erhanercan
Üye
Evet, bende 8.1' e döndüm, sıfırdan kurulum yaptım. Gerçekten baktığımda hala hatalar var. Grove Music, Sağlık, MSN Hava Durumu gibi uygulamaların simgeleri gözükmüyor. Müzik çalarda takılma sorunu var.
Hepsini güncellediniz mi? Düzeliyor olması lazım.Evet, bende 8.1' e döndüm, sıfırdan kurulum yaptım. Gerçekten baktığımda hala hatalar var. Grove Music, Sağlık, MSN Hava Durumu gibi uygulamaların simgeleri gözükmüyor. Müzik çalarda takılma sorunu var.
Hepsini güncellediniz mi? Düzeliyor olması lazım.
1) Uygulamalar güncellenince düzelmesi lazımdı.@Sensation ; Hocam hepsini güncelledim. Hiç bir problem yok, yine sorunlar devam ediyor. Acaba bir yerde hatamı yapıyorum bilmiyorum. Recovery ile döndüm, advisor ile güncelledim. Sonra tekrar güncelleme kontrolü yaptım, son yapıyı buldu yükledim.
Tanımladığım sorunlar ;
1) Bazı uygulama simgeleri gözükmemektedir,
2) Kilit ekranı kısmında hala parola seçeneği yok. (8.1 ' de vardı)
3) Müzik çalar hala hatalı davranıyor,
4) Kilit ekranı seçeneklerinden '' Hava Durumu '' yok.
@Sensation ; Hocam hepsini güncelledim. Hiç bir problem yok, yine sorunlar devam ediyor. Acaba bir yerde hatamı yapıyorum bilmiyorum. Recovery ile döndüm, advisor ile güncelledim. Sonra tekrar güncelleme kontrolü yaptım, son yapıyı buldu yükledim.
Tanımladığım sorunlar ;
1) Bazı uygulama simgeleri gözükmemektedir,
2) Kilit ekranı kısmında hala parola seçeneği yok. (8.1 ' de vardı)
3) Müzik çalar hala hatalı davranıyor,
4) Kilit ekranı seçeneklerinden '' Hava Durumu '' yok.
Zaten otomatik güncelleştirmeyi iptal edip ilk Mağaza'yı güncellerim. Sonra gerekli olanları sırasıyla güncellerim. Böyle hiç sıkıntı yaşamadım.Yeni bir yüklemenin hemen ardından genellikle tüm cihazlarda 1 nci maddedeki sorun yaşanıyor.
Bu da "O anda, bu uygulamaların güncelleme aşamasında olduklarını" gösteriyor.
Diğer bir önemli nokta ise, yeni bir yapının yüklenmesinin hemen ardından , bir çok sistemle ilgili uygulamaların güncellenmesi sırasında sorunlar yaşanabiliyor.
Bunların olmaması için, önemli sistem güncellemelerinin hepsinin ardından ara ara telefonu kapatıp açmak yararlı oluyor.
Örneğin, ses güncellemesi gibi, örneğin Microsoft Telefon uygulamasının güncellenmesi..
Tıpkı, bilgisayarda bir güncelleme yapıldığında uygulamanın "Bilgisayarı kapatıp açınız" mesajı vermesi gibi.
Mesajım, Bu konuyla ilgili sorunu yazan arkadaşımıza idi..Zaten otomatik güncelleştirmeyi iptal edip ilk Mağaza'yı güncellerim. Sonra gerekli olanları sırasıyla güncellerim. Böyle hiç sıkıntı yaşamadım.
Yok, bende yardımcı olsun diye yazdım.Mesajım, Bu konuyla ilgili sorunu yazan arkadaşımıza idi..
İnşallah, benden daha fazla bilen olarak, size hatırlatma yaptığım anlaşılmamıştır.)
Ben Windows 10 u denemek istiyorum da bende 925 var malum bize gelmedi.Acaba geçtikten sonra geri Windows 8.1 e geçmek için ne yapmam gerekiyor.Birde çok kasma donma oluyor mu 10 da
Resmi göremiyorum? Hizliresim.com yükleyip forumlar linkini buraya yapıştırabilir misiniz?
Cihazım 1520. Windows 10 güncellemesini sorunsuz şekilde kurdum. Onun üzerine gelen resimdeki minör güncelleme yüklemesinde hata veriyor. Bilgisi veya başına gelen var mı???
Yandex kurulu değilse gelir o yazı.Hiçbir beta işlemine katılmamış lumia 930a Windows 10u kurdum. Performans 10 numara. Şuan ki gördüğüm sıkıntılar; arama tuşuna basınca ortaya çıkan searchterm ve fotoğraflar uygulamasının ağır çalışması
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/URL]
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/URL]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?