHardwareVariant: RM-1085, PhoneManufacturerModelName: RM-1085_15217
Bende HKEY_LOCAL_MACHINE'den sonra system falan gözükmüyor.neden acaba.

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte

merkel02

Kapalı Hesap
İnterop tools rc uygulamasını indirdim. Ancak yukarıda tarif edilen sekmeler yok. Regıstry-less provider diye bir sekme var. Regıstry browser diye bişe yok. Uygulama ara yüzü mü değişti acaba. Tekrar bakar mısınız uygulamaya arkadaşlar.
kardeşim sana zahmet linkini paylaşır mısın...?
Bende HKEY_LOCAL_MACHINE'den sonra system falan gözükmüyor.neden acaba.
uygulamayı mağazadan buldum indirdim yalnız system kısmı görünmüyor bende de

Krnl386

Krnl386

Üye
Arkadaşlar ;

Cihazı sıfırlayacağım (WDRT ile değil) normal şebekeyi açmadan güncellemeleri yapmamın bir sakıncası var mıdır .? (Sim kart şifresini girmek/normal şebekenin açık olması)

og1907

og1907

Üye
kardeşim sana zahmet linkini paylaşır mısın...?

uygulamayı mağazadan buldum indirdim yalnız system kısmı görünmüyor bende de
Ben mağaza dışından yüklemiştim sorunsuz kullanıyorum mağazadaki uygulamaya bir kısıtlamamı getirildi acaba.

skynet

Üye
İnternet paylaşımı ekran kapandığında kopuyor aynı sıkınıtıyı yaşayan var mı ?

Da®kness

Da®kness

Üye
İnternet paylaşımı ekran kapandığında kopuyor aynı sıkınıtıyı yaşayan var mı ?
Dizüstü bilgisayarımla çakma Lumia 950 XL (L735) telefonuma bağlanarak denedim, sorun yok. :D

Üst Alt