volumezoom
Üye
Haritada ses sorunu hala yaşıyorsanız şunu deneyebilirsiniz. Telefonun dilini ingilizce yapın, yeniden başlatma gerekecek yapın. Sonrasında harita üzerinden bir rota ayarlayın ve rota sesli yönlendirme yapmaya başladığında çıkabilirsiniz. Telefonun dilini tekrar Türkçe yapın telefon yeniden başladıktan sonra haritada ses duymaya başlamanız lazım.Valla harita konusuna ses dışında katılamayacağım... İnsider sorunlu olsada kararlı surum kullanıcısı olarak bi hızlı kameradan sıkıntı çekiyorum... Diğer sorunlar bende yok ve stabil diyebiliyorum telefonuma..
(WM 10.14393.321) 640XL ile mTalk'tan gönderildi
Haritada ses sorunu hala yaşıyorsanız şunu deneyebilirsiniz. Telefonun dilini ingilizce yapın, yeniden başlatma gerekecek yapın. Sonrasında harita üzerinden bir rota ayarlayın ve rota sesli yönlendirme yapmaya başladığında çıkabilirsiniz. Telefonun dilini tekrar Türkçe yapın telefon yeniden başladıktan sonra haritada ses duymaya başlamanız lazım.
Haritada ses sorunu hala yaşıyorsanız şunu deneyebilirsiniz. Telefonun dilini ingilizce yapın, yeniden başlatma gerekecek yapın. Sonrasında harita üzerinden bir rota ayarlayın ve rota sesli yönlendirme yapmaya başladığında çıkabilirsiniz. Telefonun dilini tekrar Türkçe yapın telefon yeniden başladıktan sonra haritada ses duymaya başlamanız lazım.
Yada hiç telefon dilini değiştirmeden harita ayarlarına girip birimi metrik sistemden ABD'ye çevirip bir rota başlatın, ses gelecektir, ilgili ayarı tekrar geri çevirin, artık ses hep çıkacaktır ...
Valla oldu ses çıkıyor artık. Uygulamanın bir hatası mı bu?
Maalesef bizim dilde bir bug var, bolca geri bildirim yapalım ...
Bende stabil çalışıyorGöz atma ekranı ayarları sağlam olan var mı ?
Gene gitmiş kararlıda arkadaş...
(WM 10.14393.321) 640XL ile mTalk'tan gönderildi
Geri Bildirim yapmak istediğin uygulama veya ayar ekranında ses kısma + Kilit tuşuna basınca ekran görüntüsü alıp geri bildirimi açması lazım.Telefonumda Geri Bildirim Merkezi yüklü değilmiş. Yüklemek istedim hata veriyor. Şimdide bu çıktı
Geri Bildirim yapmak istediğin uygulama veya ayar ekranında ses kısma + Kilit tuşuna basınca ekran görüntüsü alıp geri bildirimi açması lazım.
Cihazınızda facebook, messenger yüklü mu? İletim sistemi farl etmeksizin pil ömrünü felaket etkiliyorlar çünkü.İki üç güne kadar iyi dedik, şimdi oldu dedik, (Şarj durumu ve bir kaç hata) yine başladı. %100' den 4G+Mizik 30 dakika da %75. Şaka gibi ya ...
Facebook var Messenger yok? Evet etkilediğini duymuştum ..Cihazınızda facebook, messenger yüklü mu? İletim sistemi farl etmeksizin pil ömrünü felaket etkiliyorlar çünkü.
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Durumu anlayıp ona göre cevaplamak istemiştim.8.1 yüklü. Yükseltme danışmanından onay almak gerekliymiş onay bilmiyordum. Halloldu yani teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?