Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Değil mi
Yani 6 yıllık macera bu . Demekki koca firmalar ceo lar da yanlış karar verebilir.
Zaten çoğu çok bilmiş gözü para bürümüş ve "sokağın nabzından" alakası olmayan kendi burnunun dikine giden insanlar. Sonuç hep hüsran oluyor böyle ceo'larla.
Mesela steve jobs aslında ceo olmak için okumuş veya bu işi yapmak için sonradan apple'e girmiş olsaydı hiç bir cacık olmazdı. Ms'de steve ballmer veya şu yeni adam yerine bill abimiz olsaydı durum çok farklı olurdu.
Google'de mesela iki genç adamın elinde idi ve hala öyle sanırsam.
Bu işlere gönlünü vermezsen sonun elop gibi olur.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Değil mi
Yani 6 yıllık macera bu . Demekki koca firmalar ceo lar da yanlış karar verebilir.
Şu da bir gerçek ki Symbian, Maemo , Meego, Meltemi Os gibi işletim sistemlerini wp8in önünü açmak için tarih ettiler. (Bknz : Nokia eski ceosu Elop)
Eğer Microsoft bu kadar işletim sistemini yok ettiyse wp8'in eksiksiz gelmesi lâzımdı.
Her işletim sisteminde bir özellik alamadılar! dns değişikliği yapamıyoruz, eduroam desteği sıkıntılı, müzik çalar uygulaması ilkel, video oynatıcısı çağ dışı, varsayılan uygulama seçimi yapamadığımız bir işletim sistemini kullanıyoruz.
Halen umudumuz var çünkü yazılım devi Microsoft işin içinde.
Wp 10 onların ya tamam ya devam çıkışı olacak.
Hatta wp8.1 de sürekli yenilikleri sızdırıyorlardı. Wp10 için sızıntı dahi yok, buda işi sıkı tuttuklarını gösteriyor. Bakalım ne olacak zaman gösterecek herşeyi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve byibo

Emre

Üye
Oku bakalım kaç senedir yerinde sayıyor ve ne zaman adam olmuş ve bunun için ne kadar gerekmiş.
Nedense Ekim 2011'de Duyurulan Android 4.0 Yeni Uygulamaları Açabiliyor..
Bide WP 7.8 Bakalım 2012

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sistem yarıştırmaktan vazgeçseniz iyi olur. Herkesin kullanımına yönelik bir sistem mevcut çünkü.

• Beğen
Tepkiler: smltrl, bulutsuzgece ve Aybin.Kilic
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Nedense Ekim 2011'de Duyurulan Android 4.0 Yeni Uygulamaları Açabiliyor..
Bide WP 7.8 Bakalım 2012
1. Çoğu uygulama artık 4.2 üstü istiyor
2. Wp7.8 bir nevi 2011'in wp7'si wp8 almayan telefonlar için. Yani bir nevi android 4 görünümlü android 2
3. 2012'de Wp8 çıktı
4. Çoğu temel uygulama hala Wp7'yi destekliyor

Emre

Üye
2. Wp7.8 bir nevi 2011'in wp7'si wp8 almayan telefonlar için. Yani bir nevi android 4 görünümlü android 2
3. 2012'de Wp8 çıktı

2014'de Çıkan Oyun
Gereken Android sürümü: 4.0 ve üzeri
3. 2012'de Wp8 çıktı

2013'de Çıkan Oyun
Gereken Android sürümü: 2.3 ve üzeri

wpfurkan

wpfurkan

Üye

2014'de Çıkan Oyun
Gereken Android sürümü: 4.0 ve üzeri

2013'de Çıkan Oyun
Gereken Android sürümü: 2.3 ve üzeri
Sana göre angry birds stella temel uygulama ise öyle olsun.
Büyük bir kısma hitap etmek için geliştiriciler bunları desteklemek zorunda çünkü hala android telefonların 30%-40% android jeally bean altı sürüm kullanıyor buda 1 milyar android cihazdan hesap edersek 300-400 milyon kullanıcı anlamına gelir. Wp'de Wp7 zaten satılmıyor artık ve Wp8'e göre çok daha az kullanıcısı var.

• Beğen
Tepkiler: kahraman333333 ve ogzhnoTr

Emre

Üye

:kop:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bu sistem çok iyi olacak ama geç kaldılar gelişmekte

byibo

byibo

Üye
Şu da bir gerçek ki Symbian, Maemo , Meego, Meltemi Os gibi işletim sistemlerini wp8in önünü açmak için tarih ettiler. (Bknz : Nokia eski ceosu Elop)
Eğer Microsoft bu kadar işletim sistemini yok ettiyse wp8'in eksiksiz gelmesi lâzımdı.
Her işletim sisteminde bir özellik alamadılar! dns değişikliği yapamıyoruz, eduroam desteği sıkıntılı, müzik çalar uygulaması ilkel, video oynatıcısı çağ dışı, varsayılan uygulama seçimi yapamadığımız bir işletim sistemini kullanıyoruz.
Halen umudumuz var çünkü yazılım devi Microsoft işin içinde.
Wp 10 onların ya tamam ya devam çıkışı olacak.
Hatta wp8.1 de sürekli yenilikleri sızdırıyorlardı. Wp10 için sızıntı dahi yok, buda işi sıkı tuttuklarını gösteriyor. Bakalım ne olacak zaman gösterecek herşeyi.
bence herşeyi çok güzel özetlemişsin microsoft sadece Symbian işletim sisteminden istenilen özellikleri alsa bile biz kullanıcıları çok tatmin eder diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: ON9, Nextman ve Aybin.Kilic

