dakamon
Üye
Her şey silinir. W10 kalır. Yedeğinizi alınız.
Benim de takıldığım nokta o işte. Daha iki hafta önce kendileri "Mart ayının ortalarında bir açıklama yaptı. Dedikleri; bazı cihazlar Windows 10 yükseltmesi için firmware güncellemesine ihtiyaç duyacak, bu güncelleme de Mart ayında yayınlanacak dendi. Yani Lumia olmayan cihazlar için Microsoft'un firmware güncellemesi yayınlaması söz konusu değil. Üreticilerin yayınlayacağı firmware güncellemesi için de Microsoft'un tarih vererek açıklama yapma şansı yok.
Yani işin aslı az önceki mesajımda da belirttiğim üzere konuya onlar da hakim değil ve sürecin önümüzdeki dönemde nasıl ilerleyeceğini bilmiyorlar. O yüzden açıklamaların hiç biri tatminkar değil. Muallakta açıklama yapmalarının nedeni de ileride yaşanacak olası bir çark durumu için önlem olduğunu düşünüyorum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burada da denim kullanan cihazlar windows 10 alacak yazıyor.
şaka gibiler
Aslında kastetmemeli açıkça belirtmeliler. Yani:Denim ile çıkan cihazları kastediyorlardır.
Aslında kastetmemeli açıkça belirtmeliler. Yani:
Only phones running Lumia Denim (OS version 8.10.14219.341, or higher)
demek yerine
"OUT of the box with Lumia Denim" deseler bu karmaşanın hiç biri olmayacaktı. Tabi o zaman da güncellemeleri cihaza ve donanım yeterliliğine göre değil, satış politikasına göre verdikleri anlaşılacaktır.
kötü haber 3: uygulamalar zaten eksikti var olanlar da desteği 8.1 den kesecekler.kötü haber 1: İkinci güncelleme dalgası diye bir şey olmayacak.
kötü haber 2: 1. nesil cihazlara büyük bir mucize olmazsa Windows 10 Mobile yolu kesin olarak kapandı.
valla letgoya koydum talip var bakalım satacağımMüşteri bulabilirsen ne mutlu! Ben 1 aydan fazla oldu 800 tlye alalı.
Bu güncelleme kazığından sonra kimse kolay kolay lumia almaz.
Üstünde NOKIA yazdığı için alamıyor. Msde biliyor Nokia gidince satışlar bitti, wp ölüyor. Sırf markaya gıcıklığına vermediğine eminim.işin garip tarafı 640 ve ya 640 xl 540 lar 1020 den üstün cihazlar olmamasına rahmen windows 10 alıyorsa bizlerede verilmesi gerekiyor burada asıl sorun ne onu öğrenmek lazım vermek mi istemiyorlar yoksa gerçekten bu modellerde donanım eskiliğinden dolayı takılmalar mı oluyor
Hocam Msnin bize vereceği tek bir dalga var onuda verdi zaten şimdi buraya yazmayım forum ortamı uygun değil...anlamadığım ve muallakta kalan yerler var.
ilk açıklamada ki bunu cihaz tanıtım lansmanlarında bile söylediler her cihaz windows 10 a dalga dalga kavuşacak diye.
şimdi bu ilk dalga olabilir. orada soru cevap kısmında yazan açıklama genel bir açıklama olabilir. bir sonraki yapıda listeye yeni cihazlar eklenebilir.
çünkü upgrade advisor uygulaması ile kurulabiliyor şuan. bu uygulamadan sadece bizim gibi manyakların haberi var. bu uygulama olmadan güncelleme de olmuyor.
ilk olarak yeni nesil 1 gb ramli cihazlara finali yayınlayıp finali genel anlamda test etmek istiyor olabilirler.
bir sonraki yapı yada ilerleyen haftalarda aynı yapıyı listeye eklemeler yaparak diğer cihazlara da verme ihtimalleri var.
çünkü resmi güncelleme bu şekilde olmaz. ablam 830 kullanıyor ve ben olmasam asla upgrade advisor uygulamasını kurup güncellemeyi almak falan asla yapamazdı haberi dahi olmazdı.
Listede 630da var 512mb olan sürümü ama almayacak. Bana öylesine düzenlemişler gibi geldi. 10 alacak cihazları koysalar 1520de olurdu orda diye düşünüyorum. Yada destek süresi devam eden cihazları koydular.aynen dediğiniz gibi.
denim ile piyasaya sürülen cihazlara windows 10 desteği var.
siteden bile kaldırmışlar diğer cihazları.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
630 güncelleme alacak mı almayacak mı kesin bilgisi olan var mı ?Listede 630da var 512mb olan sürümü ama almayacak. Bana öylesine düzenlemişler gibi geldi. 10 alacak cihazları koysalar 1520de olurdu orda diye düşünüyorum. Yada destek süresi devam eden cihazları koydular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?