Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Snapchat, candy crush soda, hayday, dead trigger 1 ve 2, counter Strike, chrome, firefox ve birçok böyle alışveriş mağazalarının falan appleri. Ha birde işte böyle mesela özel appler var arabayı uzaktan kontrol edebilmek için falan yada oyuncak helikopterler için.
Sonra işte yeni bir trendin bize varmasının aylar sürmesi var. Spotify'de olduğu gibi kalitenin çok düşük olması var.
Yani temel uygulamalar var ve bazıları androidin resmi uygulamalarına on basar ama gel gör ki objektif baktım mı aslında çok eksik var.
Sonuçta ama kullanıcıya bağlı bir şey. Biri vardır 1 oyun, Facebook ve whatsapp kurar keyfine bakar biri vardır en yeni oyunları sabah akşam oynar Facebook instagram snapchat gibi applere bağımlı olur.

Bro bence daha demin de dedim oyun mobilde oynanmaz.app konusuna gelirsek 6snap ile snapchat arasında fark ne ? Chrome ile ie arasında ? Aksine bizdekiler daha iyi
Aynı şekil kumanda uygulamaları filan mağaza belli bir noktaya geldi artık.böyle şeylerde wp store a da geliyor yeni çıkarsa

luckysleven

luckysleven

Üye
Biri bana wp store ile Google olay arasında clash ve retrica dışında bir fark söyleyebilir mi??

Ben soyliyim hocam,

Garanti cep uygulamasi
Here drive uygulamasi
Hava durumu uygulamalari
Haber uygulamalari
Ibb trafik uygulamasi
Youtube
Ebay
Sahibinden,hepsiburada ( Bunlar yok)
Opera ( Bu varda yok )
Shazam
Gmail
Google uygulamasi

Simdi bunlar benim kullandiklarim. Wp magazada olmayanlari yanlarina zaten yazdim. Digerleride androidde ciddi anlamda farkli
Bu arada eyer yerlesik uygulamalara alternatiflerden bahsedersek (galeri vs gibi ) liste bitmez
Unutmadan office uygulamasindanda bahsetmedim o zaten buyuk bomba : )

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Bro bence daha demin de dedim oyun mobilde oynanmaz.app konusuna gelirsek 6snap ile snapchat arasında fark ne ? Chrome ile ie arasında ? Aksine bizdekiler daha iyi
Aynı şekil kumanda uygulamaları filan mağaza belli bir noktaya geldi artık.böyle şeylerde wp store a da geliyor yeni çıkarsa
Sen oynamazsın eyvallah sorun yok bende pek oynamam ama gel gör ki bu çoğu insan için çok önemli. Sen ben bilgisayarda ps3 de falan oynarız ama çoğu insan oynamaz ve telefonda oynar yerine.
Ve mesela yolculuk yapıyorsan ve 2 saatlik yolun var ne yaparsın? Bir iki internete girer oyun oynarım zaman geçirmek için.
6snap desen silindi mağazadan ve resmi olmayan uygulamalar hariç bir snapchat uygulaması engellendi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Rudy Huyn'un bu konudaki önerisi hatta tahmini diyelim;

Evrensel Windows Uygulamalarının Android platformunu da destekleyecek şekilde geliştirme aşamasına destek vereceğini bu sayede visual studio/C#/Xaml gibi dillerde uygulama geliştiricilerini çoğalarak, geliştiricisine Android için uygulama yazarken aynı anda Windows platformları için de yazabilmesinin önünü açılması gerektiğini belirtmiş.

Çocuk gerçekten cin fikirli yalnız tebrik etmek lazım. Düşünsenize geliştiricisiniz ve tek bir projeyle aynı anda hem Android, hem Windows Mobile hem de Windows platformlarına uygulama yazabiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, suyunsesi, Rainesto ve 3 diğerleri
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Sen oynamazsın eyvallah sorun yok bende pek oynamam ama gel gör ki bu çoğu insan için çok önemli. Sen ben bilgisayarda ps3 de falan oynarız ama çoğu insan oynamaz ve telefonda oynar yerine.
Ve mesela yolculuk yapıyorsan ve 2 saatlik yolun var ne yaparsın? Bir iki internete girer oyun oynarım zaman geçirmek için.
6snap desen silindi mağazadan ve resmi olmayan uygulamalar hariç bir snapchat uygulaması engellendi.

Dünya anladı kardeşim, pc satışları düşmüyor artıyor istersen anket de yapabilirsin , bir akıllı telefon kullanıcısı telefonu aldığı en fazla 6 ay içinde hevesini alır bir dahada. Oyun oynamaz , neden ? Ya androidinin rami şişer ya da canı sıkılır :3

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Dünya anladı kardeşim, pc satışları düşmüyor artıyor istersen anket de yapabilirsin , bir akıllı telefon kullanıcısı telefonu aldığı en fazla 6 ay içinde hevesini alır bir dahada. Oyun oynamaz , neden ? Ya androidinin rami şişer ya da canı sıkılır :3

Sen galiba battlefield yerine dead trigger oynayanları kast ediyorsun. :)Benim demek istediğim çoğu kadın candy crush ve hayday gibi oyunlar oynuyor. 40 yaş üstü erkeklerde öyle pek pc ile oynamıyor ara sıra telefonda küçük oyun oynuyor.
Sen uzun süre üst düzey oyunları ara sıra vakit geçirmek için oynan oyunlarnan karıştırıyorsun. Pc yerine telefonda oyun oynayan ile insanların 90%nının yaptığı gibi ara sıra basit oyun oynayanları karşılaştıramazsın.

