papakudioflu
Emekli Yönetici
Yazılım işinde yazılımcının her zaman için kıvırma payı yüksektir. O yüzden bekleyelim görelim. Bugün Windows 10 Mobile Creators Güncellemesini Lumia 930 & 1520 gibi cihazlara vermeyen, yarın Redstone 3'ü Lumia 950 & 950 XL için de vermez.İlk haberin yani creators güncelleme alacak cihazlar listesi asılsız diyorlar Nazwil henüz güncelleme alacak cihazları açıklamadıklarını belirten resmi bir açıklama yapmadıklarını belirtmiş. Bu haberde bunu doğrular nitelikte,Bizde giydirdik hemen microsoft'a, gerçi söylediklerimizi daha ilk güncelleme de hak etmişti ya neyse
Ali Kemal kardeşim bu listeye göre lumia 925'inde Windows 10 güncellemesini alması gerekiyor ama almadı S4 plus işlemcisi var. Bundan sonraki güncellemeyimi alacak bu listedekiler Yoksa ben mi yanlış anlıyorum?Microsoft, Windows Phone işletim sisteminden Windows 10 Mobile Creators Güncellemesine yükseltme yapabilecek cihazlarda bulunması gereken minimum sistem gereksinimlerini açıkladı. Buna göre donanım yetmezliği nedeni ile Windows 10 Mobile Creators Güncellemesini alamayacak cihaz yok gibi görünüyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Durum bu ama güncellemeyi alacak cihaz listesi açıklanmadı daha.Ali Kemal kardeşim bu listeye göre lumia 925'inde Windows 10 güncellemesini alması gerekiyor ama almadı S4 plus işlemcisi var. Bundan sonraki güncellemeyimi alacak bu listedekiler Yoksa ben mi yanlış anlıyorum?
Artık benim lumia 830 güncelleme alamıyacağına göre illegal yollara başvurmaya karar verdim. İnterop tools ile kararlı sürümü almam için ne gibi değişiklik yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz. Sadece takıldığım kısım 950Xl yaptık diyelim
phonemodelfacturemodename:RM-1085_? Ne olması gerekiyor? Pusuya yattım yardımınızı bekliyorum
model kısmını MicrosoftMDG mi yapacağız,boyle mi yazılıyordu tam hatırlayamadım şimdiInterop Tools uygulamasını aç
Registry Browser'a tıkla
HKEY_LOCAL_MACHINE'e tıkla
System'e tıkla
Platform
Devicetargetinfo var sadece ona da tıkla
Listeden: PhoneModelName :Lumia 950 XL, PhoneHardwareVariant: RM-1085, PhoneManufacturerModelName: RM-1085_15217
Lumia 550 ve 650 bile o donanımıyla alıyorsa biz de almasını biliriz.
535 ve 532 yakın cihazlardı bi sorun yoksa bende eldeki 532 ye ayar çekeyim hemen535 bile şuan takılmadan çalıştırıyor. Ne diye vermemezlik yaptılar anlamadım. İnterop tools ile yükledim .
Tapatalk kullanarak iPhone 7 aracılığıyla gönderildi
O nasıl bir umut dünyası öyle be kardeşim Microsoft ile Nokia'nin hiçbir bağlantısı yok artık, başka birinin sistemine neyle, nasıl destek versin.Nokia'ya mail atsak desek ki microsoft artık bize destek vermiyor, siz destek verebilirmisiniz diye acaba ilgilenirler mi bizimle? Ne yapsak bilemedim! Ne Creators güncellemesi alabileceğiz nede başka birşey.
O nasıl bir umut dünyası öyle be kardeşimMicrosoft ile Nokia'nin hiçbir bağlantısı yok artık, başka birinin sistemine neyle, nasıl destek versin.
Telefonun üzerinde hala NOKIA yazıyor. Zaten buna aldanıp aldım telefonu.O nasıl bir umut dünyası öyle be kardeşim Microsoft ile Nokia'nin hiçbir bağlantısı yok artık, başka birinin sistemine neyle, nasıl destek versin.
Telefonun üzerinde hala NOKIA yazıyor. Zaten buna aldanıp aldım telefonu.
Gelecekti ama sadece Insiderlere geldi. Artık 9 mayısta gelmesini bekliyoruz.nerde kıraotors güncellemesi nerde)
Kesinleşti mi @Sensation ?Gelecekti ama sadece Insiderlere geldi. Artık 9 mayısta gelmesini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?