Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Yeni güncellemeden memnun musunuz? İlki gibi sorunlu mu yoksa iyi mi çalışıyor?
 

versino2

Üye
Telefonu satmaya yakın yuklemeyi düşünüyorum şimdi yükleme kararından vazgeçtim.Bakalım Windows 10 a göre yeni telefonumu belirlemeyi düşünüyorum
 

braayn

Üye
Telefonu satmaya yakın yuklemeyi düşünüyorum şimdi yükleme kararından vazgeçtim.Bakalım Windows 10 a göre yeni telefonumu belirlemeyi düşünüyorum
win 10 göre yeni telefonunu belirme olayı için en az 1 yıl beklemen lazım dayanabilecek misin ?
 
OTA dan da verilecek mi resmi güncelleme?
 
Beyler, lumia 1320 için windows 10 güncellemesi ne zaman gelecek? Bende hala telefonunuz güncel diyor.
 

dakamon

Üye
Allah belasını versin verdikleri güncellemeninde yapacakları telefonun da. Kaç gündür kamera uygulamasına girer girmez atıyor. Böyle bir saçmalık yok ya. O an lazım oluyor fotoğraf çekeceksiniz çekemiyorsunuz. Böyle bir rezillik varmı ya. Vallahi de billahi de Amerikada olsa dava açarlar ve kazanırsınız. Rezillik ya. Bi daha tövbe. Bozulsun inşallah da gidim adam gibi bir telefon alayım.
 

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kararlı sürüm değil mi? Bir de cihaz nedir?
 

Aslında yeni özelliklerin verilmeye başlamasıyla süreç biraz umut verici hal almaya başladı ancak yine de sistemin dişe dokunur hale gelmesi nereden baksanız yıl sonunu bulacaktır.
Öte yandan yenilikler verilirken hala basit eksiklik ve hataların oluşu da ister istemez can sıkıyor ve yeniden yeşerecek gibi olan heyecanı tekrar geri soğutuyor. (Android'deki bazı pratik işlem ve paylaşım özelliklerinin halen gelmemiş veya oturmamış olması, özelleştirilebilirliğin ve yerleşik uygulamalara alternatif olacak üçüncü parti uygulama izinlerinin yetersiz oluşu vs vs)

Yıl sonuna kadar bunlar çözülürse geriye mağazayı zenginleştirmek ve geliştiricileri teşvik etmek kalıyor.
Hala pek çok banka ve alışveriş mağazaların uygulamalarının yanı sıra bazı popüler uygulama ve oyunlar Windows uygulama mağazasında yok. Sistem düzene oturduktan sonra mağazaya ilişkin bu sıkıntıların çözülmesi gerekiyor.
 

dakamon

Üye
Kararlı sürüm değil mi? Bir de cihaz nedir?
Hocam 640 xl kararlı sürüm. Sözde tabi. Offff
Ben artık özellikten de geçtim. Sistem düzgün çalışsın ona da razıyım. 640 xl yi kararlı sürümde kullanıyorum ona rağmen 8.1 in zerre yanından geçmiyor. Herşey sorun. Telefonu kullanamayacaksam basit işlemler için neden satın alayım. Edge de sayfalarda gezerken sayfanın birbirine karışması görüntünün gitmesi abuk sabuk hale gelmesi sorunu hala devam ediyor. Böyle bir şey yok vallahi.
 

Abi ben yıl sonuna kadar da düzeleceğini sanmıyorum.Bence en az bir yılı daha var.O zamana kadar belki Surface Phone ortaya çıkar ve dişe dokunur (Donanım+Yazılım) özelliklere sahip bir cihaz piyasaya çıkarsa bende tekrar dönmeyi düşünebilirim.4 aydır G4'ten memnunum.Senin G5'te hayırlı olsun
 
Tepkiler: bulutsuzgece
Surface Phone ocak yada şubat ayında gelir.
Zaten şu an sıkıntı donanım yönünde değil yazılım yönünde.
Sistem kullanıcıların istediği düzen ve özelliklere kavuşşa, şu anki donanımlar da yeterli.
Ancak hala çok yeri aksıyor, çok eksiği var.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

dakamon

Üye
DÜşünsenize 3000 tl para vermişsiniz uçuk özellikli bir Windows lu telefon aldınız ama kamera uygulamasına giremiyorsunuz atıyor uygulamadan. Çok süper bir lense sahip ama foto çekemiyorsunuz. Windowsu özetlemek gerekirse tekerleksiz Ferrari denebilir.
 
Tepkiler: cemil baba, suyunsesi ve BomberMAn TR01

afwerker

Üye
Dostum öyle diyorsun da kararlı sürümde sorun yaşamıyorum 950 XL de ve 820 de ise 164 nolu yapı yüklü ondada bi sıkıntı yok
 
Tepkiler: dark_13

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güncelleme gelmiş deneyin bakalım.