Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
neden olmasın
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
geçişler ve bazı özellikler güzel. Benim en uyuz olduğumuz şey geleneksel metro arayüzüne alakasız konseptlerin yapılması. Bunu beğnen insanlarında akıllarında bir android yada ios sevgisinin beğenisinin olması. Güzel konsept ama biraz daha uzun videolar yapsalar da özellikleri daha anlaşılır şekilde izlesek :) bi anda bitti video :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada videodaki hesabın giriş şifresini de öğrenmiş olduk: 1549 :kop2:

• Beğen
Tepkiler: dark_13, Esendağlı ve ceza87
Invoke

Invoke

Üye
Ne zaman böyle bir wp konusuna girsem tartışılan bir şey olmasa da konuda rahat 10 kişi oluyor. O da en azından...
Hadi ama ms bekletme insanları. :D

pirenuri

pirenuri

Üye
Aslında MS böyle iyi konsept yapımcılarının görüşlerini almalı. Hatta user voice gibi bişi vardı(yanlış yazdıysam affola) orada kendi seçtiği bir kaç konsepti kullanıcılara sunabilir. Hatta biz de yapabiliriz bunu

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
İyi işler çıkartabilir MS aslında ne yaptılar bilemiyoruz ama android ve ios sistemlerinin iyi olan özelliklerini kendi sistemine harmanlasa iyi olur muhakkak yapıyorlardır

ON9

ON9

Üye
Kaldı 7. ;)
:eller:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Şifre bölümü güzel olmuşta sanki hesap özelliği gelecek gibi durmuş telefon sonuçta gelirse saçma olur

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Ulan bir şey unuttum ama ne diye düşünüp duruyordum. Görünce hatırladım; konu adını değiştirecektim benim yerime halletmişler
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: emz ve Esendağlı
braayn

braayn

Üye
7.Günün şafağında maxicep'e bakın. AK Gandalf gelecek elinde wp 10 Cihaz ile.:)

• Beğen
Tepkiler: hakimnokta, lazye, Serhan ve 2 diğerleri
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşlar bu konuyu kimse gündeme getirmemiş ama wp nin sitesinden satın alma geçmişime girip istediğim uygulamayı o listeden silebilmek isterdim . Böylece telefonumdan mağazaya girdiğimde en son kullandığım uygulamalara ulaşıp ; sıfırlama vs. gibi işlemlerden sonra uygulamaları karışıklık olmadan rahatça bulup tekrardan yükleyebilirim . Telefonu ilk aldığımda yüklediğim , yayından kaldırılan veya bir kere indirip direkt sildiğim uygulamalar hala listede ve istediğim uygulamaları o karışıklık içinden bulmam çok zor oluyor .

• Beğen
Tepkiler: trepcan, suyunsesi ve skynet
emz

emz

Üye
Arkadaşlar bu konuyu kimse gündeme getirmemiş ama wp nin sitesinden satın alma geçmişime girip istediğim uygulamayı o listeden silebilmek isterdim . Böylece telefonumdan mağazaya girdiğimde en son kullandığım uygulamalara ulaşıp ; sıfırlama vs. gibi işlemlerden sonra uygulamaları karışıklık olmadan rahatça bulup tekrardan yükleyebilirim . Telefonu ilk aldığımda yüklediğim , yayından kaldırılan veya bir kere indirip direkt sildiğim uygulamalar hala listede ve istediğim uygulamaları o karışıklık içinden bulmam çok zor oluyor .

Uygulama isimlerini yedeklediği için geri kurar zaten sıfırlayınca. Ama temiz kurulum yaparsanız kurmaz, onda da eğer en çok kullandığınız uygulamalar belli ise linklerini kaydederseniz bence sorun çözülür:)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Maalesef Windows Mağazalar böyle. Umarım W10'da giderilir.

Nirvana92

Nirvana92

Üye
iphone 5 te lazer klavye falan gösteriyodu o geldi aklıma , iyi gene ms getirmesede fazla hayal kırıklığı olmaz

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ulan bir şey unuttum ama ne diye düşünüp duruyordum. Görünce hatırladım; konu adını değiştirecektim benim yerime halletmişler

:naughty:

Durumu da tazeleyelim. :bigstar:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Bay H
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
son bir hafta arkadaşlar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Uygulama isimlerini yedeklediği için geri kurar zaten sıfırlayınca. Ama temiz kurulum yaparsanız kurmaz, onda da eğer en çok kullandığınız uygulamalar belli ise linklerini kaydederseniz bence sorun çözülür:)

Bahsettiğim şeyi anlamadın sanırım . Yedekleme veya geri yüklemeden bahsetmiyorum :) satın alma geçmişinde 300 küsür uygulama görünüyor ama ben 100 tanesini kullanıyorum . Kullandıklarımı o 300 tane içinden bulup yüklemek çok zor oluyor .

Üst Alt