Emre

Üye
bence herşeyi çok güzel özetlemişsin microsoft sadece Symbian işletim sisteminden istenilen özellikleri alsa bile biz kullanıcıları çok tatmin eder diye düşünüyorum
2016 Nerdeyse 1 Sene Var Bekleyip Görün..

wpfurkan

wpfurkan

Üye
2016 Nerdeyse 1 Sene Var Bekleyip Görün..

Tamam artık çözdüm seni. Nokia 16 aydır symbian üzerinde çalışıyor değilmi? Kesin android uygulamalarını çalıştıracak. Ve bunları jolla ile beraber yapıyor.
Doğru mu?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Read the message from Joe Belfiore here :

“First, as we end our 2014, I want to acknowledge the comments and letters you all have sent, nothing that you’ve been frustrated seeing Microsoft launch new applications like Office on iOS and Android, without accompanying news around what will happen on Windows Phone.”

“I want you assure you that our Office team have nor forgotten Windows Phone- We’ve just aligned all of our news and announcements to a single event. You’ll hear much more about what we have planned before Chinese New Year.

Microsoft'un bu yıl için neler planladığı konusunda pek çok soru cevabını bulacak gibi görünüyor.
"Neler planladığımızı Çin Yeni Yılından önce öğreneceksiniz" demiş.

Çin Yeni Yılı 19 Şubat'a geliyor.
Muhtemen Ocak'taki etkinlikte önemli bilgiler verecekler.
Hadi bakalım hayırlısı :eller:

@papakudioflu

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, Esendağlı, Sensation ve 3 diğerleri

Emre

Üye
Tamam artık çözdüm seni. Nokia 16 aydır symbian üzerinde çalışıyor değilmi? Kesin android uygulamalarını çalıştıracak. Ve bunları jolla ile beraber yapıyor.
Doğru mu?
Ondan Daha Güzel Birşey Yapacak O Cihazla Herşeyi Yaparsın Hatta Uçarsın Evet Finlilerin Birleşmesini Bende Bekliyorum..

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Ondan Daha Güzel Birşey Yapacak O Cihazla Herşeyi Yaparsın Hatta Uçarsın Evet Finlilerin Birleşmesini Bende Bekliyorum..
Bakalım görelim. Kendi sistemini kurup jolla ile birleşirse valla ben bile alırım bir dal. Ama basit bir z-launcherli çin malı android telefonu yaparlarsa bir cacık olmaz.
Symbianı modernleştirip jolla ile birleşerek kendi yolunda giderse süper olur.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşlar windowsphone.com'da uygulamalar bölümüne giriş yaptığımda bu web sayfasında yönlendirme döngüsü var hatası alıyorum . Tarama verilerini temizleyince 2-3 kez girmeyi başardım sonra tekrar gitti . İlgili bölüme giriş yapabilen var mı ?

Son düzenleme:
dakamon

dakamon

Üye
Read the message from Joe Belfiore here :

“First, as we end our 2014, I want to acknowledge the comments and letters you all have sent, nothing that you’ve been frustrated seeing Microsoft launch new applications like Office on iOS and Android, without accompanying news around what will happen on Windows Phone.”

“I want you assure you that our Office team have nor forgotten Windows Phone- We’ve just aligned all of our news and announcements to a single event. You’ll hear much more about what we have planned before Chinese New Year.

Microsoft'un bu yıl için neler planladığı konusunda pek çok soru cevabını bulacak gibi görünüyor.
"Neler planladığımızı Çin Yeni Yılından önce öğreneceksiniz" demiş.

Çin Yeni Yılı 19 Şubat'a geliyor.
Muhtemen Ocak'taki etkinlikte önemli bilgiler verecekler.
Hadi bakalım hayırlısı :eller:

@papakudioflu

Umarım wp adına içi dolu açıklamalar yapılır.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Denimi görmeden paçayı sıvamayalım :ehe:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Arkadaşlar windowsphone.com'da uygulamalar bölümüne giriş yaptığımda bu web sayfasında yönlendirme döngüsü var hatası alıyorum . Tarama verilerini temizleyince 2-3 kez girmeyi başardım sonra tekrar gitti . İlgili bölüme giriş yapabilen var mı ?
Chrome'de aynı sorunu yaşıyorum ve çoğu kişide böyle. Internet Explorer ile sorunsuz geziyorum.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Chrome'de aynı sorunu yaşıyorum ve çoğu kişide böyle. Internet Explorer ile sorunsuz geziyorum.

Firefox'ta da aynı hatayı veriyor . Internet Explorer'da giriş yapılabiliyor . Çok ilginç .

Üst Alt