suyunsesi
Üye
Windows 8.1 ile 10 arasında görsel olmasa da çok büyük yapısal farklar var. Bu da WP10 daha işlevsel bir altyapı sunacağı anlamına geliyor. Çok daha mağazada kaliteli uygulamalar görmemiz mümkün olacak.
Ayrıca Windows 10 ile tüm platformlarda tek Windows kullanılacağını da unutmamak lazım. Bir uygulamayı satın aldığımızda tüm cihazlarımızda kullanma imkanımız olacak. Hem uygulama geliştirme aşamasında daha fazla kolaylık sağlayacak mağaza ürünlerinde çok hızlı bir şekilde artış görülebilir.
Bu aslında çok önemli bir adım demek.![]()
Hocam bu adım önemli bir adım tamam da :P benim kast ettiğim şey hemen önümüzdeki "ÖN İZLEMEYİ" abartmamak ve ondan çok şey beklememek.
Senin bahsettiğin büyük adımların, bu ön izlemeler, geliştirmeler, betalar derken ancak yıl sonuna doğru tamamlanacağı görüşündeyim. Hatta belkide atlanan Windows 8.2, 8.5 yada Windows 9 isimli büyük güncellemelerin yerini sadece isim olarak değiştirip windows 10 olarak vereceklerini düşününce bile beklentilerin yüksek tutulmaması gerektiğini söyleyebilirim.
Sonuçta 9 u es geçtik diye 10 ile bizi uzaya çıkaracak değiller. E tabiki yine de sene sonuna doğru beklentilerim büyüyor. Windows 10'un tamamlanmış halinin şu halinden çok çok ileride olacağı su götürmez bir gerçek.