Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
Umarım En Çok Html5 Üzerinde Çalışmışlardır
Chrome ve Safari Yeni Rakip!
300 Browser

hakimnokta

hakimnokta

Üye
Shinku dostum onu geç sadece internet ile alakalı demiyorum her hangi bir programı açarken bile daha hızlı açılıyor eskisine göre gözle görülür bir artış var benim pc de sadece benim pc yi geçtim geçenlerde gittim arkadaşın pc deki diğer tarayıcıları kaldırdım onda bile değişti gözle görülür bir artış gördüm bilmiyorum sizde böyle oluyormu

dakamon

dakamon

Üye
Adam gibi bir sistemle gelsinlerde artık önemli değil zaman

Rainesto

Rainesto

Üye
Gdr2 pre. gelmedi daha sakin arkadaşlar :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Gdr2 pre. gelmedi daha sakin arkadaşlar :D

Ocak ayı Denim ile geçecek.

Şubat ayında GDR2 Preview başlayacak.

Ardından da Mayıs ayı içerisinde W10 Mobil'in Preview'ini bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve Aybin.Kilic
braayn

braayn

Üye
Ozgur başkan wp 10 ile spartan adında bir browser duyuracaklarmış doğrumu acaba ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ozgur başkan wp 10 ile spartan adında bir browser duyuracaklarmış doğrumu acaba ?

Evet bu yöndeki bilgiler giderek kuvvetleniyor.
Windows 10'un masaüstü, tablet ve mobil sürümlerinin hepsine geleceği, hatta Android ve iOS için de yayınlanacağı söyleniyor.
Ancak "Spartan" sadece bir kod adı. Nihai isminin ne olacağını henüz bilmiyoruz. (Bu şekilde de kalabilir)

Ocak ayında W10'un masaüstü sürümünün önizlemesi yayınlanacak.
Ancak "Spartan" kod adlı tarayıcı henüz bu sürümde yer almayacak.
Muhtemelen Final sürümüne doğru kendisiyle tanışma şerefine nail olacağız.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve braayn

ArMaGeDdOn_87

Üye
Bu "büyük güncelleme" de ne tür geliştirmelerin olacağını çok merak ediyorum,eylül de herşey belli olur

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Tarayıcı konusunda mozilla firefox olmazsa olmazım. Video downloadhelper eklentisi için kullanıyorum. İe de öyle bir şans yok maalesef. Laptop zaten antika. 512 MB ram var. Ne tesadüf ki üvey evlat 620 de 512 mb. :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve braayn
hakimnokta

hakimnokta

Üye
Şu denim gelse kamerayı bir görsek önce sonra on mu gelir kırk beş mi gelir bu lumiacılar çok tembel ms on güncelleme yayınlarken lumia bile taneyi zor yayınlıyor burnumuzdan getirmeden gelseydi

hakimnokta

hakimnokta

Üye
Aybin kılıç internet download Manager işini gormezmi video indirmek için güzel bir program ve bütün tarayıcılarda çalışıyor

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
2015 güncelleme açısından hızlı geçecek her halde

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Aybin kılıç internet download Manager işini gormezmi video indirmek için güzel bir program ve bütün tarayıcılarda çalışıyor
İdman iş görür ama sevmiyorum. Ayrıca Windows XP yüklü pc de. İe bayağı eski bende. Güncelleme işini sevmiyorum açıkçası. Sistemi gereksiz yere şişiriyor. ;)

• Beğen
Tepkiler: hakimnokta
og1907

og1907

Üye
2015’te satışa sunulacak Windows 10’un Internet Explorer’ın kullanımına son vereceği öne sürülüyor. İddiaya göre, Microsoft’un yeni tarayıcısının adı Spartan olacak.

hakimnokta

hakimnokta

Üye
Aybin kılıç xp yerine w7 yada w 8.1 kullanırsan aradaki farkı görürsün şahsen ben PC den xp yi kaldıralı yıllar oluyor dahada kullanmam çok eski di artık xp en azından grafik olarakta iyiler

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Win 10 Bence çok iyi olacak ben şuan vistadayım vista kötü ama 7 ve 8,1 için aynı şeyi söyleyemem

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Win 10 Bence çok iyi olacak ben şuan vistadayım vista kötü ama 7 ve 8,1 için aynı şeyi söyleyemem

Windows 7, Windows Vista'dan daha iyi.
İnşallah Windows 10 (Hem PC hem mobil platformda) hepsinden daha iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim ve ceza87
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Aybin kılıç xp yerine w7 yada w 8.1 kullanırsan aradaki farkı görürsün şahsen ben PC den xp yi kaldıralı yıllar oluyor dahada kullanmam çok eski di artık xp en azından grafik olarakta iyiler
512 mb ramla win7-8 kasım kasım kasılır bende. Win7 için bence 4 gb ram , win8 içinde 8 gb ram lazım. O laptopa o masrafı yapmaya değmez. Belki ilerde yeni pc yada laptop alırsam o zaman bakacağım. ;)

Üst Alt