Arkadaşlar mağaza hesabımı nasıl değiştirebilirim
DNS Yasaklı Sitelere Girmemizi Sağlar.Kardeşim ben onların ne demek olduğunu biliyorum.
OTG DNS yazınca insan anlamıyor ??
ben biliyorum kardeşimde sen benim ne demek istediğimi bilmiyorsunDNS Yasaklı Sitelere Girmemizi Sağlar.
USB OTG Nedir?
USB on the go diye açılan OTG, esasında bir ucu dişi USB, diğer bir ucu da erkek microUSB bağlantısından oluşan basit bir kablo. Bu kablo sayesinde cihazımıza USB arayüzünden modem, taşınabilir disk, fare, klavye, oyun kumandası gibi pek çok aparatı bağlayabiliyorsunuz. Kısacası akıllı cihazınız, USB çıkışına sahip olmuş oluyor.

DNS Yasaklı Sitelere Girmemizi Sağlar.
USB OTG Nedir?
USB on the go diye açılan OTG, esasında bir ucu dişi USB, diğer bir ucu da erkek microUSB bağlantısından oluşan basit bir kablo. Bu kablo sayesinde cihazımıza USB arayüzünden modem, taşınabilir disk, fare, klavye, oyun kumandası gibi pek çok aparatı bağlayabiliyorsunuz. Kısacası akıllı cihazınız, USB çıkışına sahip olmuş oluyor.
Umarım dağ fare doğurmaz,bekliyoruz.Son 48 saate girmiş bulunuyoruz. Umarım sızıntı olmamaya devam eder. Hiçbir şey bilmeden izlemek keyifli olur![]()
ufak sızıntılar iyidirUmarım dağ fare doğurmaz,bekliyoruz.
sızıntı olmadan bilinmezlere doğru gidiyor gibiyimSon 48 saate girmiş bulunuyoruz. Umarım sızıntı olmamaya devam eder. Hiçbir şey bilmeden izlemek keyifli olur![]()
Say sayEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Komik olan bu konseptte, voice editor diye bir özellik var konseptte bile BETAMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızmadem sızıntı yok konseptlere devam
etkinliğe son 10 dk kala biz![]()
allahım ya konsept yapanın ruhuna bile işlemiş WP nin betalara mahkum olduğu.Windows Mobile 10 güzel duruyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bi şey demiyo yaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
işte reklam kokan hareketler