Mia Alfanso
Üye
Snapchat, candy crush soda, hayday, dead trigger 1 ve 2, counter Strike, chrome, firefox ve birçok böyle alışveriş mağazalarının falan appleri. Ha birde işte böyle mesela özel appler var arabayı uzaktan kontrol edebilmek için falan yada oyuncak helikopterler için.
Sonra işte yeni bir trendin bize varmasının aylar sürmesi var. Spotify'de olduğu gibi kalitenin çok düşük olması var.
Yani temel uygulamalar var ve bazıları androidin resmi uygulamalarına on basar ama gel gör ki objektif baktım mı aslında çok eksik var.
Sonuçta ama kullanıcıya bağlı bir şey. Biri vardır 1 oyun, Facebook ve whatsapp kurar keyfine bakar biri vardır en yeni oyunları sabah akşam oynar Facebook instagram snapchat gibi applere bağımlı olur.
Bro bence daha demin de dedim oyun mobilde oynanmaz.app konusuna gelirsek 6snap ile snapchat arasında fark ne ? Chrome ile ie arasında ? Aksine bizdekiler daha iyi
Aynı şekil kumanda uygulamaları filan mağaza belli bir noktaya geldi artık.böyle şeylerde wp store a da geliyor yeni çıkarsa
Benim demek istediğim çoğu kadın candy crush ve hayday gibi oyunlar oynuyor. 40 yaş üstü erkeklerde öyle pek pc ile oynamıyor ara sıra telefonda küçük oyun oynuyor.