merkel02
Kapalı Hesap
kesinlikle aynı sıkıntıTakvim uygulaması ana ekranda kendini güncellemiyor ama boyutunu değiştirirsem düzeliyor aynı sıkıntıyı yaşayan var mı ?
Bir kaç gündür bu sorun var hatta glance ekranı için telefonu sıfırladım dün ama hala bu sıkıntı devam ediyor
Valla aynı telefonu kullanıyorum ben 2 güne yakın kullanıyorum işyerinde şebeke evde wifi kullanmak kaydı ileArkadaşlar
Kararlı sürüme sanırım bu hafta güncelleme yok? Bu son yapıda şarj durumu hiç iyi değil. Cihazı formatladık, arka planda çalışan çok fazla uygulamam da yok. Zaten 4,5G 'yi bir açıyoruz (mobil internet) o sağ tarafta yer alan şarj göstergesi düşmeyi bırakın olduğu yerde alev alacak resmen.
Telefon ayarlarında ki arama iletme seçeneği çalışmıyor mu ?
Numarayı girip kendi numaramı aradığımda direk çalmadan kapanıyor
Evet, 21.00 gibi gelir.Bugün güncelleme verilir mi arkadaşlar?
@SensationEvet, 21.00 gibi gelir.
Son dakikada oluşan bir sorun yüzünden bu ay güncelleme gelmeyeceği duyuruldu. Umarım sadece PC içindir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Valla bana eksiklerine rağmen yetiyor, geçen ay bir android denemesi daha yapayım dedim gittim aldım en siyahından 32 gb bir xiaomi mi5, 2 gün kullandım sonra koydum çekmeceye sonra da sadece 2 gün kullandığım 2 haftalık cihazı 350 tl zararına satıp 1520 yi tekrar elime alınca yeniden bulmuş gibi sevindim..Demem o ki bana göre windows en iyisi.Ara ara gelip bakıyorumda yok be abi bir avuç WP seven adam kalmış burada eski şah şahlı günlerinden eser yok.ZAten site adminleride bunun farkındadır forumun gözde konusu ve bebeği olan wp geriledikçe kullanıclarda forumu daha az ziyaret etmeye başladığını. O değilde bazen doğruları kendimize itiraf ederken korkmamalıyız veya körü körüne birşeylere bağlanmamalıyız.Dün WP kullanıyordum iyidi şimdi Android kullanıyorum çünkü isteklerime ve taleplerime yettiği için yarın tekrar wp yettiğinde veya bir başka sistem çıktığında geçerim adı üstüne ben kullanıcıyım üreten değil.
Bankacılık uygulamaları bulunsa ve geliştiricilerin ilgisi en azından 8.1 dönemindeki kadar olsa sistem bana da yetecekti ne güzel. Ama daha iyi olacak dedikçe mağaza hiç gelişmedi, hatta şuanda da bazı bankalar artık destek vermeyeceğiz diye açıklama yapıyor (Bkz. Garanti Bankası). Keşke mağaza konusunu bir şekilde halletseydi MSValla bana eksiklerine rağmen yetiyor, geçen ay bir android denemesi daha yapayım dedim gittim aldım en siyahından 32 gb bir xiaomi mi5, 2 gün kullandım sonra koydum çekmeceye sonra da sadece 2 gün kullandığım 2 haftalık cihazı 350 tl zararına satıp 1520 yi tekrar elime alınca yeniden bulmuş gibi sevindim..Demem o ki bana göre windows en iyisi.
Ha bu arada her an bir 950 veya 950 xl alabilirim ayrıca....
kardeşim bu tamamen bizim ülkemizde ki şirketlerin ileriyi düşünememesinden kaynaklanıyor. Yapacağı uygulama universal olarak büyük bir kesime hitap edicek sadece bunu mobile olarak düşünme ama bizim şirketlerimizin teknoloji bilgi iletişim departmanlarının başındaki insanların pek kafası çalışmadığından oraya kaynak ayıramıyorlar. Amerika mağazasında bir çok şirket bankalar havayolu şirketleri universal uygulamalarını koydu bile sistemle beraber geliştiriyorlar uygulamalarını ama bizimkiler benim anladığım sistem oturunca surface phone ile satışlarda artınca anca o zaman düşüneceklerBankacılık uygulamaları bulunsa ve geliştiricilerin ilgisi en azından 8.1 dönemindeki kadar olsa sistem bana da yetecekti ne güzel. Ama daha iyi olacak dedikçe mağaza hiç gelişmedi, hatta şuanda da bazı bankalar artık destek vermeyeceğiz diye açıklama yapıyor (Bkz. Garanti Bankası). Keşke mağaza konusunu bir şekilde halletseydi MS
Açıkçası ben surface phone ile ms'nin mobilden tamamen silineceğini düşünüyorum. Çok pahalı ve bireysel kullanıcıdan çok üst düzey kurumsal müşterileri hedef alacaklar zaten bu beklenen ve bilinen bir durum. Öyle olunca da anca fanboy olan kısım alacak cihazları ve kullanıcı kitlesi daha da daralmış olacak. Sonrası da zaten kaçınılmaz son.kardeşim bu tamamen bizim ülkemizde ki şirketlerin ileriyi düşünememesinden kaynaklanıyor. Yapacağı uygulama universal olarak büyük bir kesime hitap edicek sadece bunu mobile olarak düşünme ama bizim şirketlerimizin teknoloji bilgi iletişim departmanlarının başındaki insanların pek kafası çalışmadığından oraya kaynak ayıramıyorlar. Amerika mağazasında bir çok şirket bankalar havayolu şirketleri universal uygulamalarını koydu bile sistemle beraber geliştiriyorlar uygulamalarını ama bizimkiler benim anladığım sistem oturunca surface phone ile satışlarda artınca anca o zaman düşünecekler
Androidli nokia yetişir merak etme bizde onu kullanırız,artıkAçıkçası ben surface phone ile ms'nin mobilden tamamen silineceğini düşünüyorum. Çok pahalı ve bireysel kullanıcıdan çok üst düzey kurumsal müşterileri hedef alacaklar zaten bu beklenen ve bilinen bir durum. Öyle olunca da anca fanboy olan kısım alacak cihazları ve kullanıcı kitlesi daha da daralmış olacak. Sonrası da zaten kaçınılmaz son.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?