Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

wpfurkan

wpfurkan

Üye
İnşallah sonumuzda onunki gibi olmaz :)

Rainesto

Rainesto

Üye

Etkinlik öncesi böyle sonrası Patron nolur ışığı kapatma olur

pirenuri

pirenuri

Üye
İnsiderdan mail geldi kontrol edin bayağı Windows 10 ile ilgili çok fazla şey söyleniyor fakat wp ile ilgili bişi yol

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Windows Phone ' a bence bu etkinlikte çok yer vermeyecekler yüzeysel olarak değinip geçecekler... Rezerve alıyorum :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: SamilGoktas
alasulumurat

alasulumurat

Üye
Bana da geldi neler diyor acaba

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bana da geldi neler diyor acaba

Çok önemli bir şey değil.
Sadece bir ön bilgilendirme maili.
Insider sürecinden ve 21 Ocak'taki etkinlikten bahsediyor.

Maildeki tek önemli nokta ise; altlarda "Info For Developers" diye başlayan kısım.
Yakın zamanda Windows 10 SDK'yı yayınlayacağız demiş.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sona doğru....

Ekli dosyalar

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Kurumsal kullanıcılar için "Telefon-dizüstü bilgisayar hybrid"i bir cihaz gösterilecek deniyor.

Ayrıca

"Microsoft claims new Lumia 532 is 'Windows 10 ready' hinting at new OS name for phones"

Ben buna pek ihtimal vermiyorum böyle isimlendirme mi olur arkadaş.

Son düzenleme:
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kurumsal kullanıcılar için "Telefon-dizüstü bilgisayar hybrid" bir gösterilecek deniyor.

Ayrıca

"Microsoft claims new Lumia 532 is 'Windows 10 ready' hinting at new OS name for phones"

Ben buna pek ihtimal vermiyorum böyle isimlendirme mi olur arkadaş.

Evet bu haberleri ben de okudum.
Aslında "Tek platform" sloganıyla örtüşüyor.
Ancak ne yalan söyleyeyim ben biraz bunun için erken olduğunu düşünüp düşük ihtimal veriyordum.
Lakin sistem adının sadece Windows 10 olabileceğini öne sürenler ve mantıklı gerekçelere dayandıranlar da az değil.

luckysleven

luckysleven

Üye
Peki ben birsey soracagim, olaki wp adina etkinlik sonrasi fazla bir degisiklik olmazsa verecegiz dediklerini vermezlerse yada cok cok ileri bir tarihe sallarlarsa ve en kotusu modellere gore kisitlama yaparlarsa ;

Hala mevcut olan bize yetiyor diyecekmisiniz ? Yani yine wp icin gezegeni yakarmisiniz ?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Adamlar sadece pc tarafını o gün tanıtıp başka bir tanıtım da yapabilirler telefon pazarı için

pirenuri

pirenuri

Üye
Zaten şuanki işletim sistemini insanlara anlatırken sıkıntı çekiyorum. Bi de Windows 10 olursa hepsi hiç anlatamam. Düşünsenize
-Ne bunun işletim sistemi ?
+Windows10
-Aa bilgisayarla aynı. Bilgisayarda yaptığın her işi yapıyor musun oyun falan?
+Yok bu telefon için Windows 10
-WTF?

• Beğen
Tepkiler: kahraman333333
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
İki aydır telefon sürümü ile ilgili de bilgi verileceğini söyledik ya @dilmenibrahim :bangin:
Tamam özgür kafama vurma ben olurmu olur dedim sadece biliyorsun bu şirket yenilik güncelleme konusunda bizi üzdü çoğu zaman

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Peki ben birsey soracagim, olaki wp adina etkinlik sonrasi fazla bir degisiklik olmazsa verecegiz dediklerini vermezlerse yada cok cok ileri bir tarihe sallarlarsa ve en kotusu modellere gore kisitlama yaparlarsa ;

Hala mevcut olan bize yetiyor diyecekmisiniz ? Yani yine wp icin gezegeni yakarmisiniz ?
w10 çıkana kadar değiştireceğimi sanmıyorum zaten, elimdeki 820nin en az 1 sene daha ömrü var bende (3-4 senede bir tel değiştiren biri olarak yaptığım formüle göre bunu ön görebiliyorum :D) w10 güncellemesini alırsa -ki alacaktır- seve seve devam ederim, ha yoksa bozulduğu vakit değiştiririm :D benim günlük işlerimi görüyor hala sağolsun

• Beğen
Tepkiler: luckysleven ve StartTheGame
ON9

ON9

Üye
Ben de @ceza87 gibi düşünüyorum. 2 yılı geçkin kullanıyorum ve 2016'yı çıkaracağını düşünüyorum 920'min. Oldu ki w10 'da tatmin etmedi. Bbunu bozulana kadar kullanıp Nokia nın Sailfish'ine geçerim. Hiç olmadı temiz bir N9 &N8 :) bulup yoluma devam ederim ;)

• Beğen
Tepkiler: StartTheGame, Aybin.Kilic ve ceza87
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ben de @ceza87 gibi düşünüyorum. 2 yılı geçkin kullanıyorum ve 2016'yı çıkaracağını düşünüyorum 920'min. Oldu ki w10 'da tatmin etmedi. Bbunu bozulana kadar kullanıp Nokia nın Sailfish'ine geçerim. Hiç olmadı temiz bir N9 &N8 :) bulup yoluma devam ederim ;)

Bende her hali kurda bir N9 var. Jolla için beklemedeyim açıkçası. İlk cihaz hayal kırıklığı oldu şahsen.
Wp 10 için aynı şeyleri düşünüyoruz:)

Her türlü cihaz miladını doldurana kadar bekleyeceğim. Wp 10 çoğu kullanıcı için ya tamam ya devam olacak. Wp 10 gelsin ona göre konuşuruz. Şu an için çok erken diyelim.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
suyunsesi

suyunsesi

Üye

Etkinlikten çok bir şey zaten beklemiyorum. Elimdeki telefon şu haliyle, beni yeniden para harcatıp ta bir telefon aldıracak kadar kötü değil. İşimi görüyor. Müsrifliğin lüzumu yok. :bleh:
Sistemin bir çok yönünün kişisel zevk meselesi olduğunu düşündüğümden kesinlikle savunmasını yapamam. Bi kere şu haliyle sistem olarak diğerlerinden geri olduğunu hepimiz zaten biliyoruz. Tahminimce Windows 10 tam anlamıyla sene sonu telefonlarımıza geldiğinde de hala diğer sistemlerden geri olacağımıza KESİN gözüyle bakıyorum. Bu sebeple ben ancak telefonum eskidiğinde duruma bakarım. Eğer fiziksel hasar almadıysa zaten telefonumun eskimesi 2017 ye rahat ulaşır. O zamanki sistemlerin durumuna göre yeniden W10'un durumuna bakılabilir. Ola ki telefonun daha erken bozulursa diğer sisteme sahip telefonlar kesinlikle bakacağım telefonlardır.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven, pirenuri ve sauozgur

Üst Alt