Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Kaç zamandır beklediğimiz gün geldi. Dananın kuyruğunun kopacağı anlardan biri bu olacak, diğeri de SDK yayınlanması. O zaman çoğu şey netleşecek ve kullanıcılar kararlarını verecekler gelecek telefonları için. Microsoft'un herşeyiyle tam bir işletim sistemi çıkartmasını istiyorum, android almak zorunda hissettirmez umarım. Bugün temel öğe işletim sistemi olacak ama yine de acaba bir sürpriz yapıp yeni bir telefonla beraber popüler bir uygulama tanıtılır mı? Bekliyoruz Joe abimizi sabırsızlıkla :)

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Ah şu sdk'yı çalıştıracak cihazım olsaydı canım sıkıldıkça açar emulatorle oynardım :))

...decode...

...decode...

Üye
Düşünsene Joe şöyle diyormuş: " Bu etkinlikten birkaç gün sonra Instagram, Beta'dan çıkıp bütün özelliklerine kavuşacak bir güncelleme alacak. " diye. ÇILDIRIRSIN.

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Düşünsene Joe şöyle diyormuş: " Bu etkinlikten birkaç gün sonra Instagram, Beta'dan çıkıp bütün özelliklerine kavuşacak bir güncelleme alacak. " diye. ÇILDIRIRSIN.
Yapmaz ya joe öyle bişey :) Ama sırayla popüler uygulamaları söyleyebilir. Mesela Snapchat vs.. haftaya mağazada diye :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Aslında Microsoft şu anda oldukça sıkıntılı kararlar almak zorunda. Bir taraftan mevcut Lumia 535/730/735/830/930 pazara sunulmuş ve satışları yapılmaya çalışıyor. Diğer taraftan gelecekte pazar payını ciddi oranda artırmak için yeni güncellemeler hazırlanıyor. Hal böyle olunca da yeni bir cihaz almak isteyen öncelikle mevcut duruma değil gelecekteki olması muhtemel duruma bakıyor.

E şimdi Windows 10'da mevcut cihazlar için bazı özellikler kısılsa bu sefer Windows 10'lu cihazlar çıkana kadar satışlar duracak. O yüzden mevcutta ne geliştirilmiş ise bütün cihazlara en azından ikinci nesil Windows Phone 8 cihazlara eksiksiz verilmesi lazım. Bu durum ilerisi için firmanın güvenilirliğini de artıracağı için yeni geçmek isteyenlerde olumlu etki eder.

Bakalım benim lafımı dinleyecekler mi yoksa anlamsız ve açıklaması olmayan kısıtlamalar icad edecekler mi?

• Beğen
Tepkiler: emz, suyunsesi ve SamilGoktas
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Elbette beklenen gelmese de mobil sektördeki girişimini sürdürecektir.
Ama sabırla bekleyen kullanıcı kitlesinin büyük kısmı, beklediği şeyler gelene kadar diğer platformlara göç edecektir.
Açıkçası bügünkü lansman çoğu kullanıcı için ya devam yada başka platforma geçiş olacak. Bugün beklenen verilirse eğer Lumia 930 ile devam etmeyi düşünüyorum.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
etkinlik saati olan saat 19:00dan yaklaşık 21:30a kadar geçen sürede kaç sayfa mesaj birikir acaba? hani spordan döndüğümde üşenmeden kaç sayfa okuyacağım merak ediyorum :D bedenim sporda, aklım etkinlikte olacak :zzz:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
geleceğini etkiler Ms bu akşamki tanıtımda tamam mı devam mı bir anlamda zira rakiplerden geride kalırsa çok müsteri kaybeder gibime geliyor

Murat Alper

Murat Alper

Üye
etkinliğe son 7 saat hazırmıyız :eller: :ehe

tgoksen1

Üye
Snapchatten haber verseler bari ya

dakamon

dakamon

Üye
Aslında Microsoft şu anda oldukça sıkıntılı kararlar almak zorunda. Bir taraftan mevcut Lumia 535/730/735/830/930 pazara sunulmuş ve satışları yapılmaya çalışıyor. Diğer taraftan gelecekte pazar payını ciddi oranda artırmak için yeni güncellemeler hazırlanıyor. Hal böyle olunca da yeni bir cihaz almak isteyen öncelikle mevcut duruma değil gelecekteki olması muhtemel duruma bakıyor.

