Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Şaka maka hiç sızıntı yok. Bence ya arayüzde pek hatta hiç değişiklik olmayacak, yada Çok değişiklik olup sürpriz yapacaklar. Ki bence 1. si, değişiklik olmayacak

kamuraN021

kamuraN021

Üye
Arkadaşlar mağaza hesabımı nasıl değiştirebilirim

Emre

Üye
Kardeşim ben onların ne demek olduğunu biliyorum. :)
OTG DNS yazınca insan anlamıyor ??
DNS Yasaklı Sitelere Girmemizi Sağlar.

USB OTG Nedir?

USB on the go diye açılan OTG, esasında bir ucu dişi USB, diğer bir ucu da erkek microUSB bağlantısından oluşan basit bir kablo. Bu kablo sayesinde cihazımıza USB arayüzünden modem, taşınabilir disk, fare, klavye, oyun kumandası gibi pek çok aparatı bağlayabiliyorsunuz. Kısacası akıllı cihazınız, USB çıkışına sahip olmuş oluyor.

braayn

braayn

Üye
windows 8.1 ile windows 10 bir bakın çok çok bir değişiklik yok ama wpde ali ve özgür abinin dediği gibi api desteği ile 3.parti yazılımcıların daha rahat at koşturacağı bir sistem geliyor olabilir.Lakin yazılımcıları düşünerek api verebilirsin ama birde senin sistemini ve cihazını kulanan biz wp severleride düşünmesi gerek.Daha fazla özelleştirilebilir bir wp bekliyorum vede diğer platformlarda olan bizde olmayan ( Siz biliyorsunuz neler eksik yazmaya tekrar tekrar gerek yok ) özellikler gelsin .Wp 8.1'in halen eksik olan video ve muzik uygulaması.Yatay ekrandayken klavyedeki parsel parsel boşlukların değerlendirilmesi vb makyajların olmasını bekliyorum.siyah ve beyaz renk dışında farklı renkleri seçebilelim hatta resim arka plana koyalım ( bu özellik gelecek gibi ).Aynı zamanda PC'ler için kalvye mouse üreten bir firma için bu klavye hiç yakışmıyor.Kelime tahmini mükemmel ama klavyedeki rakamların özel karakterler bölümünde değilde direk LG'deki klavye gibi üstte olsun hatta istemeyen bu rakamları yine özel karakterler kısmına alabilsin yani bu kadar zor olmasa gerek.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bu gidişle gene birşey değişmeyecek. Değişen sadece sürüm numarası.

Serhan

Serhan

Üye

USB OTG Nedir?

USB on the go diye açılan OTG, esasında bir ucu dişi USB, diğer bir ucu da erkek microUSB bağlantısından oluşan basit bir kablo. Bu kablo sayesinde cihazımıza USB arayüzünden modem, taşınabilir disk, fare, klavye, oyun kumandası gibi pek çok aparatı bağlayabiliyorsunuz. Kısacası akıllı cihazınız, USB çıkışına sahip olmuş oluyor.
ben biliyorum kardeşimde sen benim ne demek istediğimi bilmiyorsun :oke:

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

USB OTG Nedir?

Kardeşim hala haklıymış gibi açıklama yapıyorsun. Tamam normaldir virgül nokta kullanmazsında daha önce aynısı oldu virgül koy dendi aynısını yapıp hala yıl oldu 2015 diyorsun

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Arkadaşlar konuyu gereksiz yere kirletmeyelim.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Son 48 saate girmiş bulunuyoruz. Umarım sızıntı olmamaya devam eder. Hiçbir şey bilmeden izlemek keyifli olur :)

• Beğen
Tepkiler: emz, ogzhnoTr, Dexter Morgan ve 2 diğerleri
...decode...

...decode...

Üye
İnşallah sızıntı olmaması, 8.1'den beri üstüne hiçbir şey konulmadığının habercisi değildir. Belki de ben beklentimi yüksek tutuyorum ama W10 güzel olacakmışa benziyor. Arayüzde önemli ve istediğimiz değişiklikler olacak gibi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: emz, ...decode..., braayn ve 3 diğerleri
braayn

braayn

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
madem sızıntı yok konseptlere devam :)
etkinliğe son 10 dk kala biz :)

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan ve bulutsuzgece
dakamon

dakamon

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
madem sızıntı yok konseptlere devam :)
etkinliğe son 10 dk kala biz :)
Komik olan bu konseptte, voice editor diye bir özellik var konseptte bile BETA :D allahım ya konsept yapanın ruhuna bile işlemiş WP nin betalara mahkum olduğu.

• Beğen
Tepkiler: ceza87, Aybin.Kilic, braayn ve 1 kişi daha
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan

Üst Alt