Dexter Morgan
Üye
bing yada yandexten google ara. o zaman gözükecekbeyler yedekleyio sıfırladım telefonu bir sorun harici sıkıntı yok oda göz atma ekranını güncellediğim halde saat vs eskisi gibi kocaman duruyor hala neden olabilir
birde ek olarak edge de motoru google olarak seçemiyorum sadece bing ve yandex var
arama motoru tamam göz atmayı nasıl hallederiz kardeşim bilgin varmı saat hala ekranın 4te1 ini kaplıyor eskisi gibi küçük olsun istiyorum ☺bing yada yandexten google ara. o zaman gözükecek
Mobilde bazı aralıklar düzenlendi ondan bahsediyorsanız. Masaüstü sürümde ise yine "gereksiz görülen boşluklar konusunda" ayarlamalar yapılacak birkaç güne arkadaşlar. Ayrıca bu tip bildirimlerinizi "site hakkında" bölümünde yaparsanız daha uygun olur.Yahu şu mesaj araları kısaltılamaz mı bir satır mesaj ekranın yarısını kaplıyor neredeyse. Eski mini arayüz o yüzden daha pratikti şimdi arada dana gibi boşluk var solda kabak gibi yer kaplayan profil. Allahaşkına onca boş yer kaplamıyor mu bir satır mesaj ? Küçük bir satır bilgiye bile ulaşmak için onca boş alan mı kaplaması lazım görsel arayüzün ?
Microsoft Edge'de gezerken varsa o durum düzeltilmiş. Başka türlü sıkıntı mı var sizde?55MB boyutu var zaten
şu reset atma sorunu düzelmiş olsun yeter.
Microsoft Edge'de gezerken varsa o durum düzeltilmiş. Başka türlü sıkıntı mı var sizde?
Evet beklediğim güncelleme geldi fakat indirme %100 tamamlandı, güncellemeye hazırlarken depolama uyarısı verdi.
Edit: İnstagram ne hikmetse 800mb yer kaplamış!
800 mb iyiymiş sizde. Bende 1.04GB yer kaplıyor şuan.Evet beklediğim güncelleme geldi fakat indirme %100 tamamlandı, güncellemeye hazırlarken depolama uyarısı verdi.
Dolaştıkça önbellekte topluyor. Arada silip yeniden yüklemek gerekiyor.Evet beklediğim güncelleme geldi fakat indirme %100 tamamlandı, güncellemeye hazırlarken depolama uyarısı verdi.
resmi uygulama.6tag mı kullanıyorsun instagram ın kendisini mi
Klavye güncellemesi sorunu Yapı 14332 sürümünde çözülmüştü. Muhtemelen Yapı 10586.xxx toplu güncelleştirmelerinde o sorun bir süre daha devam edecek.Maalesef klavye güncellemeleri sorununu bu güncellemede de çözmemişler. 3-4 yapıdır bu problemle hayatıma devam ediyorum maalesef! 2 haftada bu ufacık sorunu çözemez mi ya koca şirketin yazılımcıları? Anlamak mümkün değil. Geri bildirim de yapıyorum ben gibi başkaları da yapıyor ama yok yok yok.
Ya böyle bir şey olamaz ama ya bu kadar önemli bir sorun nasıl çözülemez? Kaydırarak yazma ile o kadar övünmeyi bilirler, resmi güncelleme yüklü olan telefonda kaydırarak yazma çalışmaz.Klavye güncellemesi sorunu Yapı 14332 sürümünde çözülmüştü. Muhtemelen Yapı 10586.xxx toplu güncelleştirmelerinde o sorun bir süre daha devam edecek.
830'ların sorunu bu maalesef, başka modellerde yok. Her yerde okuyorum aynı sorunu.şu edge de gezerken ekran kararması hala devam ediyor çözemediler gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?