E şimdi Windows 10'da mevcut cihazlar için bazı özellikler kısılsa bu sefer Windows 10'lu cihazlar çıkana kadar satışlar duracak. O yüzden mevcutta ne geliştirilmiş ise bütün cihazlara en azından ikinci nesil Windows Phone 8 cihazlara eksiksiz verilmesi lazım. Bu durum ilerisi için firmanın güvenilirliğini de artıracağı için yeni geçmek isteyenlerde olumlu etki eder.

Bakalım benim lafımı dinleyecekler mi yoksa anlamsız ve açıklaması olmayan kısıtlamalar icad edecekler mi?
Ederler icad ederler. :) aksam göreceğiz ama objektif bir sekilde degerlendirelim diyorum herkese. Simdi duygularimizi isin icine katip ufak bir ozelligi büyütüp muhtesemmis gibi yada verilmemis bir seyi sanki vereceklermis gibi konusmayalim. Her lansmandan sonra abartili olarak guzelliyoruz MS nin yaptıklarıni. Bu sefer herkesten objektif olmasini istiyorum.

serecans

serecans

Üye
Heyecanlandim ins guzel haberler gelir.

skynet

Üye
:eller:

tgoksen1

Üye
microsoftan çok hazırlık yaptık ha :D

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01
pirenuri

pirenuri

Üye
Eğer her hangi Bir telefona sebepsiz yere önemli özelliklerden bazılarını vermezlerse -benim telefonuma tam özellik gelse de - satarım ve bir daha WP lu bir cihaz almam

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Eğer her hangi Bir telefona sebepsiz yere önemli özelliklerden bazılarını vermezlerse -benim telefonuma tam özellik gelse de - satarım ve bir daha WP lu bir cihaz almam
adamlar denim güncellemesini sadece 4 cihaza verdiler gerisine kırpılmış verildi, w10 güncellemesinde hepsine tüm özellikler geleceğini sanmıyorum elbet donanımı eski cihazlara mutlaka bazı şeyler ister istemez kısılacaktır. he ama kendi kafalarına göre kısalarsa (örn şu inç altına çift pencere modu çıkartmayacaz, şu çözünürlük üstüne şu gelecek diğerleri avuç yalayacak) o başka :D

...decode...

...decode...

Üye
adamlar denim güncellemesini sadece 4 cihaza verdiler gerisine kırpılmış verildi, w10 güncellemesinde hepsine tüm özellikler geleceğini sanmıyorum elbet donanımı eski cihazlara mutlaka bazı şeyler ister istemez kısılacaktır. he ama kendi kafalarına göre kısalarsa (örn şu inç altına çift pencere modu çıkartmayacaz, şu çözünürlük üstüne şu gelecek diğerleri avuç yalayacak) o başka :D
Denim güncellemesinin kamera ile alakalı geliştirmeleri sadece 4 cihaza (830, Icon, 930, 1520) verildi, işletim sistemi güncellemesinde ise herhangi bir kırpılma yok ki Lumia Camera 5'in tüm cihazlarda Windows 10 ile birlikte çalışabileceği konusunda oldukça güçlü iddialar var.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Bence w10 ile yapacakları işler arasında beta uygulamaları tam sürüme yükseltmek, müzik uygulamasını komple ara yüzünü değiştirmek ve daha stabil hale getirmek, bildirim merkezini daha işlevsel hale getirmek, canlı kutucukları daha işlevsel hale getirmek ve mümkünse diğer sistemler gibi Windows da kendine bir renk seçmeli ve çoğu yerde cihazlarda o renk olmalı.

Üst Alt