habbuj
Üye
Çok dikkat çekici.Resimde asıl dikkati çeken "Me" (Ben) karosu![]()
valla çok heyecan yaptım 9 gün nasıl dayanacağızÇok dikkat çekici.Resimde asıl dikkati çeken "Me" (Ben) karosu![]()
valla çok heyecan yaptım 9 gün nasıl dayanacağızGördüm de ingilizce olmayınca sadece görmüş oldumDaniel rubinho nun twitini gordunuz mu

GDR2'nin iptal edilmediğini sadece GDR1 kadar büyük bir güncelleme olmadığını söylemiş.Gördüm de ingilizce olmayınca sadece görmüş oldum![]()
De abi w10fp ile ilgili de tweet atmış onlarda be diyor?GDR2'nin iptal edilmediğini sadece GDR1 kadar büyük bir güncelleme olmadığını söylemiş.
Kalıyor bence. Nitekim ekranda teksatırda 8 küçük karo var ve şuan 6 kullanıyor iken küçük eğer 8 olur ise içleri bile okunamazŞöyle diyelim o zaman. Şu ana kadarki hiçbir ekran görüntüsü gerçek değildir![]()
Arkadaşlar, Preview for Developer da kullandığım User inside da hata veriyor neden acaba.
Windows 10 extra fazla yenilik getirmeyecek onun beklentisinde değilim. Preview demek aslında 8.1 ve sonrası bazı özelliklerin içinde olduğu yeni framework ve aday sürümdür. Planlanan bazı özellikler sonradan eklenir o zaman alır ama altyapı olarak önemli olduğunu kastetmiştim.
Asıl önemli olan Windows 10 değil Lumia Frameworküdür onun için gelecek olan Windows 10 sürümüdür sonrasında Lumia için gelecek olan Framework (yani GDR) gibi yapılardan sonra tam anlamıyla yeni özelliklere kavuşmuş olacağız.
Windows 10'un önünü açacak olan sürüm diyebiliriz.
Telefonlar için yenilik değilde özellik beklemek için daha erken.

çok iyimiş ya, demekki arkaplanada artık kısıtlama yok renk konusunda.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
daha önce paylaşan oldu mu bilmiyorum ama wp centralde gördüm..