İnsiderdan mail geldi kontrol edin bayağı Windows 10 ile ilgili çok fazla şey söyleniyor fakat wp ile ilgili bişi yol
Bana da geldi neler diyor acaba
Kurumsal kullanıcılar için "Telefon-dizüstü bilgisayar hybrid" bir gösterilecek deniyor.
Ayrıca
"Microsoft claims new Lumia 532 is 'Windows 10 ready' hinting at new OS name for phones"
Ben buna pek ihtimal vermiyorum böyle isimlendirme mi olur arkadaş.
Adamlar sadece pc tarafını o gün tanıtıp başka bir tanıtım da yapabilirler telefon pazarı için

Tamam özgür kafama vurma ben olurmu olur dedim sadece biliyorsun bu şirket yenilik güncelleme konusunda bizi üzdü çoğu zamanİki aydır telefon sürümü ile ilgili de bilgi verileceğini söyledik ya @dilmenibrahim![]()
w10 çıkana kadar değiştireceğimi sanmıyorum zaten, elimdeki 820nin en az 1 sene daha ömrü var bende (3-4 senede bir tel değiştiren biri olarak yaptığım formüle göre bunu ön görebiliyorumPeki ben birsey soracagim, olaki wp adina etkinlik sonrasi fazla bir degisiklik olmazsa verecegiz dediklerini vermezlerse yada cok cok ileri bir tarihe sallarlarsa ve en kotusu modellere gore kisitlama yaparlarsa ;
Hala mevcut olan bize yetiyor diyecekmisiniz ? Yani yine wp icin gezegeni yakarmisiniz ?
) w10 güncellemesini alırsa -ki alacaktır- seve seve devam ederim, ha yoksa bozulduğu vakit değiştiririm
benim günlük işlerimi görüyor hala sağolsunBen de @ceza87 gibi düşünüyorum. 2 yılı geçkin kullanıyorum ve 2016'yı çıkaracağını düşünüyorum 920'min. Oldu ki w10 'da tatmin etmedi. Bbunu bozulana kadar kullanıp Nokia nın Sailfish'ine geçerim. Hiç olmadı temiz bir N9 &N8bulup yoluma devam ederim
![]()

Her türlü cihaz miladını doldurana kadar bekleyeceğim. Wp 10 çoğu kullanıcı için ya tamam ya devam olacak. Wp 10 gelsin ona göre konuşuruz. Şu an için çok erken diyelim.Peki ben birsey soracagim, olaki wp adina etkinlik sonrasi fazla bir degisiklik olmazsa verecegiz dediklerini vermezlerse yada cok cok ileri bir tarihe sallarlarsa ve en kotusu modellere gore kisitlama yaparlarsa ;
Hala mevcut olan bize yetiyor diyecekmisiniz ? Yani yine wp icin gezegeni yakarmisiniz ?
Peki ben birsey soracagim, olaki wp adina etkinlik sonrasi fazla bir degisiklik olmazsa verecegiz dediklerini vermezlerse yada cok cok ileri bir tarihe sallarlarsa ve en kotusu modellere gore kisitlama yaparlarsa ;