Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
2014
OTG DNS: WP10 2015'de Gelmesi Bekleniyor
Wifiye Girmeden Kapatamıyorsunuz PR
Mobile Veri Deneme Sürümü İle Geldi

2012 Symbian Belle
OTG DNS: Destekliyor
Wifi Mobil Veriyi Tek Tıkla Kapatıyorsunuz
Bu resmen rezillik ya !!!!!!! :)
2014

2012 Symbian Belle

Emre

Üye
Elop: Symbian Teknolojiye Ayak Uyduramıyor Diye Windows Phoneyi Seçtik Allah'a Şükür Elop Artık Nokia'nın CEOsu Değil Yeni CEO Baya İyi İnsan Nedense Elop Efendi MeeGo Neden Öldürdüklerini Söylemedi ;)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
2014

2012 Symbian Belle
En sevdiğim yönü de tek tıkla 2G-3G geçişiydi. Yıl 2015 hâlâ Android telefonumda böyle bir özellik yok :) Symbian çoğu şeylere öncülük etti, maalesef ki geliştirilemedi. İyi güzeldi fakat onda daha fazla sıkıntılar yaşadık. Uygulama olsun, oyun olsun. Hele tarayıcıda gezmek eziyetti. Opera Mobile kullanırdık ama yine de bir IE değil yani bunu kabul edelim. 512 MB RAMle ömrümü tamamladı. Bize şimdi 4 GB RAMler az gelir oldu :) Nokia 700'üm hâlâ durur, ama hep Nokia 701'im olsun istemişimdir. Tasarımları bir harikaydı o zamana göre :) Baya konu dışına çıktım, kusura bakmayın arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, wpfurkan, dark_13 ve 3 diğerleri

ArMaGeDdOn_87

Üye
Elop: Symbian Teknolojiye Ayak Uyduramıyor Diye Windows Phoneyi Seçtik Allah'a Şükür Elop Artık Nokia'nın CEOsu Değil Yeni CEO Baya İyi İnsan Nedense Elop Efendi MeeGo Neden Öldürdüklerini Söylemedi ;)
artık jollanın 2.cihazını bekliyorum yada iPhone 6s :) WP devri yine bitmek üzere

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar konuyu Windows Mobile 10 dışına taşırmamaya özen gösterelim lütfen.

İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: dark_13, saylhamiosun, ogzhnoTr ve 1 kişi daha
symbianbelle

symbianbelle

Üye
Tanıtımdan sonra wp10 tırt çıkarsa sövmek serbest mi :D

• Beğen
Tepkiler: MixRadio, Aybin.Kilic, Rainesto ve 1 kişi daha

ArMaGeDdOn_87

Üye
Arkadaşlar konuyu Windows Mobile 10 dışına taşırmamaya özen gösterelim lütfen.

İyi forumlar.
Kaldı 2.5 gün inşallah güzel haberler gelir,o kadar para verdim,iPhone 6 yı almaktan da vazgeçtim ekim 2015 e kadar 920 yi kullanmaya devam edeceğim ve bu yüzden etkinliği sabırsızlıkla bekliyorum

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hayırlı olsun ama keşke 21 Ocak'tan sonraki duruma göre değerlendirseydiniz.
Neyse, güle güle kullanın.
Özgür dediğini düşündüm ve haklısın,hepsiburada.com dan verdiğim siparişimi iptal edip 21 ocağı bekleme kararı aldım. @bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve Dexter Morgan
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Tanıtımdan sonra wp10 tırt çıkarsa sövmek serbest mi :D

Açıkçası wp10 ya tamam ya devam olacak çoğu kullanıcılar için. (Buna bende dahilim)

O yüzden ben susayım gidip iki tane küfürbaz haydo videosu izleyeyim :kop2: :kop2:

• Beğen
Tepkiler: symbianbelle
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Takvimde son durum...

Ekli dosyalar

ON9

ON9

Üye
Sistemi eksikleriyle sevdik bebek severmiş gibi. Hala da seviyorum kendi adıma ama w10 milattır benim için tamam ya da devam niteliği taşıyor.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
N8 Bir numaraydı ya ondaki özellikler harita türkçe asistan vay be herşey vardı o telefon WP ile başlasa uçardı ya

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sistemi eksikleriyle sevdik bebek severmiş gibi. Hala da seviyorum kendi adıma ama w10 milattır benim için tamam ya da devam niteliği taşıyor.

