omerk88
Üye
arkadaşlar bu sabah 925 cihazıma bi güncelleme gelmiş başlat dedim sonra cihaz kapandı ve açılmıyor reset atmaya çalışıyorum kabul etmiyor tuş kombinasyonlarının hiç biri işe yaramıyor acil yardım lütfen
arkadaşlar bu sabah 925 cihazıma bi güncelleme gelmiş başlat dedim sonra cihaz kapandı ve açılmıyor reset atmaya çalışıyorum kabul etmiyor tuş kombinasyonlarının hiç biri işe yaramıyor acil yardım lütfen
G4 N11 gibi sitelerde 1250 liraya kadar düşüyor.Dürüst olmam gerekirse bir Android telefondan tam randıman almak için verebilecek bütçem yok, iOS desen zaten ateş pahası. Bu durumda ortada Windows Phone almamak için bir sebebim yok ama bu attıkları kazık beni hala düşündürüyor Windows Phone'lu bir telefon alıp almama konusunda.
lan noluyoarkadaşlar bu sabah 925 cihazıma bi güncelleme gelmiş başlat dedim sonra cihaz kapandı ve açılmıyor reset atmaya çalışıyorum kabul etmiyor tuş kombinasyonlarının hiç biri işe yaramıyor acil yardım lütfen
lan noluyoönce güncelleme dışı kalıyoruz şimdi de bu; aklıma kötü şeyler geliyor
Donanım gerekiyor Hello için. Yani gelmeyecek.Windows hello bütün cihazlara gelecek mi arkadaşlar ? Ben de şu an 1520 var buna gelecek mi yoksa sadece 950-950xl ve çıkabilecek diğer cihazlarda mı olacak. Bilgisi olan var mı ?
Hocam ne randımanı,şu anda Note 3 bile çok iyi durumda,dediğin sıkıntılar çok eskidendi herhaldeDürüst olmam gerekirse bir Android telefondan tam randıman almak için verebilecek bütçem yok, iOS desen zaten ateş pahası. Bu durumda ortada Windows Phone almamak için bir sebebim yok ama bu attıkları kazık beni hala düşündürüyor Windows Phone'lu bir telefon alıp almama konusunda.
Gelmeyecek diye duymuştum ama bu ms nin ne yapacağı hiç belli olmuyor.Windows hello bütün cihazlara gelecek mi arkadaşlar ? Ben de şu an 1520 var buna gelecek mi yoksa sadece 950-950xl ve çıkabilecek diğer cihazlarda mı olacak. Bilgisi olan var mı ?
1520 belki ama umutlanma.Windows hello bütün cihazlara gelecek mi arkadaşlar ? Ben de şu an 1520 var buna gelecek mi yoksa sadece 950-950xl ve çıkabilecek diğer cihazlarda mı olacak. Bilgisi olan var mı ?
1520-930-830cular fazla rahat olmayın sakın1520 belki ama umutlanma.
teşekkürlerWindows Device Recovery Tools kurun pc ye. Win 8.1 yükleyin baştan.
Yeni pazarlama taktiği yeni lumia almaya sevk ediyorMicrosoft uzaktan cihazları kapatıp, fişini çekiyor galiba
telefonum servisteyken s4 mini kullandım 2 hafta kadar. minisi bile dediğiniz kadar takılmıyor. Arada sırada instagramda duraksıyordu o kadar. Telefonu aldığınızda sıfırlayıp son güncellemeleri kontrol ettiniz mi?teşekkürler
valla sabah cihazım kitlendi ve hala açılmıyor, telefonsuz kaldım arkadaştan rica ettim yedek samsung s4 cihazı vardı sabahtan beri onu kullanıyorum, ne yalan söyleyim wp den sonra sakızdan çıkan oyuncak gibi geldi, youtube video izlerken bile cihaz donuyor rehberde isim ararken bile takılıyor yok böyle birşey yaa.
cihazı hafta içi servise vericem inşallah değişim falan olurda ( 640 ve 640xl falan ) rahat ederim. uzun yıllar wp den sonra android sarmıyor ya.
wp candır diyorum ne diyim artık. eğer gücüm yeterse yaz sonunda ve eğer gelirse hp elite wp10 almayı düşünüyorum
Samsungun kasmayan telefonu yok ki. S7 Edge alırken bile tereddütte kalır insan. Arayuz performansı konusunda nexusların üstüne yok.teşekkürler
valla sabah cihazım kitlendi ve hala açılmıyor, telefonsuz kaldım arkadaştan rica ettim yedek samsung s4 cihazı vardı sabahtan beri onu kullanıyorum, ne yalan söyleyim wp den sonra sakızdan çıkan oyuncak gibi geldi, youtube video izlerken bile cihaz donuyor rehberde isim ararken bile takılıyor yok böyle birşey yaa.
cihazı hafta içi servise vericem inşallah değişim falan olurda ( 640 ve 640xl falan ) rahat ederim. uzun yıllar wp den sonra android sarmıyor ya.
wp candır diyorum ne diyim artık. eğer gücüm yeterse yaz sonunda ve eğer gelirse hp elite wp10 almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?