furyzer0
Üye
Radyo var ama Microsoft kendi radyo uygulamasını kaldırdı sadece yani mağazadan bir tane indirmesi gerekiyor. Uzun süre güncelleme istiyorsa Lumia 650 daha mantıklı bir seçenek olur bence sonuçta win10mobile ile geldi.Oyun pek oynamaz facebook WhatsApp gibi bi kaç uygulama olsun yeter onun için uzun süre sistem güncellemesi alması ve radyo varmıdır
Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi
Bu radyo uygulaması ınternet ile mi çalışıyorRadyo var ama Microsoft kendi radyo uygulamasını kaldırdı sadece yani mağazadan bir tane indirmesi gerekiyor. Uzun süre güncelleme istiyorsa Lumia 650 daha mantıklı bir seçenek olur bence sonuçta win10mobile ile geldi.
Sent from mTalk using windows10 enterprise edition
Yok normal radyo donanımı ileBu radyo uygulaması ınternet ile mi çalışıyor
Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi
Lumia cihazlarının bittiği doğrudur ama bunun olacağı 1 seneden beri biliniyordu zaten. Bu bitiş sadece donanım bitişi yazılım desteği devam ediyor daha bugün yeni minor guncelleme geldi mesela. Microsoft stratejisini değiştirdi apple gibi kendin yap kendin pişir yerine kendisi yazılım yapıp telefon yapmayı asıl üreticilere bırakmayı planlıyor. Kendisi de surface phone gibi cihazlar çıkaracak tabi ki.Birde yeni Lumia telefonlar cıkmayaya bilirmiş nekadar dogru dur bilemem umarım gelişir devam eder ben Lumia alacaktım mağaza gelişmediği için sony karar verdim aldım
@Sensation vatani görevini yapmak üzere bir süreliğine bizimle birlikte olamayacak@Bay H basligi degistirelim lütfen. @Sensation bu aralar yok galiba, hep o yapiyordu bu isi
Hayırlı teskereler inşAllah sağsalim evine ailesine döner@Sensation vatani görevini yapmak üzere bir süreliğine bizimle birlikte olamayacak
Hayırlı teskereler inşAllah sağsalim evine ailesine döner
56 mbArkadaşlar, güncelleme boyutu ne kadar?
@Sensation gelene kadar Windows Mobile bambaşka bir şey olurmu acaba.@Sensation vatani görevini yapmak üzere bir süreliğine bizimle birlikte olamayacak
Bambaşka bir 'hiç' olacağı kesin@Sensation gelene kadar Windows Mobile bambaşka bir şey olurmu acaba.
830 kullanıyorum bende sıkıntı yokHerhangi bir yenilik göremedim şimdiye kadar. Yükleme sonrası ciddi takılmalar donmalar yaşadım telefonu sıfırlamak zorunda kaldım. Ama sıfırladıktan sonra canavar gibi oldu diyebilirim. Tabi şu an için öyle.
özellikle klavyede takılma yaşamadım şu ana kadar. Çok da seri.
Mesajları bildirim panelinden cevaplayınca mesajlar çift gidiyor. Bu sorunla karşılaşan var mı?
En son güncelleme 15 Eylül tarihinde 10.0.14393.189 sürüm numarası ile verilmiş.Aylık verilen toplu güncelleştirmeler vardı. Noldu bunlar iptal mi edildi. İyice yok oldu bu kısımdaki hareketlilik.
Şimdi bakınca fark ettim. Forum ölü gibi olunca hissedilmiyor gelen gidenEn son güncelleme 15 Eylül tarihinde 10.0.14393.189 sürüm numarası ile verilmiş.
bir süre daha böyle gider.Şimdi bakınca fark ettim. Forum ölü gibi olunca hissedilmiyor gelen giden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?