İnşallah güzel şeyler olur.
Geliştiricilerin API imkanları ve erişim düzeyleri artsın.
Sistemin varsayılan uygulamalarının yerine geliştirici uygulamalarını varsayılan yapma imkanı gelsin.
Bir de USB OTG desteği ile bazı özelleştirmeler gelirse etkinlik en azından beklentileri bir nebze karşılamış olur.
Elbette daha fazlası gelirse kullanıcılar için hoş olur.

Forumumuzdaki tüm WP kullanıcılarına sesleniyorum:
Beklentilerinizi arayüz değişiklikleri üzerine kurgulamayın bence.
Tamamen sistem özellikleri ve yeni gelecek API'ler üzerine kurgulayın.
Daha önce de belirttiğim gibi; geliştiricilere yeni kod ve erişim imkanları (API'ler) getirilirse zaten onlar yapacakları uygulamalarla sistemi bizim istediğimiz gibi şekillendireceklerdir.
Böyle bir durumda, bizim istediğimiz özelliklerde arama ve klavye uygulamaları gelir, bizim istediğimiz kalitede MP3 ve video oynatıcıları gelir.

• Beğen
Tepkiler: a.emre ve dakamon
braayn

braayn

Üye
Sistemin varsayılan uygulamalarının yerine geliştirici uygulamalarını varsayılan yapma imkanı gelsin.
Bir de USB OTG desteği ile bazı özelleştirmeler gelirse etkinlik en azından beklentileri bir nebze karşılamış olur.

Daha önce de belirttiğim gibi; geliştiricilere yeni kod ve erişim imkanları (API'ler) getirilirse zaten onlar yapacakları uygulamalarla sistemi bizim istediğimiz gibi şekillendireceklerdir.
Böyle bir durumda, bizim istediğimiz özelliklerde arama ve klavye uygulamaları gelir, bizim istediğimiz kalitede MP3 ve video oynatıcıları gelir.
Ozgur abiye katılıyorum ama kendi video ve muzik uygulamamız dururken 3.parti bir uygulamaya muhtaç kalmakda istemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: ON9
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ozgur abiye katılıyorum ama kendi video ve muzik uygulamamız dururken 3.parti bir uygulamaya muhtaç kalmakda istemiyorum.

Elbette sistemin yerleşik uygulamalarının daha güzel hale gelmesi birinci öncelik.
Ama bazen öyle durumlar oluyor ki; geliştiriciler yaratıcılıklarını ve tasarım yeteneklerini kullanarak sistemin kendi uygulamalarından çok daha güzel ve kullanışlı uygulamalar yapabiliyorlar.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

edta28

Üye
Hoca bir gün eşeğini kaybetmiş başlamış turku söyleyip aramaya sonra yolu kahvenin önüne düşmüş bakmışlar kahvede oturanlar hoca baya neşeli türkü söyleyip gidiyor demişler hocam maşallah pek neşelisin hayırdır demişki hoca eşeğimi kaybettim ya demişler hocam bu nasıl iş eşeğini kaybeden adam türkü soylermi demişki hoca tek umudum şu karşıki dağ ordada bulamazsam gör bendeki ağlamayı belki basit fıkra buya ama şuanki wp kullanıcısı olarak bizleri anlatıyor ha birde bundan önce yapılan guncellemelr bana umutsuz olmayı öğretti fazla bişey beklemeye gerek yok benim fikrim herkes ne der bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
dakamon

dakamon

Üye

Ben arayüzün genel hatlarının değişmemesini istiyorum. İşin çekirdeğine insinler arayüzü de daha kullanışlı ve derli toplu yapsınlar ama genel tasarımı bozmasınlar. Yoksa WP yi seçmemizin ne anlamı var. Yapacakları geliştirmelerin hepsini çekirdekte gerçekleştirsinler. Altyapıyı sağlamlaştırabildikleri kadar sağlamlaştırsınlar. TEmel sağlam oldumu gerisi de gelir her türlü.

Serhan

Serhan

Üye
2014

2012 Symbian Belle
otg dns ?

Üst Alt