şık ve güzelMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Toplanın gençlerGüzel bir konsept videosu...
@papakudioflu @Sensation @Mr.H
Bu iyiydi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Valla hepsini.izlemedim sıkıldım. Bende tamamen android havasi estirdi. Android bir telefona wp uyarlanmis gibi. Wp launcher diye android magazasina koysun bu tasarimi. Bunu yapsinlar herkes android sanmazsa bende okan değilim [emoji2] [emoji2]Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Toplanın gençlerGüzel bir konsept videosu...
@papakudioflu @Sensation @Mr.H
bu çok çok iyi düşünülmüşŞu görüntü gerçek mi anlayamadım ancak gerçek gibi gözüküyor ve umarım gerçektir.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aslında iki ucu açık bir cümle olmuş.
"Bugün Windows 10 Mobile ile ilgili pek çok sızıntı oldu. Bu tür bilmediği sızıntılara saçmalık diyen adam nerelerde, hala uyuyor mu?" demiş.
Yani cümleden bir şey çıkarmak zor.
"Bu sızıntılar da saçmalık. Her şeye sahte ve saçmalık diyen adam nerelerde, asıl şimdi konuşsun" mu demek istiyor yoksa "bu sızıntılar gerçek, hadi sıkıyorsa bunlara da saçmalık desin" mi demek istiyor.
Buyur burdan yak.
Bu iyiydi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nawzil o taşları Daniel Rubino'ya atmıştır. Son zamanlarda aşırı derecede ukalalaştı. Zaten dikkat ediyorsanız Windowscentral de haber açısından zayıfladı son zamanlarda sadece içeriğe yöneldiler.Tom amcanın sorması çok iyi olmuş adam direk atlamış olayaEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nawzil o taşları Daniel Rubino'ya atmıştır. Son zamanlarda aşırı derecede ukalalaştı. Zaten dikkat ediyorsanız Windowscentral de haber açısından zayıfladı son zamanlarda sadece içeriğe yöneldiler.
Wp ile ilgilenmek demekki pek pirim yapmiyor bu yuzden olabilir kuyruk acisi. Bu yuzden olabilir bu isteksizce isini yapmasiNawzil o taşları Daniel Rubino'ya atmıştır. Son zamanlarda aşırı derecede ukalalaştı. Zaten dikkat ediyorsanız Windowscentral de haber açısından zayıfladı son zamanlarda sadece içeriğe yöneldiler.
Onları görmedim ama isterseniz Wpcentral'i bu günlere getiren Sam Sabri'nin neden ayrıldığını bir araştırın.Wmpoweruser'ın geçenlerde Daniel Rubino için övgü dolu sözcükler yazmasının sebebi çıktı ortayaEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hayır Windows Phone ile yine ilgileniyorlar ama daha çok reklam niteliğinde uygulama tanıtımı veya sponsorlu incelemelere vakit ayırıyorlar. Zaten haberleri diğer sitelerden 5-6 saat bazen bir gün sonra vermelerine her şey anlaşılıyor. Yani paraya oynuyorlar ama bu işte paraya oynayan herkes sonunda kaybeder.Wp ile ilgilenmek demekki pek pirim yapmiyor bu yuzden olabilir kuyruk acisi. Bu yuzden olabilir bu isteksizce isini yapmasi