Son güncellemeyle pil tasarrufu bozuldu yine bravo MS.
%20'de pil tasarrufuna alınca bildirim gelmeye devam ediyorTam olarak arıza nedir ? Bende bakayım. Şimdiye kadar bi sıkıntı görmedim ben
(WM 10.14393.448) 640XL ile mTalk'tan gönderildi
Windows 10 Mobile güncellemesi almayan cihazlar için 10586.682 yayınlandı.
Windows 10 Mobile güncellemesi almayan cihazlar için 10586.682 yayınlandı.
Hangi cihazlara nasıl gelmiş insider ve yükseltme danışmanında kontrol ettim 1320 için güncelleme yok.Windows 10 Mobile güncellemesi almayan cihazlar için 10586.682 yayınlandı.
ben telefonu aldığım ilk günden beri 16gb sd kartımı PCde exfat olarak biçimlendirip (ayırma birimi boyutunu hatırlamıyorum) kullanıyorum sorunsuz. hangi problem için bu öneride bulunmuşlar acaba? gerçi ben w10m kullanmıyorum hala wp8.1deyim. belki de bu öneri w10m içindir.Arkadaşlar iki tarafa da bilgi amaçlı paylaşıyorum. Micro Sd kart kullananlar eğer PC de biçimlendirip telefonda kullanacaklar ise şu alıntıya dikkat etsinler.
"4-32 GB kartlarda dosya sistemi olarak FAT32'yi ve ayırma birimi boyutu olarak 32 kilobaytı seçerek ve Başlat'a basın. 64-200 GB kartlarda dosya sistemi olarak exFAT'yi ve ayırma birimi boyutu olarak 128 kB'ı seçin."
Microsoft'un sitesinden alıntıdır.
ben telefonu aldığım ilk günden beri 16gb sd kartımı PCde exfat olarak biçimlendirip (ayırma birimi boyutunu hatırlamıyorum) kullanıyorum sorunsuz. hangi problem için bu öneride bulunmuşlar acaba? gerçi ben w10m kullanmıyorum hala wp8.1deyim. belki de bu öneri w10m içindir.
hmm incelemek gerek. dediğim gibi şu an takılı olan 16gb hafıza kartım exfat biçiminde. elimde 16 ve 32gb flaşlar mevcut pc ve tvde kullandığım. genelde film/oyun attığım için fat32 yapmıyorum (4gb sınırı yüzünden), exfat'ı da tv görmüyor. o yüzden ikisi de ntfs biçiminde.Bu öneri Windows phone 8.1/10 kullanan cihazlar için.
PC de boyutuna göre de farklı formatlarda biçimlendirerek optimum performans alınıyor.
Mesela readyboost için exfat formatının önerildiği gibi (akşam üzeri bununla ilgili makale okumuştum yabancı siteden)
PC'de 16 GB hafıza kartı için FAT32
32GB ve üzeri için NTFS tavsiye edilir.
Bazı durumlarda flash belleklerde exFAT sistemi, yer yer NTFS'den daha hızlı çalışabiliyor. Netten ayrıntılara bakıp daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz
bu sıkıntı bende de mevcut kafayı yedi telefon iyiceSon gelen güncellemeden sonra kilit ekranında problem oluşmaya başladı. Güç düğmesiyle bazen açılıyor bazen açılmıyor. Çift tıklama bazen çalışıyor bazen çalışmıyor.
Benim L920 bu güncellemeyi alamaz mı? Telimde W10M .10586.545 sürüm yüklü.Windows 10 Mobile güncellemesi almayan cihazlar için 10586.682 yayınlandı.