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi her şey bir yana, abilerim bölümün adı ne zaman Windows Mobile oluyor
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

@bulutsuzgece @papakudioflu

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şimdi her şey bir yana, abilerim bölümün adı ne zaman Windows Mobile oluyor
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

@bulutsuzgece @papakudioflu
Hele bir sahibi açıklasın biz de gereken değişiklikleri yaparız. Amma büyük ihtimalle 20 ocakta yaparız

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, bulutsuzgece, Bay H ve 1 kişi daha
pirenuri

pirenuri

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper, pirenuri ve Dexter Morgan
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Turkcell'in Lumia 630 reklamında sadece Windows adı geçiyor Phone koymamışlar yanına. Düşündürdü :D

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Wp Nokia İle Büyüdü Nokiasız Eski Windowslara bak bide nokia yokken kim alacak wp merak ediyorum htc alsam htc m8 for Android alırım
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
WP Nokiasız Artık Bir Hiç Symbian Windows Mobile 6.5 Nasıl Ezmişti Hatırlıyormusunuz?
Microsoft İpleri Nokia'nın Elinde.
N1 Tablet Bile WP Pazar Payını Düşürebilir
Lumia Sadece Aloooooo
Özellikle sen çok atıp tutuyorsun. Eninde sonunda görücez ne olacak. Sen (ve bunu ciddi söylüyorum) git ve Microsoft nokiadan ne almış ve nokiadan geriye ne kalmış iyice oku. Çünkü önceki yazdıklarından da tam biliyor gibi bir halin yoktu.
Tamam nokia fanısın ve çok heveslisin nokiadan gelen o şeylere ama şu reklam yapma ve provokatif davranışını lütfen düzelt. Bunu senden rica ediyorum. Benim niyetim kimseyi kırmak değil. Yavaş yavaş zamanında ki turbo'ya dönüyorsun.

Emre

Üye
Özellikle sen çok atıp tutuyorsun. Eninde sonunda görücez ne olacak. Sen (ve bunu ciddi söylüyorum) git ve Microsoft nokiadan ne almış ve nokiadan geriye ne kalmış iyice oku. Çünkü önceki yazdıklarından da tam biliyor gibi bir halin yoktu.
Tamam nokia fanısın ve çok heveslisin nokiadan gelen o şeylere ama şu reklam yapma ve provokatif davranışını lütfen düzelt. Bunu senden rica ediyorum. Benim niyetim kimseyi kırmak değil. Yavaş yavaş zamanında ki turbo'ya dönüyorsun.
Nokia Çekemeyenler...

wpfurkan

wpfurkan

Üye

Emre

Üye
Sonunda anlaya bildin maşallah. Nokia üretmiyor ve o cihazlar okuduklarıma göre foxconnun geliştirmiş. Yani isimden başka ne özelliği var bir söyler misin?
nokia da üretecek konum yokki
Fabrika Açmalı Bunu 2016 başında yapacak
N1 Test idi Bir iki Hafta içinde N2 N3 Çıkar.

wpfurkan

wpfurkan

Üye
nokia da üretecek konum yokki
Fabrika Açmalı Bunu 2016 başında yapacak
N1 Test idi Bir iki Hafta içinde N2 N3 Çıkar.

Daha piyasaya çıkmamış n2 n3e geçtin sen. Alacak mısın n1i? Ciddi soruyorum.

Emre

Üye
Daha piyasaya çıkmamış n2 n3e geçtin sen. Alacak mısın n1i? Ciddi soruyorum.
Hayır Test Cihazı o N2 N3 Nokia Tasarımları Kullanmaya Başlarlar Ayrıca Gerçek Nokia 16 Aydan Beri Sistem Geliştiriyor Biliyormusun?
Ayrıca Son Nokia İsimli Cihazlara Microsoft Yazısı Vurulduğunu Biliyormuydun? Yakında Çin Malı Microsoft Cihazları çıkmaya başlar ;)

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Hayır Test Cihazı o N2 N3 Nokia Tasarımları Kullanmaya Başlarlar Ayrıca Gerçek Nokia 16 Aydan Beri Sistem Geliştiriyor Biliyormusun?
Ayrıca Son Nokia İsimli Cihazlara Microsoft Yazısı Vurulduğunu Biliyormuydun? Yakında Çin Malı Microsoft Cihazları çıkmaya başlar ;)
Çın malı değil nokia malı ;)
Nokianın bütün fabrikaları MS'nin oldu. Yani sonunda isimden başka fark olmayacak.
Senin o dediğin sistemi merak ettim bir kaç bilgin var gibi :)
Anlat bakayım ne yapıyormuş Nokia.

Emre

Üye
Nokianın bütün fabrikaları MS'nin oldu. Yani sonunda isimden başka fark olmayacak.
Benden laf almak isteyen okadar çok kişi
varki say say bitmez ;) Zamanı gelene kadar konuşamam Slush?
Rajeev Suri Yeter Goodbye Elop...

Üst Alt