Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
512 mb ramla win7-8 kasım kasım kasılır bende. Win7 için bence 4 gb ram , win8 içinde 8 gb ram lazım. O laptopa o masrafı yapmaya değmez. Belki ilerde yeni pc yada laptop alırsam o zaman bakacağım. ;)
Masrafa gerek yok. Bu fiyata en iyisi.

@bulutsuzgece :(

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

emz

emz

Üye
512 mb ramla win7-8 kasım kasım kasılır bende. Win7 için bence 4 gb ram , win8 içinde 8 gb ram lazım. O laptopa o masrafı yapmaya değmez. Belki ilerde yeni pc yada laptop alırsam o zaman bakacağım. ;)

Ram 1-2 olsun win7 için gayet yeterli. Hatta 8 için 1 gb ram tam ideal. Oyun oynamadığın sürece en iyi ram ayarı. Gerisi max değerler hep. Bence win 8 uyumluluk programını kur bak. Eğer desteklerse geç. Bilgisayarı acayip rahatlatıyor :)

dakamon

dakamon

Üye

Bende 1gb ramli emektar bi antika var win8 gayet stabil çalışıyor. Win8 in çalışma mantığı duşuk sistem üzerine kurulu

• Beğen
Tepkiler: emz
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Bi antika da bende var.Telefonum (Lumia 1020) ile aynı özellikte kendisi :) Atom işlemci 2 gb ram.xp'den win10'un son güncellemesine kadar hepsinide kullandım.hiçbiri de sorunsuz değil tabikide.ama gittikçe daha iyiye gidiyor.ülkemizde parasını verip orijinal windows lisansı alan pek yok maalesef.bu yüzdende microsoft Türkçe dil desteğine pek önem vermiyor(tahmin).sabırlı olmak lazım :) video downloader konusunda da Orbit'i önerebilirim xp için.ie'de çalışır.ayrıca idman sevmeyenler içinde maxthon browser var.video downloaderi kendi üzerinde mevcut.iyi forumlar

ON9

ON9

Üye
Ram konusunda katılmıyorum arkadaşım sana. 6.5 senelik süreçte 6 senedir Windows7 kullanıyordum. hp pavilion dv5 1235 laptoptan. Ne şişme ne de kasma yaşadım cod zombili oyunu bile oynuyordum. Şimdi de 8.1 kurulu oek kullanmıyorum ama 7 den daha hızlı iki kat kadar veri işlemede ve taşıma kopyalama gibi işlerde. Gittikçe düzeliyor her geçen sürümde şahsi fikrim
Ram 3 gb
Ekran kartı 512mb
Ve işlemci pent. Core 2 duo T6600(sanırım) cache bellek 6mb(!)
Al kumandayı ver filmlerin gözüne gözüne;)
Al uzaktan kumandayı eline ver filmlerin gözüne gözüne;)

Son düzenleme:
KenanK

KenanK

Üye
Rudy Huyn dan bir haberler var... Android uygulamaları ile ilgili birşeyler demiş. Gelecek sanırım sonunda WP ye :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Rudy Huyn dan bir haberler var... Android uygulamaları ile ilgili birşeyler demiş. Gelecek sanırım sonunda WP ye :D

Önceden de vardı böyle bir şey. Şimdi konu tekrardan alevlendi. Kısacası Rudy Huyn bunu desteklemiyor. Ben de desteklemeyenlerdenim :)

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

Android sdk sı desteklenmemeli diyor

KenanK

KenanK

Üye
Önceden de vardı böyle bir şey. Şimdi konu tekrardan alevlendi. Kısacası Rudy Huyn bunu desteklemiyor. Ben de desteklemeyenlerdenim :)

Bende şahsen böyle birşeyi desteklemiyorum fakat, mağazanın geride kaldığı da aşikar yani. Benim için sorun olmasa da şuan çoğu kişinin sistemi seçmeme sebeplerinin başında gelen durum. Ama bu sorunlarının da bir an önce çözülmesi gerekiyor, WP nin piyasaya tutunabilmesi için.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bende şahsen böyle birşeyi desteklemiyorum fakat, mağazanın geride kaldığı da aşikar yani. Benim için sorun olmasa da şuan çoğu kişinin sistemi seçmeme sebeplerinin başında gelen durum. Ama bu sorunlarının da bir an önce çözülmesi gerekiyor, WP nin piyasaya tutunabilmesi için.
Bu sorun çözülse zaten platformun önü açılacak. Blackberry 10 şu an Android uygulamalarıyla ilerliyor ve sonu pek de iyi değil.

ON9

ON9

Üye
Google neden müdahale etmiyor bu duruma. ??

dakamon

dakamon

Üye
Devşirme programdan bir hayır gelmez. Arada bir emülator olması her zaman kötü bir şeydir. Sisteme wkstra yuk bindirir. Gelecekse adam akıllı oturup yazsınlar wp ye göre uygulamalarını. Devşirme programlar zırt pırt kapanır kasar donar. Demedi demeyin. Sonra gider yine ms ye sayarsınız :) bence desteklemeyin.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve Rainesto
wpfurkan

wpfurkan

Üye

Hem desteklemiyor hemde android appleri windowsa değil windows appleri androide gelsin diyor. Bence çok güzel bir fikir ve tutarsa market uçar :)

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Biri bana wp store ile Google olay arasında clash ve retrica dışında bir fark söyleyebilir mi??

braayn

braayn

Üye
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Rainesto
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
tek fark android market ne alırsan 1 milyoncu gibi :) yok yok her şey var.

Herşeyin var olması bişey değiştirmez.wp de şu an gerekli olan tüm uygulamalar var,zaten android kullanıcısı o 1 milyon uygulamanın kaçını kullanıyor? Yine aynı oyun felan hava geçici heves ,oyun mobilde OYNANMAZ !

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Biri bana wp store ile Google olay arasında clash ve retrica dışında bir fark söyleyebilir mi??
Snapchat, candy crush soda, hayday, dead trigger 1 ve 2, counter Strike, chrome, firefox ve birçok böyle alışveriş mağazalarının falan appleri. Ha birde işte böyle mesela özel appler var arabayı uzaktan kontrol edebilmek için falan yada oyuncak helikopterler için.
Sonra işte yeni bir trendin bize varmasının aylar sürmesi var. Spotify'de olduğu gibi kalitenin çok düşük olması var.
Yani temel uygulamalar var ve bazıları androidin resmi uygulamalarına on basar ama gel gör ki objektif baktım mı aslında çok eksik var.
Sonuçta ama kullanıcıya bağlı bir şey. Biri vardır 1 oyun, Facebook ve whatsapp kurar keyfine bakar biri vardır en yeni oyunları sabah akşam oynar Facebook instagram snapchat gibi applere bağımlı olur.

• Beğen
Tepkiler: GianniInfantino

Üst Alt