Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Windows 8.1 ile 10 arasında görsel olmasa da çok büyük yapısal farklar var. Bu da WP10 daha işlevsel bir altyapı sunacağı anlamına geliyor. Çok daha mağazada kaliteli uygulamalar görmemiz mümkün olacak.

Ayrıca Windows 10 ile tüm platformlarda tek Windows kullanılacağını da unutmamak lazım. Bir uygulamayı satın aldığımızda tüm cihazlarımızda kullanma imkanımız olacak. Hem uygulama geliştirme aşamasında daha fazla kolaylık sağlayacak mağaza ürünlerinde çok hızlı bir şekilde artış görülebilir.

Bu aslında çok önemli bir adım demek. :)

Hocam bu adım önemli bir adım tamam da :P benim kast ettiğim şey hemen önümüzdeki "ÖN İZLEMEYİ" abartmamak ve ondan çok şey beklememek. :) Senin bahsettiğin büyük adımların, bu ön izlemeler, geliştirmeler, betalar derken ancak yıl sonuna doğru tamamlanacağı görüşündeyim. Hatta belkide atlanan Windows 8.2, 8.5 yada Windows 9 isimli büyük güncellemelerin yerini sadece isim olarak değiştirip windows 10 olarak vereceklerini düşününce bile beklentilerin yüksek tutulmaması gerektiğini söyleyebilirim. :) Sonuçta 9 u es geçtik diye 10 ile bizi uzaya çıkaracak değiller. E tabiki yine de sene sonuna doğru beklentilerim büyüyor. Windows 10'un tamamlanmış halinin şu halinden çok çok ileride olacağı su götürmez bir gerçek.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Build 2014 Windows Phone 8.1 tanıtım etkinliğini hatırlarsanız bazı özellikler burada tanıtılmasına rağmen Preview for Developers güncellemesi ile verilmemiş ve ilerleyen dönemde sisteme kimisi beta kimisi de sadece ABD için eklenmişti.

Windows 10 Mobile tanıtımında gösterilecek özelliklerde de sonraya bırakılacak bazı şeyler olabilir. Ama bu sistemin getirdiği asıl önemli olan geliştirmeleri geciktirmez.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
şu Canlı Kilit ekranını da artık "beta"sız tam sürümünü w10a gömerler diye umuyorum. adamlar 8.1 çıkarken tanıttı, üstüne gdr1 geldi uygulama hala beta ve sorunlu (o yüzden hala yükleyip denemedim bile), w10da da böyle devam ederse diyecek söz bulamam

symbianbelle

symbianbelle

Üye
İçimde hala bir karamsarlık var. 8.1 ile yapılan güncellemeler malum ya win10 da 8.1 gibi çok büyük beklenti içinde bırakıp sonra umduğunu bulamama olursa diye korkmuyor değilim

orian

orian

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

daha önce paylaşan oldu mu bilmiyorum ama wp centralde gördüm..

Ekli dosyalar

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: Sensation, skynet, erndrdyk ve 3 diğerleri
hakimnokta

hakimnokta

Üye

Bak bu güzelmiş benim hoşuma gitti birde sağa doğru kaydırınca ekranın sol tarafına hızlı ayar ve özellikler gelse orayı boş geçmesek daha ciks olacak

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Windows 10 Mobile'a ilişkin ilk görüntüler mi acaba :hmmm

braayn

braayn

Üye
Paylaşılan resimde dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama karolar arasında hiç boşluk yok.

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606 ve skynet
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Hava durumu uygulamasına yeni arka plan eklemişler sonunda ne bi yağmur resmi var ne bi kar resmi arkadaş bi iki tane bulut var sadece

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Windows 10 Mobile'a ilişkin ilk görüntüler mi acaba :hmmm
Yok abi wpcentral da adam kendi konseptini yapmış daha sonra görüntüyü telefonda açmış. Ama tasarımsal olarak iyi bir iş çıkarttığı söylenebilir.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve ogzhnoTr
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
sanırım bazı şeyler yanlış anlaşılmış

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve Sensation
Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece, ...decode... ve Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Şöyle diyelim o zaman. Şu ana kadarki hiçbir ekran görüntüsü gerçek değildir :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
dakamon

dakamon

Üye
Daniel rubinho nun twitini gordunuz mu

Üst Alt