Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bu iyiydi :ehe

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll, bulutsuzgece ve Bay H

erndrdyk

erndrdyk

Üye
Auto cad istemiştim geçen gün gerçek yapmışlar konsepte

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve Sensation
dakamon

dakamon

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Toplanın gençler :yuru Güzel bir konsept videosu...

@papakudioflu @Sensation @Mr.H
Valla hepsini.izlemedim sıkıldım. Bende tamamen android havasi estirdi. Android bir telefona wp uyarlanmis gibi. Wp launcher diye android magazasina koysun bu tasarimi. Bunu yapsinlar herkes android sanmazsa bende okan değilim [emoji2] [emoji2]

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Takvim tazeleme zamanı...

Ekli dosyalar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Vallahi hiç android kullanmadım eğer gerçekten ona benzetmişler ise yazık koskoca Ms kendi tasarım ve programını yapsaydı

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Daniel görsellerin sahte olduğunu yazmış central da.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Çok mutluyum :) SAHTE çıktılar

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, ArMaGeDdOn_87, emz ve 4 diğerleri
nix

nix

Üye
bende şahsen çok sevindim çünkü bu sızıntı diye gösterilen fotoğraflardaki gibi bir wm 10 la karşılaşırsak bence wp kullanan herkes isyanı basar

Emre

Üye

dakamon

dakamon

Üye
Hadi forum tekrar sessizliğe bürünsün :)

Serhan

Serhan

Üye
Şu görüntü gerçek mi anlayamadım ancak gerçek gibi gözüküyor ve umarım gerçektir.

bu çok çok iyi düşünülmüş

• Beğen
Tepkiler: skynet

ArMaGeDdOn_87

Üye
Çok şükür sahte çıkmış :)

• Beğen
Tepkiler: Sensation
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Aslında iki ucu açık bir cümle olmuş.

"Bugün Windows 10 Mobile ile ilgili pek çok sızıntı oldu. Bu tür bilmediği sızıntılara saçmalık diyen adam nerelerde, hala uyuyor mu?"
demiş.

Yani cümleden bir şey çıkarmak zor.
"Bu sızıntılar da saçmalık. Her şeye sahte ve saçmalık diyen adam nerelerde, asıl şimdi konuşsun" mu demek istiyor yoksa "bu sızıntılar gerçek, hadi sıkıyorsa bunlara da saçmalık desin" mi demek istiyor.
Buyur burdan yak.

Bu iyiydi :ehe

Tom amcanın sorması çok iyi olmuş adam direk atlamış olaya
Nawzil o taşları Daniel Rubino'ya atmıştır. Son zamanlarda aşırı derecede ukalalaştı. Zaten dikkat ediyorsanız Windowscentral de haber açısından zayıfladı son zamanlarda sadece içeriğe yöneldiler.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece, Bay H ve Sensation
Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Nawzil o taşları Daniel Rubino'ya atmıştır. Son zamanlarda aşırı derecede ukalalaştı. Zaten dikkat ediyorsanız Windowscentral de haber açısından zayıfladı son zamanlarda sadece içeriğe yöneldiler.

Wmpoweruser'ın geçenlerde Daniel Rubino için övgü dolu sözcükler yazmasının sebebi çıktı ortaya

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
dakamon

dakamon

Üye
Wp ile ilgilenmek demekki pek pirim yapmiyor bu yuzden olabilir kuyruk acisi. Bu yuzden olabilir bu isteksizce isini yapmasi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Wmpoweruser'ın geçenlerde Daniel Rubino için övgü dolu sözcükler yazmasının sebebi çıktı ortaya
Onları görmedim ama isterseniz Wpcentral'i bu günlere getiren Sam Sabri'nin neden ayrıldığını bir araştırın.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Wp ile ilgilenmek demekki pek pirim yapmiyor bu yuzden olabilir kuyruk acisi. Bu yuzden olabilir bu isteksizce isini yapmasi
Hayır Windows Phone ile yine ilgileniyorlar ama daha çok reklam niteliğinde uygulama tanıtımı veya sponsorlu incelemelere vakit ayırıyorlar. Zaten haberleri diğer sitelerden 5-6 saat bazen bir gün sonra vermelerine her şey anlaşılıyor. Yani paraya oynuyorlar ama bu işte paraya oynayan herkes sonunda kaybeder.

• Beğen
Tepkiler: Sensation ve Bay H
...decode...

...decode...

Üye
WPCentral'ın arasının kötü olmadığı adam yok. Özellikle Rubino WMPowerUser'ı kaale bile almıyor, Nawzil'le de baya sert atışmaları var.

Üst Alt